bendrai paėmus, man masė priduoda tortui prabangos, padaro turtingą vaizdą. Jeigu jos nemėgsti, ją tiesiog reikia nukrapštyt valgant ir ...išmesti .. kaip dekoraciją iš plikytų miltų , vapyzdžiui.
Jea,zodelis,o as kad ir mase man neskani,bet sis tortukas labai man grazus,labai norejau ta daikciuka isigyt ornamentam.
O nafik uzsiemei kilograma torto daryt,tegu eina i maxima,siandien kaip apziurejau ten toki "nuostabiai papuosta torta" ir uz tokia kaina
Visu tortuliai labai faini,bet Jav tortas stovi akyse niekaip neuzmirstu tokia grazi spalva taip viskas ten man patinka,kad nusikopinau
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 18:25)
Nu vsio, Cipciukas, dabaigei.. einu atsidarysiu dabar pagyrų puodą, ot žinosi
šiaip tai pirkėjas visada teisus.. reikia savo gaminiui rasti nišą. Vienoms va jis gražus, kitoms - už dyką neimtų.
Ir dabar apie sviestinį kremą, kurį naudojam išlyginimui. Nu žinokit, aš tai tikrai nevisprotė esu. Pertepu tortą plakta grietinėle. Prieš dedant masę, išlyginu kremu.
Kai reikia valgyti, nu NEPERNEŠU to kitokio skonio nei grietinėlės.. kai randu sviestinio kremo pataisymus po mase, negaliu valgyt.. prapultis.. jau man tada geriau nelygintas tortas, negu kitoniškas kremas.
šiaip tai pirkėjas visada teisus.. reikia savo gaminiui rasti nišą. Vienoms va jis gražus, kitoms - už dyką neimtų.
Ir dabar apie sviestinį kremą, kurį naudojam išlyginimui. Nu žinokit, aš tai tikrai nevisprotė esu. Pertepu tortą plakta grietinėle. Prieš dedant masę, išlyginu kremu.
Kai reikia valgyti, nu NEPERNEŠU to kitokio skonio nei grietinėlės.. kai randu sviestinio kremo pataisymus po mase, negaliu valgyt.. prapultis.. jau man tada geriau nelygintas tortas, negu kitoniškas kremas.
As kazkaip nepajauciau to skirtumo tarp kremu,bet esam visi skirtingi ,siaip pastilazo skonis visai nieko,bet man nelabai valgosi ypac kai pagalvoju apie savo meiles laiptus