o as tai bandysiu pastiliaza kuria diena, nes siaip man labiausiai patinka saldainiu mase bet noriu ir pastiliaza moket:) ypac kai reik baltos spalvos
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 16, 15:48)
Gal dėl to, kad daug užsakymų prieš šventes, reikia skubėti ir nėra laiko lipdymams
merginos, del to, kad i darba griztu
Asseni, o tai dar reikia Tau į darbą grįžti
dedu tortą, kuris nepatiko tai, kuri prašė kilograminio napoleono ir puošti savo nuožiūra. Įtariu, nepatiko nei skonis, nei vaizdas..
na ką gi.. toks gyvenimas..
tačiau šitas patchwork cutter art nouveau mane atvedė prie tortų.. kol nepamačiau torto, puošto šitais tulpių ornamentais, tol neniežtėjo rankų.
sakiau atsidarysiu pagyrų puodą ir įdėsiu.. bet Cipciukas labai subarė..
tiesa, puoštas pastilažu.. ir jaučiu, reikės įsigyti mikrobangę išmėginti tai saldainių masei.. mikrobangės nepirkom iš principo, kad tipo žudo maistą.. na bet va, prisireiks..
dedu tortą, kuris nepatiko tai, kuri prašė kilograminio napoleono ir puošti savo nuožiūra. Įtariu, nepatiko nei skonis, nei vaizdas..
tačiau šitas patchwork cutter art nouveau mane atvedė prie tortų.. kol nepamačiau torto, puošto šitais tulpių ornamentais, tol neniežtėjo rankų.
sakiau atsidarysiu pagyrų puodą ir įdėsiu.. bet Cipciukas labai subarė..
tiesa, puoštas pastilažu.. ir jaučiu, reikės įsigyti mikrobangę išmėginti tai saldainių masei.. mikrobangės nepirkom iš principo, kad tipo žudo maistą.. na bet va, prisireiks..
būtent, ir aš būčiau pridėjusi.... o tiems kurie prašo kilograminio, ir dar Napoleono, ir dar savo nuožiūra - tegul eina Maximon , čia iš vis medalį kabint reikia, už Napoleono dengimą mase, gi krupis koks trapus jis, malačius Naitai, super tortukas
QUOTE(Asseni @ 2009 11 16, 17:25)
merginos, del to, kad i darba griztu
Mes prarasim tiek daug grožių kuriuos sukuria Asseni
Naitas fantastiškas tortas labai originaliai ir naujoviškai papuošta nesuprantu, kas ten nepatiko
Pamacius Cipciuko sedevrus tik viena mintis i galva teateit sugebejo -- "Kad mane kur galas"! As be zodziu... ir nuo tortu kiekio, ir nuo oranzinio sedevro tobulumo... pasakyti, kad jis pakerejo -- butu nepasakyti nieko...
Asseni, ar tik nebusi gavus Migles (ar gal jos vyro ) pamoku del tortu fotografavimo, aaa?
Angel1203, saunuole... labai patiko, autores zodziais tariant, "celiulitinis biustas" :lolitukas: toks vienetinis O Jubiliejinis tai ir mane gasdina -- jei dabar sitaip, tai kas bus toliau?
P.S.: Atreaguodama i Meduolytes komentara apie stiklinius padekliukus tegaliu patvirtinti -- saunus, simpatiski, grazus, kokybiski... rekomenduoju
Asseni, ar tik nebusi gavus Migles (ar gal jos vyro ) pamoku del tortu fotografavimo, aaa?
Angel1203, saunuole... labai patiko, autores zodziais tariant, "celiulitinis biustas" :lolitukas: toks vienetinis O Jubiliejinis tai ir mane gasdina -- jei dabar sitaip, tai kas bus toliau?
P.S.: Atreaguodama i Meduolytes komentara apie stiklinius padekliukus tegaliu patvirtinti -- saunus, simpatiski, grazus, kokybiski... rekomenduoju
Meian, labai prašau atsakykite, kiek reikia aušinti dengimo masės sirupą prieš supilant į aliejaus ir želatinos masę
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:33)
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:33)
Man irgi taip buvo. ir ne viena karta. Tai dabar savo nuoziura nieko nedarau
O tortas labai grazus. Mane irgi suzavejo sitie antspaudai.
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 16:37)
būtent, ir aš būčiau pridėjusi.... o tiems kurie prašo kilograminio, ir dar Napoleono, ir dar savo nuožiūra - tegul eina Maximon , čia iš vis medalį kabint reikia, už Napoleono dengimą mase, gi krupis koks trapus jis, malačius Naitai, super tortukas
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 16, 16:38)
Mes prarasim tiek daug grožių kuriuos sukuria Asseni
Nu jau, baik. Cia tiek merginkurianciu grozi, kad net nepastebesit
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 18:37)
bet Tu ir smailikų prisirinkus
žinot, aš pati galvoju, ar tinka Napoleoną puošti mase? ar nesipjauna skoniai??
bendrai paėmus, man masė priduoda tortui prabangos, padaro turtingą vaizdą. Jeigu jos nemėgsti, ją tiesiog reikia nukrapštyt valgant ir ...išmesti .. kaip dekoraciją iš plikytų miltų , vapyzdžiui.
Bet galbūt yra tokie tortai, kurie tiesiog negali būti puošiami mase...
Ta moteris išliko rami ir mandagi. Bet veidas viską pasako...
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 16, 18:38)
Naitas fantastiškas tortas labai originaliai ir naujoviškai papuošta nesuprantu, kas ten nepatiko
ačiū.. nieko čia nenaujoviškai čia jau praeitis.. bet man va šitas masės kirstukas labai patinka ir viskas.
na gerai.. einu ieškoti kito.. kur užsakiusi moteris net priklaupė prie torto iš laimės.. o aš apsiverkiau, pamačiusi jos reakciją ir mano darbo tokį įvertinimą..
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 17:33)
... dar isdriso ir kazkoki nepasitenkinima reikst, tiek sumokejus??? Ne tik, kad darbas veltui, nors tiek rupescio ideta, bet dar ir i dusia prisikta Zodziu truksta... Ir isvis... su tais kilograminiais...
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 17:37)
QUOTE(Meian @ 2009 11 16, 16:40)
Sakai nuotrauka pavyko
Nu ne . Isvilkau torta i balkona, pastaciau prie sviesios sienos ir nufotkinau.