Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Naitas, gražuolis tas torčiukas su barbe wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 23:19)
nu kaip smagu, o aš maniau, kad be reikalo fotkinau  smile.gif

huh.gif doh.gif nu kaip gali būti be reikalo tokia informacija biggrin.gif

Cipciukas,
mjooo g.gif tortas, kokio dar nebuvau mačiusi, idėja superinė, bet kažkodėl jums pasirodė, kad jis nevertas būti čia g.gif o tarp kitko visi tortai yra skirti ryjimui thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Žodžiu šitas batelis su pagalvėle wub.gif

Jeigu jau tokio gražumo tortai nurašomi tai tadu aš susilaikysiu ir nedėsiu savo "šedevrų" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 17 lapkričio 2009 - 00:21
unsure.gif unsure.gif ....na aš ne šitą turėjau galvoj , jį tik ką padariau .....apie kitus .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 16, 23:27)
RiMami baik myžčioti , nėr ten ką žiūrėti , tortai ėdimui  tongue.gif .....ale verksi dar iki ryto  unsure.gif  , tai įmetu vieną , gal apsispakajinsi

Oi Cipciuk, na jūsų ir greitumas ir apsukrumas bigsmile.gif kad tų kitų 3-jų nerodyt, naują tortuką greitom sumeistravojot laugh.gif apspakajinot savaime aišku laugh.gif beabejonės nuostabi putli pagalvėlė wub.gif šaunumėlis wub.gif ale žinot kaip yra - to ko negali gaut - lišniau rūpi blush2.gif tikiuosi apsigalvosit dar ir įkelsit kada nors ir kitus tortukus blush2.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 11 17, 00:15)
Nes ir as pati cia klausiau, bet net klausimas liko nepastebetas cool.gif

pastebėtas pastebėtas - ale man regis mes abi per tuos pačius puslapius šnarinam laugh.gif tai kaip ir nieko naujo nebūčiau atknisus blush2.gif o ir darbe kai būnu nevisuomet laiko tam yra blush2.gif
Atsakyti
Gal kas gali atsakyti gal ir i kvaila klausima,KONDITERIJOS ENCIKLOPEDIJOJ radau kelis receptukus kuriuos noreciau pabandyti,bet vat radau taip parasyta
,,60 cl grietineles"nu niekaip nesuprantu kiek tai butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2009 11 17, 04:44)
Gal kas gali atsakyti gal ir i kvaila klausima,KONDITERIJOS ENCIKLOPEDIJOJ radau kelis receptukus kuriuos noreciau pabandyti,bet vat radau taip parasyta
,,60 cl grietineles"nu niekaip nesuprantu kiek tai butu  doh.gif

vieną nuliuką dapiešk ir bus kiekis ml 4u.gif
jo, aš irgi už SOS temą, tikrai būtų pravartu mirksiukas.gif tik jeigu tai pavirs tema: „neturiu laiko ieškoti, paduokit gatavą“, tai tada nereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 23:19)

viskas su reikalu drinks_cheers.gif bet vis tik turiu klausimą: ar tinklelis ant medučio laikysis kai šonai bus aptepti grietinėle, ar čia reikia sviestiniu kremu tept g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 17, 06:45)
viskas su reikalu drinks_cheers.gif bet vis tik turiu klausimą: ar tinklelis ant medučio laikysis kai šonai bus aptepti grietinėle, ar čia reikia sviestiniu kremu tept g.gif

tikrai nereikia sviestinio schmoll.gif puikiai laiko ant grietineles,visada taip darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 17, 07:45)

nereikia, nereikia, tik grietinėlė būtų gerai, kad ne ką tik užtepta būtų, taigi va tas tortulis kur padariau tai kuom perteptas - grietinėlė, varškė, tuom ir apteptas, tik viršaus dzibai gryna grietinėlė, pastovėjęs tortas, na gal keletą valandų šaldytuve ir tada jau galit juosti 4u.gif nes matai, jeigu dar skysta tebebus, tai bijau, kad slydinės, išplauks grietinėlė per raštelius... ant trupinukų tik nelabai liptų, o prie greitinėlės priklijuosite, tik gražiai užtvarkykite torto šonus 4u.gif labai būtų gražu kokia geltona ar kreminė spalva man kažkodėl taip atrodo, atmuštų tą šokoladą, ale čia buvo baisiai kuklus tortas, tai palikau be spalvų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(konvalija @ 2009 11 16, 23:01)
Visur ieskau,kaip padaryti pinigų maišelį.
Kažkur tikriausiai praleidau.
Gal kas gali įkelti nuorodą ax.gif
Laukia dar vienas gimtadienis,galvoju  pabandyti.

o čia buvo išsamus reportažas? unsure.gif
tai pats lengviausias tortas thumbup.gif . Susitepi norimo dydžio, aukščio, putlaus storio storio tortuką, pabrandini, į tą laiką pasiruoši dengimo masę ir kaip patogiau - nori, iškočiojus pastatai į vidurį ir "apriši" kaip tikrą maišą, nori, pjaustai palomis ir klijuoji prie šono...

Man patinka toks tortas daryt. Nes nereik dengti lyginančiu sviestiniu kremu bebe.gif

user posted image

QUOTE(Olesta @ 2009 11 17, 00:19)

Olesta, Meian .. liaukitės.. Jūsų pamokėlės jeigu ne iškart, tai žinokit verčiant temą kiek vėliau, ir dar naujų narių, LABAI naudingos. 4u.gif

QUOTE(Meian @ 2009 11 17, 00:44)
Na, nezinau -- kur jau kur, o napoleone tai sonu "islyginimo"

che che, dėl napoleono tai aš mažiausiai pergyvenu.. va man medaus torte, vaisiniam.. nu nedašilo uogienės dadėt.. šiaip tai vakar pavarčiau tokią užjūrio knygą, ten pataria pasidaryt abrikosų džemo glace.. use warm..

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 17, 01:27)
Merginos , norite jūs ar nenorite , bet reikia atidaryti temą pavadinimu  SOS

superinis pasiūlymas. thumbup.gif

Cipciukas na jau Tavo miegamajam kokios pagalvėlės.. o bateliai.. toks kulniukas gerai sminga į vyrų širdis wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 17 lapkričio 2009 - 08:07
sakai palomis??? o aš girdėjau, kad išsikočioja ilgą juostą masės, susiklostuoja kaip rankšluostį ir apjuosia tortą, gaunasi tik viena siūlė per tortą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 17, 01:47)
unsure.gif  unsure.gif ....na aš ne šitą turėjau galvoj , jį tik ką padariau .....apie kitus .... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš juokavau blush2.gif

Bet tuos tris tortukus tai galėtumėt parodyt biggrin.gif čia nejuokauju laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 09:04)
Olesta, Meian .. liaukitės.. Jūsų pamokėlės jeigu ne iškart, tai žinokit verčiant temą kiek vėliau, ir dar naujų narių, LABAI naudingos. 4u.gif

Noretusi tiketi… mirksiukas.gif

QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 09:04)
che che, dėl napoleono tai aš mažiausiai pergyvenu.. va man medaus torte, vaisiniam.. nu nedašilo uogienės dadėt.. šiaip tai vakar pavarčiau tokią užjūrio knygą, ten pataria pasidaryt abrikosų džemo glace.. use warm..
superinis pasiūlymas.  thumbup.gif

Taigi jau ne karta rasiau apie ji tongue.gif Va ir pasitvirtina, kaip kas ka skaito hihihi.gif laugh.gif

Spanguoles, abrikosai, obuoliai – ai, dar pries pora psl vardinau – bet esme ta, kad visada geriausia tai imaisyt I sviestinio pagrindo krema arba bent jau 50:50. O siaip dzemus pries dirbant visada geriau yra pasildyti – lengviau dengiasi, o sustinge gerai laiko. Jei nori aptepti vien tik dzemu, tai reikia turet omeny, kad jis gali teketi (ziurint, su kuo torte kontaktuoja ir mase kokia), ir tik APlygina, o ne SUlygina pavirsiu… dar vienas niuansas – reikia labai gerai pasvarstyt del skoniu dermes. Ypac, jei torte jokiais vaisiais ne nekvepia…

QUOTE(Olesta @ 2009 11 17, 09:08)
sakai palomis??? o aš girdėjau, kad išsikočioja ilgą juostą masės, susiklostuoja kaip rankšluostį ir apjuosia tortą, gaunasi tik viena siūlė per tortą  ax.gif

unsure.gif as irgi niekada nededu juostelemis – viena plati juosta, ir apsuki sonus siek tiek laisva maniera, kad klostes susidarytu. Arba, kai norisi be siuliu – pirmiausia apdengiu ta “kurmio kalneli” kaip bet koki kita torta, ir tada ant virsaus atskirai uzdedu “karuna” – “sutrauktaja” maiso dali, kuria veliau apjuosiu virvute. Mases po apacia nepalieku, bet, aisku, taip daryt taip pat galima.
Atsakyti