Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 17, 18:15)
Rodau, nors ir labai geda doh.gif  blush2.gif
Kalkit prie kryziaus, nes esu to verta....
Man jame truksta kazko..kazko daug...

rasyte_, kaip tu cia kalbi doh.gif . Na jeigu tau jis taip nepatinka, tai kaip tada atiduosi g.gif
Atsakyti
Desiu cia, jei pagyru puoda panaikinot. Senai bebuvau ka idejus.

Medutis su riesutais ir sokoladu, puostas pastiliazu ir grietinele.

user posted image

Rafaelo svajone, irgi pastiliazas ir grietinele.

user posted image

Meducio lakstai pertepti grietineles - varskes kremu su kokosais. Pastiliazas, grietinele.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 11 17, 17:21)
Tai kur dabar det tortus, kai pagyru puodo neber ?  g.gif

gal tortu tema tiktu g.gif ,nereiktu kitos kurt
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 11 17, 18:57)
gal tortu tema tiktu g.gif ,nereiktu kitos kurt

nematau reikalo, miskouoga kai pavarė gražuolių, tai net seilė ištįso wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pasikarttosiu turbut,bet sunervinot mad.gif jei manot kad tortas nevertas rodyti sitoj temoj,nerodykit jo is viso doh.gif ateina blyn atnesa torta normaluir dejuoja,nu blyn ar isaugsit is to amziaus galu gale doh.gif nebezinot kur deti,gal i tortus,gal dar kur..nu neuzgruskit kitu temu tortais,jei manot kad jiems nevieta kazkur-nerodykit visai doh.gif jau meian berods sake,kad arba jus taip bandot daugiau sulaukti pagyrimu arba jusu kuklumas virsta i kvailuma,nu nepykit... doh.gif negrazus tortas?idekit ir klauskit ko jam truksta,o ne dekit ir dejuokit..
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 17, 19:37)
o ne dekit ir dejuokit..

thumbup.gif Gerai, kita karta taip ir padarysiu mirksiukas.gif
Draugei tortukas lyg ir patiko, bet jis nepateisino mano lukesciu, ta prasme, turejau vizija galvoj vienokia, o kai pradejau daryt gavosi snipstas unsure.gif Pagyru cia net neverta laukti, bet pasiulymu noreciau sulaukti, ka galejau padaryti kitaip unsure.gif

Misko uoga, tavo tortukai tikrai labai grazus, tik pastebejau, kad idomiai dedi serveteles g.gif As tai pirmiausiai dedu ta kieta padekliuka ir paskui ta grazia servetele biggrin.gif
Atsakyti
Na va ir aš pasirodysiu su savo meškiuku. Kepiau savo mažiui, nes ryt gimtadienis. Tortas "Pasaka", papuošimas grietinėlė.

user posted image
Atsakyti
niu va koks lepečkojis bigsmile.gif šaunuolė 4u.gif

Rasyte, jei liemuo būtų šiek tiek putlesnis suknytės, ir daugiau smulkių gėlyčių, manau būtų buvę kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 17, 10:25)

monikute, nuostabūs tortai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 17, 17:45)
thumbup.gif Gerai, kita karta taip ir padarysiu mirksiukas.gif
Draugei tortukas lyg ir patiko, bet jis nepateisino mano lukesciu, ta prasme, turejau vizija galvoj vienokia, o kai pradejau daryt gavosi snipstas unsure.gif Pagyru cia net neverta laukti, bet pasiulymu noreciau sulaukti, ka galejau padaryti kitaip unsure.gif
Misko uoga, tavo tortukai tikrai labai grazus, tik pastebejau, kad idomiai dedi serveteles g.gif As tai pirmiausiai dedu ta kieta padekliuka ir paskui ta grazia servetele biggrin.gif

man ten truksta kokiu gelyciu ant suknytes rolleyes.gif ar kokio kaspinelio,nu kazko,bet spalvyte grazi wub.gif
Mano galvoj dazniausiai irgi buna visai kitokios vizijos,negu igyvendinimai.

Miskouoga,grazus tavo tortukai,tvarkingi tokie thumbup.gif
Renatelem,ir su meskium pavyko puikiai susidorot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 17, 19:48)
Rasyte, jei liemuo būtų šiek tiek putlesnis suknytės, ir daugiau smulkių gėlyčių, manau būtų buvę kitaip  4u.gif

Aha, tikrai biski nukudinau liemeni doh.gif

QUOTE(daividija @ 2009 11 17, 20:07)
man ten truksta kokiu gelyciu ant suknytes rolleyes.gif ar kokio kaspinelio,nu kazko,bet spalvyte grazi wub.gif
Mano galvoj dazniausiai irgi buna visai kitokios vizijos,negu igyvendinimai.

Tikrai, apie kaspineli net nepagalvojau, o ir mases daugiau nebeturejau doh.gif Nu vnz, gal kita suknele bus geresnes kokybes, si lai lieka "turgine" hihihi.gif
Atsakyti
rasyte,grazus ir idomus tavo tortukas,tik as buciau kelias gelytes uzdejus ant sukneles 4u.gif

miskouoga,koks dailumas audi torto bigsmile.gif labai dailu ir kruopstu wub.gif
Atsakyti