Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

bendrai paėmus, man masė priduoda tortui prabangos, padaro turtingą vaizdą. Jeigu jos nemėgsti, ją tiesiog reikia nukrapštyt valgant ir ...išmesti .. kaip dekoraciją iš plikytų miltų bigsmile.gif , vapyzdžiui.

Jea,zodelis,o as kad ir mase man neskani,bet sis tortukas labai man grazus,labai norejau ta daikciuka isigyt ornamentam.
O nafik uzsiemei kilograma torto daryt,tegu eina i maxima,siandien kaip apziurejau ten toki "nuostabiai papuosta torta" ir uz tokia kaina
Visu tortuliai labai faini,bet Jav tortas stovi akyse niekaip neuzmirstu tokia grazi spalva taip viskas ten man patinka,kad nusikopinau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 18:25)
Nu vsio, Cipciukas, dabaigei.. einu atsidarysiu dabar pagyrų puodą, ot žinosi mad.gif

šiaip tai pirkėjas visada teisus.. reikia savo gaminiui rasti nišą. Vienoms va jis gražus, kitoms - už dyką neimtų.

Ir dabar apie sviestinį kremą, kurį naudojam išlyginimui. Nu žinokit, aš tai tikrai nevisprotė esu. Pertepu tortą plakta grietinėle. Prieš dedant masę, išlyginu kremu.
Kai reikia valgyti, nu NEPERNEŠU to kitokio skonio nei grietinėlės.. kai randu sviestinio kremo pataisymus po mase, negaliu valgyt.. prapultis.. jau man tada geriau nelygintas tortas, negu kitoniškas kremas.

As kazkaip nepajauciau to skirtumo tarp kremu,bet esam visi skirtingi lotuliukas.gif ,siaip pastilazo skonis visai nieko,bet man nelabai valgosi ypac kai pagalvoju apie savo meiles laiptus
Atsakyti
Mergaitės, nu bet Jūs ir pavarot blink.gif tiek grožių thumbup.gif
o aš atėjau su prašymu... man savaitgalį reik kept draugės mergaitėm metukų proga tortą su pelytėm, bet visiškai neturiu fantazijos blush2.gif gal kokių idėjų galit mestelt blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 11 16, 17:45)
Mergaitės, nu bet Jūs ir pavarot  blink.gif  tiek grožių  thumbup.gif
o aš atėjau su prašymu... man savaitgalį reik kept draugės mergaitėm metukų proga tortą su pelytėm, bet visiškai neturiu fantazijos  blush2.gif  gal kokių idėjų galit mestelt  blush2.gif ?

manau olesta tuoj imes,ji jau tikrai turi tokiu ideju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 20:25)

Nu barbe tai tikra svajone o kaip kruopsciau padaryta labai grazu wub.gif wub.gif 4u.gif
O tas ruzavas tai pasaka thumbup.gif man jie visi tokie grazus su ta tulpe as ja kaip tik uzsisakiau ir baisiai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 16, 18:47)
manau olesta tuoj imes,ji jau tikrai turi tokiu ideju wub.gif

mmmmm, laukiu labai labai wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 11 16, 16:45)
Mergaitės, nu bet Jūs ir pavarot  blink.gif  tiek grožių  thumbup.gif
o aš atėjau su prašymu... man savaitgalį reik kept draugės mergaitėm metukų proga tortą su pelytėm, bet visiškai neturiu fantazijos  blush2.gif  gal kokių idėjų galit mestelt  blush2.gif ?

Cia mano pries simta metu keptas tortas su pelytem
user posted image
O cia idejauser posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 11 16, 21:33)
O cia ideja[img]

jau ta idėja wub.gif
Atsakyti
naitas, o jetus kokia gražutė barbė swoon.gif swoon.gif swoon.gif 3 kartus nugriuvau ir vėl akis prasikrapščiau bigsmile.gif nu fantasic thumbup.gif malačius thumbup.gif jaučiu apstulbinai vieną žmogutį su šituo tortuku kaip turi būt bigsmile.gif laugh.gif Ružavasis tortukas irgi laaabai mielas dailus ir šiltas - art noveau valdo thumbup.gif man tas art irgi patinka... O ta babce - tegu kitą kart perka parduotuvėj sintetinius napoleonus aggressive.gif dar jai pasukinėt pirštą ties smilkiniu reikia laugh.gif

Asseni, koookį gražuolį sodą atnešei - laaaabai graži idėja dangus ir žemė wub.gif liuksiškai išpildyta viskas... debesėliai kaip pūkeliai taip ir norisi paskrajot padebesiais user posted image

Angel1203, negaliu atplėšt akių nuo tavo torčiuko su rožytėm - tooooks gražumas wub.gif pritariu merginoms, kad turi užslėptą talentą drinks_cheers.gif papuliai - irgi super ypač liemenėlė laugh.gif

Nugi, merginos, kas daryt unsure.gif Cipciukas sakė mums 3-jų tortukų nerodys, nes pagyrų puodo nėra unsure.gif visą dieną žliumbiu ir neatneša angel_sadangel.gif Cipciukai - laukiuuuuu lens.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 16 lapkričio 2009 - 20:05
daividija, labai faini peliukai biggrin.gif
o idėja labai faina, bet man nelabai tiks, nes draugė nori, kad tortukas būtų mergaitiškas smile.gif bet eina sau, negalvojau, kad taip sudėtinga internete rast idėjų su pelytėm doh.gif
Atsakyti
rembiene, dar keli peliukai iš interneto - gal tiks rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 16 lapkričio 2009 - 20:30
QUOTE(rembiene @ 2009 11 16, 18:09)
daividija, labai faini peliukai biggrin.gif
o idėja labai faina, bet man nelabai tiks, nes draugė nori, kad tortukas būtų mergaitiškas smile.gif bet eina sau, negalvojau, kad taip sudėtinga internete rast idėjų su pelytėm  doh.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos merginos! na,jus ir pavarot! tokie gražūs tortai! o naito tortas lėlė,tai žaviausia.
Ir aš įdedu savo pirmąjį bandymą. Aišku,nieko labai įspūdingo blush2.gif . Bet vaikai liko sužavėti. Pėšėsi,kuris pirmas suvalgys mašinytę.
Dėkui,Olestai,už suteiktą informaciją 4u.gif

user posted image
Atsakyti