Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Sniege26 @ 2009 11 17, 13:33)
Sakykit kokį baltą šokoladą geriausiai naudoti lydimui ar gėlių gamybai?

kiek žinau mergaitės naudoja princą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2009 11 17, 12:33)
Sakykit kokį baltą šokoladą geriausiai naudoti lydimui ar gėlių gamybai?

Tik Karūnas "Princas " ... 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 17, 13:07)
lyginau sviestinį kremą su peiliu, o ne pačią masę hihihi.gif
O kaip suprasti su popieriumi pašlifuoti  ax.gif ?

Oi, atsiprasau -- nesupratau is karto... blush2.gif Paslifuoti popierium -- reiskia paimt skiautele paprasto balto popieriaus, pasidet po delnu (arba apsukt ja tris pirkstus ir prilaikyt su likusiais, bet taip sudetingiau) ir pasveisti nelygia vieta.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 17, 13:10)
Meian , na tu ir pavarai  blink.gif ....bet nesiginčysiu  ax.gif ...šendien aš gera  tongue.gif ...

naitas sakai nevalgys  g.gif ...o kas jai duos  laugh.gif , sviestukas aptepamas ( bent pas mane ) laaaaabai plonai , nes prieš tai apipjaunu ir sulyginu kraštus ( lakštelių ) be to daugumoj tepu tortą formoje , savaime išsilygina  ...be to myliu sviestuką  bigsmile.gif ...ir taip ir ant duoniukės ...  essen.gif .

Aha, ir teisingai, nes tik pabandytumet pasigincyt... cool.gif
Atsakyti
merginos, jei kam idomu, tai siandien Pudra Dan Sukker Maximoje po 2,89
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 17, 15:08)

Čia tik šiandien?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 17, 16:08)

o jėėėėėėėėėėėzau... norfoj buvo kadais po 2,75, tai po to iš viso neliko.. jaučiu, nebebus jos daugiau.. na nepanikuoju, bet panašu..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 13:11)
o jėėėėėėėėėėėzau... norfoj buvo kadais po 2,75, tai po to iš viso neliko.. jaučiu, nebebus jos daugiau.. na nepanikuoju, bet panašu..

jau seniai jos ten nebera,klausiau,sake nebeuzsako jos,o kodel nezinau ax.gif
Atsakyti
kas man pasakys,kiek iprasta kaina yra cukraus pudros dan sugerio? ax.gif nusipirkau ir nebepamenu kiek mokejau,o reik paskaiciuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 17, 13:23)
kas man pasakys,kiek iprasta kaina yra cukraus pudros dan sugerio? ax.gif  nusipirkau ir nebepamenu kiek mokejau,o reik paskaiciuot biggrin.gif

3.99
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 17, 14:23)

dekoju 4u.gif
Atsakyti
Einu nusisaut doh.gif verysad.gif
Nezinau kas atsitiko, bet Sarlotes kremas mane isdure doh.gif Iskepiau Daividijos plikytini torta su vaisiais, zadu ji dengti Meian mase, o va aptepti torto sarlot kremu niekaip nepavyksta, nes atsiskyre kazkoks skystymelis ir jis neleidzia aptepti lygiai, bandau tepti, tai su kiekvienu prisilietimu viskas ciuozia ir lieka ant peilio doh.gif Ka galejau blogai padaryt g.gif Vakare turiu atiduot torta, o anas is manes saiposi doh.gif verysad.gif
Atsakyti
nesupykit jei isiterpsiu,pas mus Norfoj dan Sukker cukraus pudra 2.69 net ir siandien maciau,nors Maximoj pirkau akcijini po 2.89
Atsakyti