Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 14:11)
o jėėėėėėėėėėėzau... norfoj buvo kadais po 2,75, tai po to iš viso neliko.. jaučiu, nebebus jos daugiau.. na nepanikuoju, bet panašu..

ne beda. Pirksim petinisa kibirais. Arba puosim kremu biggrin.gif

QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 17, 14:28)
Einu nusisaut doh.gif  verysad.gif
Nezinau kas atsitiko, bet Sarlotes kremas mane isdure doh.gif Iskepiau Daividijos plikytini torta su vaisiais, zadu ji dengti Meian mase, o va aptepti torto sarlot kremu niekaip nepavyksta, nes atsiskyre kazkoks skystymelis ir jis neleidzia aptepti lygiai, bandau tepti, tai su kiekvienu prisilietimu viskas ciuozia ir lieka ant peilio doh.gif Ka galejau blogai padaryt g.gif Vakare turiu atiduot torta, o anas is manes saiposi doh.gif  verysad.gif

Matyt blogai atitaikei temperaturo sviesto ir plikyto kremo. Itariu, kad nevienodos temperaturos buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 17 lapkričio 2009 - 14:38
noriu jusu paklausti,kai tortas apsidengia mase palaidai,kaip jis pjaustosi?ar ta mase nenukrenta kur palaida buna ant gabalelio?pvz.sonai kai buna kvolbais padaryti
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 17, 14:37)
Matyt blogai atitaikei temperaturo sviesto ir plikyto kremo. Itariu, kad nevienodos temperaturos buvo

Gali buti doh.gif Kazi neina to kremo kaip nors atgaivinti g.gif Gal butu galima si siek tiek pasildyti ir perplakti g.gif

Pavyko pavyko clap.gif atgaivinti krema thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 17 lapkričio 2009 - 15:07
QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 17, 16:43)
Gali buti doh.gif Kazi neina to kremo kaip nors atgaivinti g.gif Gal butu galima si siek tiek pasildyti ir perplakti g.gif

Pavyko pavyko clap.gif atgaivinti krema thumbup.gif

extreem'as hihihi.gif ane? tai kaip pavyko? pašildei ir perplakei? ar ty kokio tirštiklio pridėjai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 11 17, 16:37)
ne beda. Pirksim petinisa kibirais. Arba puosim kremu  biggrin.gif

kas tas petinisas ? unsure.gif
Atsakyti
sveikutes, pagaliau tadau laisva minutele ir idesiu savo savaitgalini tortuka, viduje tiesiog tortas, puosta meian patobulinta mase, gelytes pastiliazas, ju beveik 200 doh.gif

user posted image
Atsakyti
visu tortai labai faini 4u.gif
arteja kariuomenes diena,nesugalvoju visai nieko ka butu galima daryt g.gif
Atsakyti
neramuole,ko tiek ilgai slepei sitoki grazuoli g.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 17 lapkričio 2009 - 15:50
QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 11:59)
kirbė - 10 metų konditerės stažas  4u.gif



Kirbe kad ir konditere,bet iki kai kuriu cia esanciu merginukiu,dar toli saukia....o ir konditeres darba gi nevisada tik tortus puosti....reik praeiti dauguma darbu...ir biskvitus kepti ,ir sausainius,grybukus po to keleta met prie plokstainiu dirbau,o prie tortu irgi gal realiai kokius du metus,bet masine gamyba yra masine...tokiu groziu kaip cia mes nedarydavom.....su mase isvis tik pas jus papuolus pradejau dirbti.... ax.gif
Atsakyti
Vasarą NORFOJE pudrą visą išpirkau po 1.99 rolleyes.gif .....todėl ir nebeliko laugh.gif liezuvis.gif.....

neramuole...švelnu , dailu wub.gif wub.gif ....nu ir kantrybės turi 200 gėlių doh.gif


Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 11 17, 17:52)
Kirbe kad ir konditere,bet iki kai kuriu cia esanciu merginukiu,dar toli saukia....o ir konditeres darba gi nevisada tik tortus puosti....reik praeiti dauguma darbu...ir biskvitus kepti ,ir sausainius,grybukus po to keleta met prie plokstainiu dirbau,o prie tortu irgi gal realiai kokius du metus,bet masine gamyba yra masine...tokiu groziu kaip cia mes nedarydavom.....su mase isvis tik pas jus papuolus pradejau dirbti.... ax.gif

ai, kirbe, vistiek gi, bendrosios žinios, patirtis su biskvitais, įvairiausių receptų, formų kepiniais yra neįkainojama 4u.gif

tiesa, su prisipažinimu dėl masės tai mane stipriai nustebinai..

tai va.. kažkada su Meian buvau pradėjus diskutuot, ar tortas būna tiek pat skanus, kiek ir gražus.. ar nebūna taip, kad torto skonis būna superinis, tačiau papuošimas akiai nepatinka. Ir atvirkščiai.. kad kai kurie puošimo elementai gadina torto skonį (aš nepamirštu to sviestinio kremo laugh.gif , pėvėzė )
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 15:16)
kas tas petinisas unsure.gif

mase tortams dengt mirksiukas.gif
Atsakyti
man su šarlote irgi pravalas, prašom Miglute, kai sekantį kartą darysi tai arba fotoreportažą, arba ką po ko dėti, kokiu momentu, nes aš kiek supratau aš asmeniškai per anksti sudėjau citrinos rūgštelę...kas turi būti kokių temperatūrų, kokiais laiko intervalais, kiek aušinti ir panašiai, nes kremas skanumo tai labai skanus, va tik gavosi varškinė pliurza ir tiek blush2.gif

NERAMUOLE, nė už ką nepatikėsiu, kad tik vieną tortą padarei savaitgaliui, neši šen visus mirksiukas.gif šitas tai laaaaabai mielas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 17 lapkričio 2009 - 16:14