Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 11 18, 00:38)

Jeigu is plasmasines, tai paprastai isimu, isspaudziu

ačiū 4u.gif man taip ir pavyko, tik pradžioje atrodė kad kliūna kažkas, bet šiaip lengvai išsiėmė thumbup.gif

ačiū Asseni 4u.gif
Atsakyti
super kulinares turiu super klausima blush2.gif arteja sunau 2 tortadienis - zadu daryti paprasta pyraga - varskes tingini- kad vaikutis galetu ir paragauti, ir ieskau, kur galeciau nusipirkti kokiu puosybos elementu piratu tema. Ar gal ka paciai padaryt?patarkit.padekit.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2009 11 18, 00:09)
super kulinares turiu super klausima blush2.gif arteja sunau 2 tortadienis - zadu daryti paprasta pyraga - varskes tingini- kad vaikutis galetu ir paragauti, ir ieskau, kur galeciau nusipirkti kokiu puosybos elementu piratu tema. Ar gal ka paciai padaryt?patarkit.padekit.... ax.gif

Sunku ka ir pasakyt. Nebent paciai ka lipdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 11 17, 18:45)
yra kaip yra...... ax.gif  ax.gif  ax.gif
va ymesiu keleta,kokius darbe darydavau tortus.....

nagi gražūs tortai.
Tik reiktų Tavo darbovietei nusipirkti normalius stovus daugiaaukščiams tortams. Visgi procentą užsimeta nemažą, tai gali ir atgailėti vieną kitą trečią ketvirtą šimtą... svarų ir klientams siūlyti tortus ant šiuolaikinių stovų.

QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 17, 20:15)
Kalkit prie kryziaus, nes esu to verta....

iš karto krito akin, kad per liekna ta suknelė. Bet jau paskaičiau, kad ir kitoms taip pat atrodo..
Taigi tik mokais, aukštyn nosį.

QUOTE(miskouoga @ 2009 11 17, 20:55)

ne tortai, o uoga first.gif
Atsakyti
[quote=Meian,2009 11 16, 22:44]
Na, nezinau -- kur jau kur, o napoleone tai sonu "islyginimo" tikrai dazniausiai nesijaucia... kadangi jo lakstai kepti ne formoj, as sutepus torta apipjaustau siek tiek krastelius (daugiausia lakstu nusipjauna, bet patenka ir pertepimo, aisku), juos sutrinu blenderiu, imaisau sviesto, gal dar kondensuoto, ir lyginu torta. Nepasakysi niekaip, kad tai -- ne tas pats torto pertepimas. Kitiems tortams (ypac puresniems) "lyginimo" mase irgi darau is sutrintu trupinuku + sviestas + pertepimas arba vaisiu / uogu dzemas (tinka spanguoles, abrikosai, ananasai, obuoliai ir pan.). Siaip kondensuoto i sviestini dedu tik gamindama napoleona (kiek pastebejau, kondensuotas, ypac vasara, megsta pradet atsiskyrinet nuo sviesto ir slapiuot), na, o jei reikia ypac "kieto", patvaraus lyginamojo sluoksnio, sviesta maisau su pektininiu cukrum ir kiausinio tryniu... bet tuo atveju tepu ypac maza sluoksni -- milimetriukais.

Ir kazkaip dar neteko nei paciai pajaust kazko netinkamo torte, nei is kitu valgytoju skundu girdet del sviestinio lyginimo...

Man irgi patinka Tavo barbe tongue.gif tongue.gif tongue.gif Kazkaip net beveik piktybiskai gera ant sirdies ja matant hihihi.gif
Visaip bandziau suprast, kas cia do meiles laiptai. Cia gal koks maisto papildas kudinimuisi? Ar nauja dieta, kad negali valgyt, kol neuzlipi laiptais g.gif (Kucinsko daina skersai isilgai permasciau; atsakymo neradau... mastau.gif verysad.gif )

~~~~~~
Ai,ne dieta,nors reiketu,mes darbe taip vadinam padangas ant pilvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū už pagyrimus 4u.gif .
Labai retai kepu tortus, tik savo šeimos progom, bet prisižiūrėjus jūsų grožių wub.gif , tai atrodo taip ir norisi dažniau kept ir išbandyt viską. Labai rūpėjo tas meškiukas. Dar rūpi mašinytę padaryt. Bet bijau, kad man su masėm nelabai seksis. Bandysiu kažką daryt dar savaitgaliui, nes tuomet svečių turėsim. Gal pavyks.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 18, 01:25)
nagi gražūs tortai.
Tik reiktų Tavo darbovietei nusipirkti normalius stovus daugiaaukščiams  tortams. Visgi procentą užsimeta nemažą, tai gali ir atgailėti vieną kitą trečią ketvirtą šimtą... svarų ir klientams siūlyti tortus ant šiuolaikinių stovų.

vat uztat ir bankrutavo jau mano darboviete,kad nesidomejo jokiom naujovem......dirbdavom galima pasakyti su primityviom priemonem,taigi dar ir taip neblogai mes ten padarydavom klientam uzsakymus...bet kuo toliau tuo prasciau buvo.....as isejau augintis mazyles ir va nebeturiu kur gryzti....nors ir nenorejau gryzti y ta paty sssssss.....nes zengem sparciai ne y prieky,o atgal....... verysad.gif
Atsakyti
Plepat ane .....o aš vakar dasikaliau , dabar tokia sėdžiu ....user posted image.....mestelsiu pora , dabar pirmas ....

Čia toks nelauktas , iš vakaro - rytui , bet labai moloniam žmogui , na padariau , sakė nepuošk , tik taip - bet ką .....nu bet aš negaliu , ir masės buvo likusios blush2.gif ...

Medutis , pastilažas , aisingas , mano gėlės ir lapukai ....1.250 g. torto svoris

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 11 17, 18:45)
yra kaip yra...... ax.gif  ax.gif  ax.gif
va ymesiu keleta,kokius darbe darydavau tortus.....

Kirbe-- KOKIO MAN NUOSTABUS JUSU TORTUKAI!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif AS TAPI MEGSTU TAIP SAKANT LIETUVISKO STILIAUS TORTUKUS thumbup.gif Kaip buvo visose konditerijos kepiniu pardose.. NEgaliu man jie tom cukraus masėm neperkrauti, sveikesni tokie, ir kokie mieli, tikiuosi as kadanors ismoksiu tokius daryti!!!! blush2.gif 4u.gif ax.gif thumbup.gif SUPER DUPER NUOSTABU!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif
Oj daug sauniu ir nerealiu tortuku maciau bigsmile.gif As savo jau nebededu, nes nera ka rodyt - per laiko trukuma vaizdas buna nelabai koks blush2.gif Nu, bet bent skanus labai ir visiems patinka ax.gif
Cipciuk, o cia apacioju paskutiniam torte atskirai priklijuota? Ar taip graziai pavyko is vientiso gabalo padaryt kvalboniukus blink.gif
Tiesa, dar labai noriu pagirt visas mergaites, kurios dar tik pirmuosius tortus daro, bet nerealiai grazius thumbup.gif kad ir yra klaideliu. Seniau daranciu tai jau isskirti nereikia manau - ir taip aisku, kad labai grazus visi darbai wub.gif
Atsakyti
Čia ne kvalbonai biggrin.gif , tai įspaudai skirti būtent tokiam papuošimui ...atskiros detalės ir priklijuotos .

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Na dar vienas , vestuvėms , išsirinko būtent šitą tortą , o aš taip ilgai to laukiau bigsmile.gif ....keletui esu siūliusi jį , bet ėmė kitus , o šitą žmonės rado patys , ir paklausė ar sugebėsiu padaryti .... smile.gif ...

Viduje " Šokoladinis " tortas .....kakaviniai biskvitai ( negro bučinio ) ir kakavinė plakta grietinėlė , dengta pastilažu , ornamentai - aisingas , taurės vienkartinės , mano gėlės .....blizgesiui naudotas aukso ( žiedams ) ir perlo kondurinas ( rožėms ) .

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 09:55)
Plepat ane .....o aš vakar dasikaliau , dabar tokia sėdžiu ....user posted image.....mestelsiu pora , dabar pirmas ....

Medutis , pastilažas , aisingas , mano gėlės ir lapukai ....1.250 g. torto svoris

Koks paveiksliukas thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O medutis labai kuklus ir gražus wub.gif man irgi smalsu, kaip ten apačia padaryta g.gif

Vestuvinis blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif be žodžių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 18 lapkričio 2009 - 10:31