Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

tai vat,po kurio laiko ir išlindo doh.gif puošiau grietinele
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 11 13, 15:54)
tai vat,po kurio laiko ir išlindo doh.gif  puošiau grietinele

Ar turiu dar galimybiu pataisyti torta?
Jeigu turi, tai paimk pati maziausia zvaigzdiuciu antgali ir per visa plota, kur nera gelyciu sudek dzibukus, viena prie kito
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 13, 17:20)
Ar turiu dar galimybiu pataisyti torta?
Jeigu turi, tai paimk pati maziausia zvaigzdiuciu antgali ir per visa plota, kur nera gelyciu sudek dzibukus, viena prie kito

pataisyt tai turiu ir norėčiau,bet vyras sakė gerai doh.gif .čia tėvams ryt nešiu ,tai laiko marios,galvoju viską nukrapštyt ir per naujo užtept blush2.gif
Atsakyti
Tai siandien penktadienis-trylikta g.gif tai stai kodel man nesiseka doh.gif ir dar pagyru puoda isnaikinot mad.gif kiba nauja atsidaryt g.gif Nes tokiu nelaimiu nesinori cia nest.
Turejau padaryt tris tortus,saldytuve vietos mazoka,issiemiau du,kol viena susikaupus piesiau lotuliukas.gif kita vaikai apgrauze doh.gif galvoju ko jie ten zvengia abu,atsisuku blink.gif visi krastai rafaelo svajones aplupineti.Galvojau uzmusiu vaikus,teko pamazint torta,gerai,kad ir buvo uzsiprase mazu,tai pamazinau kaip reikiant,ale uz tai prie kavos turejau ka valgyt lotuliukas.gif
tai va,idesiu cia,tiek to,pazvengt turesit is ko.
Eiline Boruzele NR2,tortas "varskinis surelis" su zele gabaliukais,puostas bele kuo,prisidariau visokiu masiu,teslu,tai ir dengiau kuo papuole doh.gif
user posted image

O cia tortai dvyniams,drauge prase kukliu,paprastu,tai ir padariau kuklius,vienas apgrauztas "rafaelo svajone",kitas jogurtinis su zele ir uogomis.
Ledynmetis,tai karameles prisvilusios prikroviau doh.gif liepsiu nuimt ir ismest kai ruosis valgyt doh.gif
user posted image
user posted image

Ale kaip nemoku fotografuot,nuotrauku baisumas neispasakytas doh.gif
Atsakyti
daividija labai grazus tortai thumbup.gif thumbup.gif ta boruzele tokia simpatiska ir voverenas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daividija, kaip tu gali sakyt, kad cia kazkas negerai? doh.gif nu nerealiai faini tortai, o jau Ledynmecio personazai, tai isvis kazkokia fantastika!!! na, man tai labai patinka tavo tortai thumbup.gif
Atsakyti
kokie grazus gyvuniukai ledynmecio wub.gif
ir ta zalia spalva po boruze labai sauni thumbup.gif tik boruze tokia kaip "is siaubo filmo" thumbup.gif man kazkodel zvilgsnis nukrypsta nuo malonaus boruzes veido prie tu juodu koju blush2.gif bet negi as cia galiu kritikuot??? toli man dar ir iki tokios boruzes blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu,ne tai,kad negerai,tiesiog visokie trukdziai(vaikai) biggrin.gif biski suniokojo mano darba.
Atsakyti
Daividija, kokie personažai tikroviški blink.gif iš ko Tu juos padarei bigsmile.gif fantastika, super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 13, 15:15)
Daividija, kokie personažai tikroviški  blink.gif  iš ko Tu juos padarei  bigsmile.gif  fantastika, super  wub.gif

Is gum paste,as buvau rasiusi kaip ji darosi-su gum tragakanth,labai smagi lipdymui ir sudziuva,gerai laikosi,dariau vakar vakare,tai siandien stovi puikiausiai.
Atsakyti
nuėmiau viską nuo savo torto,pritepiau storiau.ryt pasipuošiu,gal geresnė diena bus verysad.gif
daividija,kokie faini,kaip iš multiko nužengę bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 13 lapkričio 2009 - 17:31
user posted image

user posted image

Atsakyti