Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk,kaip visada-be komentaru...
Asseni,labai grazus paslapciu sodas...
Angel1203,patiko labai tavo torciukai.....
Atsakyti

Aš tai Asseni torto dangumi esu apžavėta - tiesiog tikras dangus, ta židrynė su puriais debesėliais. Super gražus tortas - ypač geras sprendimas kad jis yra dviejų aukštų. Aš jį kopinu blush2.gif blush2.gif blush2.gif savo dukrytės gimtadieniui 4u.gif (tik figurėles užsisakysiu pas tave Asseni blink.gif )
Atsakyti
smile.gif+2009 11 16, 14:50-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 11 16, 14:50)
(tik figurėles užsisakysiu pas tave Asseni  blink.gif )

Cia paskutiniai pasispardimai su tortais, itariu greitai laiko kazi ar figurelems liks
Atsakyti
Asseni koks totas wub.gif wub.gif wub.gif kaip is pasaku knygos puslapis thumbup.gif

o man toks lausimas "pasistojo"
gal turit kazkur sutraukusios, kuo kokius tortus galima / rekomenduojama puosti ? kazkaip man nelabai aisku, ka ant kokiu tortu galima deti blush2.gif jei kazkur yra surasyta, eisiu ieskot, bet jei nera, tai kam veltui laika gaist blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 16, 14:56)
o man toks lausimas "pasistojo"
gal turit kazkur sutraukusios, kuo kokius tortus galima / rekomenduojama puosti ? kazkaip man nelabai aisku, ka ant kokiu tortu galima deti  blush2.gif jei kazkur yra surasyta, eisiu ieskot,  bet jei nera, tai kam veltui laika gaist  blush2.gif

Gali neeiskot schmoll.gif

Nesvarbu koki torta kaip puost, svarbu tinkamai paruosti torta puosimui. Tarkim sitas apatinis jis labai purus, jame 4 ploni biskvitai o visa kita jogurtinis maskarpones kremas, neploni sluoksniai. Puikiai apsidenge ir laiko forma
Atsakyti
Asseni wub.gif kaip visad be priekaištų thumbup.gif

Neli esi šaunuolė thumbup.gif wub.gif kuo tolyn, tuo geryn eisis thumbup.gif
Atsakyti
Asseni tortukas nepriekaistingai atrodo juo tokia tvarka meistres darbas. Zinot ir dar bais gera nuotrauka joje puikiai matosi kokio storio kociojasi dengimo mase tai as ja dvigubai plonesne darau uztai ir taip man sunku su ja ax.gif bet dabar tai jau reiks nepersistengti 4u.gif O kaip suprasti paskutiniai pasispardymai su tortais blink.gif

Aciu visoms uz ivertinimus ir pagyrimus tai didziulis paskatinimas tobuleti ateityje 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 16 lapkričio 2009 - 15:26
Angel 1203 ...tobulėji ne dienom , o valandom bigsmile.gif ....gražu wub.gif , ir biustukas ir tas su rožėm , šaunuolė thumbup.gif .

Asseni .................................................................................nu va , ir nežinau ką pasakyti .......tobula...... wub.gif ....

Atsakyti
Merginos, aciu 4u.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 16, 15:23)
dar bais gera nuotrauka joje puikiai matosi kokio storio kociojasi dengimo mase tai as ja dvigubai plonesne darau uztai ir taip man sunku su ja  ax.gif bet dabar tai jau reiks nepersistengti  4u.gif

Zinok, cia mase tokio storio yra tik krastuose. Nes ja visada ja siek tiek patempiu, ant pacio torto yra plonesne. Bet cia ne nuo mases priklauso, o nuo torto lygumo, nebent jei desi 0,5 cm storio. Mase nepaslepia nelygumus, o kaip tik pabrezia. O kai mase kocioju iki tol, kol pradeda pro ja matytis stato pavirsius. Be to, cia sokoladine saldainiu mase, ji skani smile.gif Bet cia yra normalus storis, neisivaizduoja ja plonesne. Cia kaz kur apie 1,5 mm - 2 mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 16 lapkričio 2009 - 15:34
man ir idomus pasakymas, kodel paskutis pasispardymas asseni??

o jau visu tortai, tai as be zodziu... manes teta paprase padaryt jos sesers 50 metu, tai nzn ka reiks sugalvoti... gal kas kokiu minciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2009 11 16, 16:36)
man ir idomus pasakymas, kodel paskutis pasispardymas asseni??

Gal dėl to, kad daug užsakymų prieš šventes, reikia skubėti ir nėra laiko lipdymams ax.gif
Atsakyti
Nu va o jau dziaugiausi atradusi lygiu tortuku paslapti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nieko reikes tada toliau mokintis tortus lyginti. O ta sokoladine saldainiu maise tai tikrai skani as turiu guza saldytuve tai atsipjaunu kartais kaip uzsimanau konors skanaus ax.gif
Atsakyti