Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

o as tai bandysiu pastiliaza kuria diena, nes siaip man labiausiai patinka saldainiu mase smile.gif bet noriu ir pastiliaza moket:) ypac kai reik baltos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 16, 15:48)
Gal dėl to, kad daug užsakymų prieš šventes, reikia skubėti ir nėra laiko lipdymams  ax.gif

merginos, del to, kad i darba griztu mirksiukas.gif
Atsakyti
Asseni, o tai dar reikia Tau į darbą grįžti unsure.gif

dedu tortą, kuris nepatiko tai, kuri prašė kilograminio napoleono ir puošti savo nuožiūra. Įtariu, nepatiko nei skonis, nei vaizdas..

na ką gi.. toks gyvenimas..

tačiau šitas patchwork cutter art nouveau mane atvedė prie tortų.. kol nepamačiau torto, puošto šitais tulpių ornamentais, tol neniežtėjo rankų.

user posted image

sakiau atsidarysiu pagyrų puodą ir įdėsiu.. bet Cipciukas labai subarė..

tiesa, puoštas pastilažu.. ir jaučiu, reikės įsigyti mikrobangę išmėginti tai saldainių masei.. mikrobangės nepirkom iš principo, kad tipo žudo maistą.. na bet va, prisireiks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 16 lapkričio 2009 - 16:35
būtent, ir aš būčiau pridėjusi.... o tiems kurie prašo kilograminio, ir dar Napoleono, ir dar savo nuožiūra - tegul eina Maximon user posted image, čia iš vis medalį kabint reikia, už Napoleono dengimą mase, gi krupis koks trapus jis, malačius Naitai, super tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 16, 17:25)
merginos, del to, kad i darba griztu  mirksiukas.gif

Mes prarasim tiek daug grožių kuriuos sukuria Asseni verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Naitas fantastiškas tortas wub.gif labai originaliai ir naujoviškai papuošta wub.gif nesuprantu, kas ten nepatiko doh.gif
Atsakyti
Pamacius Cipciuko sedevrus tik viena mintis i galva teateit sugebejo -- "Kad mane kur galas"! As be zodziu... ir nuo tortu kiekio, ir nuo oranzinio sedevro tobulumo... pasakyti, kad jis pakerejo -- butu nepasakyti nieko...

Asseni, ar tik nebusi gavus Migles (ar gal jos vyro hihihi.gif ) pamoku del tortu fotografavimo, aaa? mirksiukas.gif

Angel1203, saunuole... labai patiko, autores zodziais tariant, "celiulitinis biustas" :lolitukas: toks vienetinis mirksiukas.gif O Jubiliejinis tai ir mane gasdina -- jei dabar sitaip, tai kas bus toliau? unsure.gif

P.S.: Atreaguodama i Meduolytes komentara apie stiklinius padekliukus tegaliu patvirtinti -- saunus, simpatiski, grazus, kokybiski... rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti

Meian, labai prašau atsakykite, kiek reikia aušinti dengimo masės sirupą prieš supilant į aliejaus ir želatinos masę g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 16 lapkričio 2009 - 16:43
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:33)
Asseni, o tai dar reikia Tau į darbą grįžti  unsure.gif

g.gif

QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:33)
dedu tortą, kuris nepatiko tai, kuri prašė kilograminio napoleono ir puošti savo nuožiūra. Įtariu, nepatiko nei skonis, nei vaizdas..
na ką gi.. toks gyvenimas..

Man irgi taip buvo. ir ne viena karta. Tai dabar savo nuoziura nieko nedarau schmoll.gif
O tortas labai grazus. Mane irgi suzavejo sitie antspaudai.

QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 16:37)
būtent, ir aš būčiau pridėjusi.... o tiems kurie prašo kilograminio, ir dar Napoleono, ir dar savo nuožiūra - tegul eina Maximon user posted image, čia iš vis medalį kabint reikia, už Napoleono dengimą mase, gi krupis koks trapus jis, malačius Naitai, super tortukas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 11 16, 16:38)
Mes prarasim tiek daug grožių kuriuos sukuria Asseni verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nu jau, baik. Cia tiek merginkurianciu grozi, kad net nepastebesit
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 18:37)
būtent, ir aš būčiau pridėjusi.... o tiems kurie prašo kilograminio, ir dar Napoleono, ir dar savo nuožiūra - tegul eina Maximon user posted image, čia iš vis medalį kabint reikia, už Napoleono dengimą mase, gi krupis koks trapus jis, malačius Naitai, super tortukas  thumbup.gif

bet Tu ir smailikų prisirinkus laugh.gif thumbup.gif

žinot, aš pati galvoju, ar tinka Napoleoną puošti mase? g.gif ar nesipjauna skoniai?? blink.gif

bendrai paėmus, man masė priduoda tortui prabangos, padaro turtingą vaizdą. Jeigu jos nemėgsti, ją tiesiog reikia nukrapštyt valgant ir ...išmesti .. kaip dekoraciją iš plikytų miltų bigsmile.gif , vapyzdžiui.

Bet galbūt yra tokie tortai, kurie tiesiog negali būti puošiami mase...

Ta moteris išliko rami ir mandagi. Bet veidas viską pasako...

QUOTE(*monikute* @ 2009 11 16, 18:38)
Naitas fantastiškas tortas  wub.gif  labai originaliai ir naujoviškai papuošta  wub.gif  nesuprantu, kas ten nepatiko  doh.gif

ačiū.. nieko čia nenaujoviškai rolleyes.gif čia jau praeitis.. bet man va šitas masės kirstukas labai patinka ir viskas.

na gerai.. einu ieškoti kito.. kur užsakiusi moteris net priklaupė prie torto iš laimės.. o aš apsiverkiau, pamačiusi jos reakciją ir mano darbo tokį įvertinimą..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 17:33)

... dar isdriso ir kazkoki nepasitenkinima reikst, tiek sumokejus??? doh.gif Ne tik, kad darbas veltui, nors tiek rupescio ideta, bet dar ir i dusia prisikta mad.gif Zodziu truksta... Ir isvis... su tais kilograminiais... box.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 17:37)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 16, 16:40)
Asseni, ar tik nebusi gavus Migles (ar gal jos vyro hihihi.gif ) pamoku del tortu fotografavimo, aaa? mirksiukas.gif

Sakai g.gif nuotrauka pavyko g.gif
Nu ne g.gif . Isvilkau torta i balkona, pastaciau prie sviesios sienos ir nufotkinau.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 16, 18:44)

na Tu jau turi darbą, ir dar tokį gražų, kūrybinį wub.gif ir talentą turi.. thumbup.gif

lėlė.. kuri labai patiko ne tik man.. rolleyes.gif
user posted image

user posted image

tylu.. kopinat? ane cool.gif ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 16 lapkričio 2009 - 16:54