tai vat,po kurio laiko ir išlindo puošiau grietinele
QUOTE(adriu @ 2009 11 13, 15:54)
tai vat,po kurio laiko ir išlindo puošiau grietinele
Ar turiu dar galimybiu pataisyti torta?
Jeigu turi, tai paimk pati maziausia zvaigzdiuciu antgali ir per visa plota, kur nera gelyciu sudek dzibukus, viena prie kito
QUOTE(Asseni @ 2009 11 13, 17:20)
Ar turiu dar galimybiu pataisyti torta?
Jeigu turi, tai paimk pati maziausia zvaigzdiuciu antgali ir per visa plota, kur nera gelyciu sudek dzibukus, viena prie kito
pataisyt tai turiu ir norėčiau,bet vyras sakė gerai .čia tėvams ryt nešiu ,tai laiko marios,galvoju viską nukrapštyt ir per naujo užtept
Tai siandien penktadienis-trylikta tai stai kodel man nesiseka ir dar pagyru puoda isnaikinot kiba nauja atsidaryt Nes tokiu nelaimiu nesinori cia nest.
Turejau padaryt tris tortus,saldytuve vietos mazoka,issiemiau du,kol viena susikaupus piesiau kita vaikai apgrauze galvoju ko jie ten zvengia abu,atsisuku visi krastai rafaelo svajones aplupineti.Galvojau uzmusiu vaikus,teko pamazint torta,gerai,kad ir buvo uzsiprase mazu,tai pamazinau kaip reikiant,ale uz tai prie kavos turejau ka valgyt
tai va,idesiu cia,tiek to,pazvengt turesit is ko.
Eiline Boruzele NR2,tortas "varskinis surelis" su zele gabaliukais,puostas bele kuo,prisidariau visokiu masiu,teslu,tai ir dengiau kuo papuole
O cia tortai dvyniams,drauge prase kukliu,paprastu,tai ir padariau kuklius,vienas apgrauztas "rafaelo svajone",kitas jogurtinis su zele ir uogomis.
Ledynmetis,tai karameles prisvilusios prikroviau liepsiu nuimt ir ismest kai ruosis valgyt
Ale kaip nemoku fotografuot,nuotrauku baisumas neispasakytas
Turejau padaryt tris tortus,saldytuve vietos mazoka,issiemiau du,kol viena susikaupus piesiau kita vaikai apgrauze galvoju ko jie ten zvengia abu,atsisuku visi krastai rafaelo svajones aplupineti.Galvojau uzmusiu vaikus,teko pamazint torta,gerai,kad ir buvo uzsiprase mazu,tai pamazinau kaip reikiant,ale uz tai prie kavos turejau ka valgyt
tai va,idesiu cia,tiek to,pazvengt turesit is ko.
Eiline Boruzele NR2,tortas "varskinis surelis" su zele gabaliukais,puostas bele kuo,prisidariau visokiu masiu,teslu,tai ir dengiau kuo papuole
O cia tortai dvyniams,drauge prase kukliu,paprastu,tai ir padariau kuklius,vienas apgrauztas "rafaelo svajone",kitas jogurtinis su zele ir uogomis.
Ledynmetis,tai karameles prisvilusios prikroviau liepsiu nuimt ir ismest kai ruosis valgyt
Ale kaip nemoku fotografuot,nuotrauku baisumas neispasakytas
Daividija, kaip tu gali sakyt, kad cia kazkas negerai? nu nerealiai faini tortai, o jau Ledynmecio personazai, tai isvis kazkokia fantastika!!! na, man tai labai patinka tavo tortai
kokie grazus gyvuniukai ledynmecio
ir ta zalia spalva po boruze labai sauni tik boruze tokia kaip "is siaubo filmo" man kazkodel zvilgsnis nukrypsta nuo malonaus boruzes veido prie tu juodu koju bet negi as cia galiu kritikuot??? toli man dar ir iki tokios boruzes
ir ta zalia spalva po boruze labai sauni tik boruze tokia kaip "is siaubo filmo" man kazkodel zvilgsnis nukrypsta nuo malonaus boruzes veido prie tu juodu koju bet negi as cia galiu kritikuot??? toli man dar ir iki tokios boruzes
Nu,ne tai,kad negerai,tiesiog visokie trukdziai(vaikai) biski suniokojo mano darba.
Daividija, kokie personažai tikroviški iš ko Tu juos padarei fantastika, super
QUOTE(Olesta @ 2009 11 13, 15:15)
Daividija, kokie personažai tikroviški iš ko Tu juos padarei fantastika, super
Is gum paste,as buvau rasiusi kaip ji darosi-su gum tragakanth,labai smagi lipdymui ir sudziuva,gerai laikosi,dariau vakar vakare,tai siandien stovi puikiausiai.
nuėmiau viską nuo savo torto,pritepiau storiau.ryt pasipuošiu,gal geresnė diena bus
daividija,kokie faini,kaip iš multiko nužengę
daividija,kokie faini,kaip iš multiko nužengę