Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:51)
tylu.. kopinat? ane  cool.gif ??

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:45)

bendrai paėmus, man masė priduoda tortui prabangos, padaro turtingą vaizdą. Jeigu jos nemėgsti, ją tiesiog reikia nukrapštyt valgant ir ...išmesti .. kaip dekoraciją iš plikytų miltų  bigsmile.gif , vapyzdžiui.

Nu koks smagus žodis gavosi thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2009 11 16, 18:58)
Nu koks smagus žodis gavosi  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na va thumbup.gif nors vienas žmogus jumorą supranta tokią niūrią dieną ..
šiand mane apėmęs Pikės Mūkuotuko draugo Asiliuko liūdesys...
Atsakyti
Jetus mane šiandien mergos su savo jumorais priveiksit lotuliukas.gif aš nebegaliu, Asseni skaipu pradėjo, Naitas dabaigė lotuliukas.gif naitai ir aš būtau kritus kryžium tokį šedevrą išvydus wub.gif man ta žydra spalva ir tobuli drugeliai wub.gif
Atsakyti

Nius vapyzdžiui tai nerealus laugh.gif

bet šiaip, Naitas, tas rožinis man labai gražus, nes man žiauriai patinka tas gėlių kirstukas, tik dar neturiu kur jo pritaikyt pati.
o lėlytė labai labai graži - visos suknelės detalės tokios fainos ir taip viskas suderinta. Žinau kiek darbo įdėta blink.gif Labai gražu.
Atsakyti
naitai,lele laiaubai grazi,ka cia bekopinsi,vistiek taip nepadaryc irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 17:45)

bendrai paėmus, man masė priduoda tortui prabangos, padaro turtingą vaizdą. Jeigu jos nemėgsti, ją tiesiog reikia nukrapštyt valgant ir ...išmesti .. kaip dekoraciją iš plikytų miltų  bigsmile.gif , vapyzdžiui. Bet galbūt yra tokie tortai, kurie tiesiog negali būti puošiami mase...

nezinau kuo tai moterelei neitiko tas tortukas, man jis labai dailus, ypatingai spalva wub.gif

o va tas zodis komentare, tai gerai parasytas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 17:33)
tiesa, puoštas pastilažu.. ir jaučiu, reikės įsigyti mikrobangę išmėginti tai saldainių masei.. mikrobangės nepirkom iš principo, kad tipo žudo maistą.. na bet va, prisireiks..

Naitai pries barbe susileidau, labai grazu 4u.gif
O tas su tulpem irgi fainiukas, man dar toli iki tokiu groziu ax.gif
As mikrobanges neturiu, man gaunasi saldainiu sokoladine mase ir be blush2.gif
Atsakyti
turiu tokį klausimą, sakykit Jūs man apstatant torto šonus tuščiaviduriais sausaininias vamzdeliais, na ati kur su įdaru būna ir be, ar reikia torto šonus kuom nors padengti, ar netyžta tie vamzdeliai nuo grietinėlės tarkim g.gif žodžiu, kaip juos prilibiedint prie torto šonų, kad liktų sveiki user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 18:33)
turiu tokį klausimą, sakykit Jūs man apstatant torto šonus tuščiaviduriais sausaininias vamzdeliais, na ati kur su įdaru būna ir be, ar reikia torto šonus kuom nors padengti, ar netyžta tie vamzdeliai nuo grietinėlės tarkim  g.gif žodžiu, kaip juos prilibiedint prie torto šonų, kad liktų sveiki  user posted image

na is manes patareja ne kokia, bet man jie su grietinele susileido, o sviestinis kremas jiems tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:33)

dedu tortą, kuris nepatiko tai, kuri prašė kilograminio napoleono ir puošti savo nuožiūra. Įtariu, nepatiko nei skonis, nei vaizdas..

Nevisprotė ....user posted image....

Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:33)
sakiau atsidarysiu pagyrų puodą ir įdėsiu.. bet Cipciukas labai subarė..

Stukačka ... bebe.gif

Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:51)
lėlė.. kuri labai patiko ne tik man..
tylu.. kopinat? ane  cool.gif ??

Bet ir man user posted image

Pati įdėjai į skaipą , kam dar kopinti .... liezuvis.gif

Atsakyti
Nu vsio, Cipciukas, dabaigei.. einu atsidarysiu dabar pagyrų puodą, ot žinosi mad.gif

šiaip tai pirkėjas visada teisus.. reikia savo gaminiui rasti nišą. Vienoms va jis gražus, kitoms - už dyką neimtų.

Ir dabar apie sviestinį kremą, kurį naudojam išlyginimui. Nu žinokit, aš tai tikrai nevisprotė esu. Pertepu tortą plakta grietinėle. Prieš dedant masę, išlyginu kremu.
Kai reikia valgyti, nu NEPERNEŠU to kitokio skonio nei grietinėlės.. kai randu sviestinio kremo pataisymus po mase, negaliu valgyt.. prapultis.. jau man tada geriau nelygintas tortas, negu kitoniškas kremas.
Atsakyti