As dariau Sarlotes krema savaitgali, bet visiskai nedejau citrinos rugsties - nepatinka. Viskas gavosi
olesta, viena verta demesio kiti labai jau paprastuciai, ir tikrai jau cia ne karta rodyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 17:07)
ai, kirbe, vistiek gi, bendrosios žinios, patirtis su biskvitais, įvairiausių receptų, formų kepiniais yra neįkainojama
tiesa, su prisipažinimu dėl masės tai mane stipriai nustebinai..
tai va.. kažkada su Meian buvau pradėjus diskutuot, ar tortas būna tiek pat skanus, kiek ir gražus.. ar nebūna taip, kad torto skonis būna superinis, tačiau papuošimas akiai nepatinka. Ir atvirkščiai.. kad kai kurie puošimo elementai gadina torto skonį (aš nepamirštu to sviestinio kremo , pėvėzė )
tiesa, su prisipažinimu dėl masės tai mane stipriai nustebinai..
tai va.. kažkada su Meian buvau pradėjus diskutuot, ar tortas būna tiek pat skanus, kiek ir gražus.. ar nebūna taip, kad torto skonis būna superinis, tačiau papuošimas akiai nepatinka. Ir atvirkščiai.. kad kai kurie puošimo elementai gadina torto skonį (aš nepamirštu to sviestinio kremo , pėvėzė )
man asmeniškai skaniausi tortai paprastai papuošti,su trupinukais ir tt.o tos visos masės tik grožiui.sau naminiam valgymui niekada nedėčiau masės
vat buvau vienose vestuvėse-tortai super gražūs -nu pasakiški,bet kai pradėjo svečiai pjaut,tai ir liko visi prapjauti stovėt-nu vaizdas neatitiko skonio visai .o kitose vestuvese-tokiose visai paprastose buvau-buvo 3-aukštų tortas,taip kukliai papuoštas,bet jau skonis neliko migom,nors tik 20 žmonių buvo-o tortas galingas.tai vat kaip būna aišku yra ir super gražių ir skanių.
QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 16:07)
tiesa, su prisipažinimu dėl masės tai mane stipriai nustebinai..
yra kaip yra......
va ymesiu keleta,kokius darbe darydavau tortus.....
viduj jau neatsimenu koks,bet puosta beze ir cukrines mases papuosimai....
puosta decorgeliu,sviestiniu kremu,sokoladiniai papuosimai ir cukrines gelytes
irgi puosta decorgeliu,cukrines gelytes,sokolado papuosimai
geltoni ir zali-plikyti lapeliai.....
QUOTE(Olesta @ 2009 11 17, 16:13)
man su šarlote irgi pravalas, prašom Miglute, kai sekantį kartą darysi tai arba fotoreportažą, arba ką po ko dėti, kokiu momentu, nes aš kiek supratau aš asmeniškai per anksti sudėjau citrinos rūgštelę...kas turi būti kokių temperatūrų, kokiais laiko intervalais, kiek aušinti ir panašiai, nes kremas skanumo tai labai skanus, va tik gavosi varškinė pliurza ir tiek
savo panelei meskutcio torta puosiau Sarlotes kremu.Jis gavosi is karto, dariau kaip surasyta ,o temperaturos tai nematavau
QUOTE(kirbe @ 2009 11 17, 14:45)
yra kaip yra......
va ymesiu keleta,kokius darbe darydavau tortus.....
va ymesiu keleta,kokius darbe darydavau tortus.....
Grazus tortai,malonus akiai.
man irgi skaniausiai atrodo tai trupinukais barstyti tortai.
kirbe, labai grazus tortai, net kelis, kaip ideja issisaugojau. bet jie man tikri tokie parduotuviniai
ATSIPRASAU, del profu
ATSIPRASAU, del profu
QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 15:16)
extreem'as ane? tai kaip pavyko? pašildei ir perplakei? ar ty kokio tirštiklio pridėjai?
Jap, idejau ta bliudeli su sarlot kremu i kita bliudeli su karstu vandeniu ir ant kaitlentes, maisiau maisiau, paskui perplakiau su mikseriu ir super, neliko jokios varskytes
Tortas jau laukia savo seimininku, bet as juo laaaaabai nepatenkinta
QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 17, 17:56)
Tortas jau laukia savo seimininku, bet as juo laaaaabai nepatenkinta
Mums parodyk, ivertinsim
QUOTE(Asseni @ 2009 11 17, 18:07)
Mums parodyk, ivertinsim
Rodau, nors ir labai geda
Spalvos isrinktos uzsakovu, nes mergyte, kurios bus gimtadienis bus apsirengus melyna suknele
Viduj Daivididijos plikytas tortas su vaisiais, Meian mase ir aisingas.
Kalkit prie kryziaus, nes esu to verta....
Man jame truksta kazko..kazko daug...
Tai kur dabar det tortus, kai pagyru puodo neber ?
QUOTE(miskouoga @ 2009 11 17, 18:21)
Tai kur dabar det tortus, kai pagyru puodo neber ?
Va va, man jo irgi truksta Nes cia nesti savo "sedevrus" geda