Cipciuk,kaip visada-be komentaru...
Asseni,labai grazus paslapciu sodas...
Angel1203,patiko labai tavo torciukai.....
Aš tai Asseni torto dangumi esu apžavėta - tiesiog tikras dangus, ta židrynė su puriais debesėliais. Super gražus tortas - ypač geras sprendimas kad jis yra dviejų aukštų. Aš jį kopinu savo dukrytės gimtadieniui (tik figurėles užsisakysiu pas tave Asseni )
+2009 11 16, 14:50-->
Cia paskutiniai pasispardimai su tortais, itariu greitai laiko kazi ar figurelems liks
QUOTE(spanguolia @ 2009 11 16, 14:50)
(tik figurėles užsisakysiu pas tave Asseni )
Cia paskutiniai pasispardimai su tortais, itariu greitai laiko kazi ar figurelems liks
Asseni koks totas kaip is pasaku knygos puslapis
o man toks lausimas "pasistojo"
gal turit kazkur sutraukusios, kuo kokius tortus galima / rekomenduojama puosti ? kazkaip man nelabai aisku, ka ant kokiu tortu galima deti jei kazkur yra surasyta, eisiu ieskot, bet jei nera, tai kam veltui laika gaist
gal turit kazkur sutraukusios, kuo kokius tortus galima / rekomenduojama puosti ? kazkaip man nelabai aisku, ka ant kokiu tortu galima deti jei kazkur yra surasyta, eisiu ieskot, bet jei nera, tai kam veltui laika gaist
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 16, 14:56)
Gali neeiskot
Nesvarbu koki torta kaip puost, svarbu tinkamai paruosti torta puosimui. Tarkim sitas apatinis jis labai purus, jame 4 ploni biskvitai o visa kita jogurtinis maskarpones kremas, neploni sluoksniai. Puikiai apsidenge ir laiko forma
Asseni kaip visad be priekaištų
Neli esi šaunuolė kuo tolyn, tuo geryn eisis
Neli esi šaunuolė kuo tolyn, tuo geryn eisis
Asseni tortukas nepriekaistingai atrodo juo tokia tvarka meistres darbas. Zinot ir dar bais gera nuotrauka joje puikiai matosi kokio storio kociojasi dengimo mase tai as ja dvigubai plonesne darau uztai ir taip man sunku su ja bet dabar tai jau reiks nepersistengti O kaip suprasti paskutiniai pasispardymai su tortais
Aciu visoms uz ivertinimus ir pagyrimus tai didziulis paskatinimas tobuleti ateityje
Aciu visoms uz ivertinimus ir pagyrimus tai didziulis paskatinimas tobuleti ateityje
Merginos, aciu
Zinok, cia mase tokio storio yra tik krastuose. Nes ja visada ja siek tiek patempiu, ant pacio torto yra plonesne. Bet cia ne nuo mases priklauso, o nuo torto lygumo, nebent jei desi 0,5 cm storio. Mase nepaslepia nelygumus, o kaip tik pabrezia. O kai mase kocioju iki tol, kol pradeda pro ja matytis stato pavirsius. Be to, cia sokoladine saldainiu mase, ji skani Bet cia yra normalus storis, neisivaizduoja ja plonesne. Cia kaz kur apie 1,5 mm - 2 mm
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 16, 15:23)
dar bais gera nuotrauka joje puikiai matosi kokio storio kociojasi dengimo mase tai as ja dvigubai plonesne darau uztai ir taip man sunku su ja bet dabar tai jau reiks nepersistengti
Zinok, cia mase tokio storio yra tik krastuose. Nes ja visada ja siek tiek patempiu, ant pacio torto yra plonesne. Bet cia ne nuo mases priklauso, o nuo torto lygumo, nebent jei desi 0,5 cm storio. Mase nepaslepia nelygumus, o kaip tik pabrezia. O kai mase kocioju iki tol, kol pradeda pro ja matytis stato pavirsius. Be to, cia sokoladine saldainiu mase, ji skani Bet cia yra normalus storis, neisivaizduoja ja plonesne. Cia kaz kur apie 1,5 mm - 2 mm
man ir idomus pasakymas, kodel paskutis pasispardymas asseni??
o jau visu tortai, tai as be zodziu... manes teta paprase padaryt jos sesers 50 metu, tai nzn ka reiks sugalvoti... gal kas kokiu minciu
o jau visu tortai, tai as be zodziu... manes teta paprase padaryt jos sesers 50 metu, tai nzn ka reiks sugalvoti... gal kas kokiu minciu
QUOTE(zuliaska @ 2009 11 16, 16:36)
Gal dėl to, kad daug užsakymų prieš šventes, reikia skubėti ir nėra laiko lipdymams
Nu va o jau dziaugiausi atradusi lygiu tortuku paslapti nu nieko reikes tada toliau mokintis tortus lyginti. O ta sokoladine saldainiu maise tai tikrai skani as turiu guza saldytuve tai atsipjaunu kartais kaip uzsimanau konors skanaus