Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kažkaip galvoju, kad reiks, kažką tokio kaip paskutinis įdėtas daryt smile.gif net bijau pagalvot, kaip ten gausis doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi nesupyksit, jei ir as idesiu, kokiu ideju su pelytem radau internete...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Visur ieskau,kaip padaryti pinigų maišelį.
Kažkur tikriausiai praleidau.
Gal kas gali įkelti nuorodą ax.gif
Laukia dar vienas gimtadienis,galvoju pabandyti.
Atsakyti
rembiene, dar vieną išknisau blush2.gif man labai gražus šitas wub.gif vietoj mergytės jeigu barbę padaryt, o peliukai geriau įsižiūrėjus ne taip jau sudėtinga ir nulipdyt rolleyes.gif blush2.gif gal patiks blush2.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

niu kuom ne mergaitiškas wub.gif ir tortas taip protingai dviaukštis padarytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 10:13)
Labas rytas, aš ateinu su fotoreportažu, laikas nuo laiko atsiranda klausimų, kaip puošti šokoladiniu tinkleliu tortą, taigi rodau, bet kadangi mano numylėtas radikalas streikuoja, tai tuo pačiu ir temos nepriteršiu ir Jums patogiau bus pasižiūrėti visą fotoreportažą su komentarais ČIA

Olesta didžiausias ačiū už išsmią info apie šokoladinį tinklelį, ryt kaip tik man jo reikia ir tiek klausimų turėjau, betgi radau visą instrukciją bigsmile.gif
aciuks.gif
Atsakyti
nu kaip smagu, o aš maniau, kad be reikalo fotkinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 20:08)
user posted image

niu kuom ne mergaitiškas  wub.gif ir tortas taip protingai dviaukštis padarytas  ax.gif

O be to,ta antra auksta galima mazesni padaryt,tai dar ir torto iseis paragaut lotuliukas.gif user posted image lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 19:25)
Ir dabar apie sviestinį kremą, kurį naudojam išlyginimui. Nu žinokit, aš tai tikrai nevisprotė esu. Pertepu tortą plakta grietinėle. Prieš dedant masę, išlyginu kremu.
Kai reikia valgyti, nu NEPERNEŠU to kitokio skonio nei grietinėlės.. kai randu sviestinio kremo pataisymus po mase, negaliu valgyt.. prapultis.. jau man tada geriau nelygintas tortas, negu kitoniškas kremas.

Na, nezinau -- kur jau kur, o napoleone tai sonu "islyginimo" tikrai dazniausiai nesijaucia... kadangi jo lakstai kepti ne formoj, as sutepus torta apipjaustau siek tiek krastelius (daugiausia lakstu nusipjauna, bet patenka ir pertepimo, aisku), juos sutrinu blenderiu, imaisau sviesto, gal dar kondensuoto, ir lyginu torta. Nepasakysi niekaip, kad tai -- ne tas pats torto pertepimas. Kitiems tortams (ypac puresniems) "lyginimo" mase irgi darau is sutrintu trupinuku + sviestas + pertepimas arba vaisiu / uogu dzemas (tinka spanguoles, abrikosai, ananasai, obuoliai ir pan.). Siaip kondensuoto i sviestini dedu tik gamindama napoleona (kiek pastebejau, kondensuotas, ypac vasara, megsta pradet atsiskyrinet nuo sviesto ir slapiuot), na, o jei reikia ypac "kieto", patvaraus lyginamojo sluoksnio, sviesta maisau su pektininiu cukrum ir kiausinio tryniu... bet tuo atveju tepu ypac maza sluoksni -- milimetriukais.

Ir kazkaip dar neteko nei paciai pajaust kazko netinkamo torte, nei is kitu valgytoju skundu girdet del sviestinio lyginimo...

Man irgi patinka Tavo barbe tongue.gif tongue.gif tongue.gif Kazkaip net beveik piktybiskai gera ant sirdies ja matant hihihi.gif

QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 16, 19:30)
pastilazo skonis visai nieko,bet man nelabai valgosi ypac kai pagalvoju apie savo meiles laiptus

Visaip bandziau suprast, kas cia do meiles laiptai. Cia gal koks maisto papildas kudinimuisi? Ar nauja dieta, kad negali valgyt, kol neuzlipi laiptais g.gif (Kucinsko daina skersai isilgai permasciau; atsakymo neradau... mastau.gif verysad.gif )

~~~~~~
Naitui ir jos surauktai nosiai noriu pridurti: dziaukis, kad tavo nuotaika siandien -- kaip "Vini puxo" asiliuko, o ne kaip "Vini puxo" knysliuko... nes siais laikais nekas but knysliuku -- kiauliu gripas, visuomenes nuostatos... va cia tai butu nuotaika...user posted image tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
mergaitės, labai labai dėkui už gausybę puikių idėjų thumbup.gif manau tikrai kažką išsirinksiu wub.gif
Atsakyti
Merginos , norite jūs ar nenorite , bet reikia atidaryti temą pavadinimu ...." SOS " ......ten kreiptusi , o kitos pagelbėtų su įdėjom , dabar velnias supras , kas tai - mūsų tortai , ar internetiniai , pamaniau čia jūs saviškius sudėjote blink.gif blink.gif ....net užspringau bandele pamačiusi doh.gif doh.gif ....

-------------------------------------------------------------------------------------------

RiMami baik myžčioti , nėr ten ką žiūrėti , tortai ėdimui tongue.gif .....ale verksi dar iki ryto unsure.gif , tai įmetu vieną , gal apsispakajinsi ....

Medutis su aguonom ir kepintais riešutais , pastilažo kvalbonai , beze , cukrinis batas doh.gif ....bus dar arba skaičius 18 , arba kortelė ir joje 18 ....žinote , kad man tai nea schmoll.gif ....lai dedasi kur nori ....

user posted image

user posted image
Atsakyti
geras medutis thumbup.gif

O tema tokia butu liuks drinks_cheers.gif . Gal sui pavadinimu "pagelbekit idejomis" ar ka nors panasaus. Nes ir as pati cia klausiau, bet net klausimas liko nepastebetas cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Meian @ 2009 11 16, 22:44)
Naitui ir jos surauktai nosiai noriu pridurti: dziaukis, kad tavo nuotaika siandien -- kaip "Vini puxo" asiliuko, o ne kaip "Vini puxo" knysliuko... nes siais laikais nekas but knysliuku -- kiauliu gripas, visuomenes nuostatos... va cia tai butu nuotaika...user posted image  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Oj, geras user posted image user posted image user posted image
Atsakyti