Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu va keliu as savo nuotraukas Pirmas bandymas dengti pastiliazu apvalu tortuka
gerai kad per tuos rastus nesimato visai celiulito Ojau papukai tai netik celiulitiniai bet dar ir spava gangrenuota tokia nu bet reiks man isigyti tu geliniu dazu aciu Cipciuk.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Angel1203, aš tik tiek pasakysiu, jei Tavo pirmieji tortai tokie, tai jau bijau tų vaizdų, kurie bus čia po kelių mėsnesių 4u.gif už Jubiliejinį tai wub.gif
Atsakyti
niu jau kokiu graziu tortu cia Cipciukas atnese thumbup.gif vienas uz kita grazesnis thumbup.gif nezinau, net kuri graziausiu pavadint.. .aij visi jie man graziausi thumbup.gif
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 16, 11:45)
Ligita33 esate tikra šaunuolė  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu labai blush2.gif
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 16, 12:23)
Ligita33 as kaip paskaiciau susidariau nuomone kad jus tik pradedat tortus daryti bet kaip pamaciau masiniuka tai tada galvoju kad kazka ne taip nuskaiciau  doh.gif nu masina tai jegiska tokia sportine suzeminta as vis audziu minti kaip man kada ja pabandyti bet nelabai suprantu kaip ja ismodeliuoti man reiktu tokios pat fotosesijos kaip olestos sokoladiniu rastu krastelio tada gal kas ir iseitu nu zodziu saunuole  thumbup.gif 

smagu susilaukt tokiu pagyru... cia mamytes labai draugiskos ir paprasius neatsisako padet mirksiukas.gif as ti prisispausdinau pavyzdziu, apsidejau aplink ir gyvenau 2 dienas masinos kurimu lotuliukas.gif

angel1203 irgi grazus torciukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita33: 16 lapkričio 2009 - 13:57
angel1203 o jau rozes kokios bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Angel1203 be žodžių mega_shok.gif neatskleistas talentas wub.gif vis dar neatsigaunu po tos barbės wub.gif ir dar va kokių grožių pridėjai wub.gif

Cipciuk
mega_shok.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Angel1203,kokie dailus tortai!!!Rozes labai grazios!!!
Atsakyti

Angel1203 tikrai gražiai padirbėta, dailučiai tortukai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, cia po savaitgalio blink.gif
Vau bigsmile.gif
Superiniai tortai bigsmile.gif

Cipciuko zuikis toks man juokingas lotuliukas.gif , nezinau kodel, toks balamutas lotuliukas.gif Cipciuk, napoleono papuosima issinesu mirksiukas.gif
Dideli ispudi padare Spanguolios knygos, maštabnas toks darbas
Angel1203,ors ir krutis siek tiek panesiotos lotuliukas.gif , bet jau lemenuko grozis. O kaip pirmam bandymui, tai sakyciau super, ne, ne super, o tobula. Didele saunuole
Kirbe tortas irgi labai grazus
Jav, nuostabiu spalvu tortas
neli, geri marskinukai, bet tas nelygumas tikrai pagadino visa reikala.
ligita33, Domantukas liks patenkintas tokiu darbeliu 4u.gif
Agniuk@s, smagu susipazint
Adriu, saunuole, kad perdarei torta

As irgi atnesu toki kuklu darbeli

Paslapciu sodas

Apacioje tortas "Baltas su persikais" ir vienas sluoksnis su braskem, slapias, minkstas ir labai skanus tortas, virsuje medaus su zele. Tortas maziukas. Apacia 21 cm, virsus 13. Dengta sokoladine saldainiu mase, zole šarlot kremas, debeseliai aisingas, figureles pastilazas

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 16 lapkričio 2009 - 14:37
vualia, Asseni pasirodė thumbup.gif šaunu, dalilu, miela, tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 16, 12:36)

As irgi atnesu toki kuklu darbeli

Paslapciu sodas

manes kaip tik prase toki torta ir dar Medai,tai nukopinsiu lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
O jau torčiukų grožis wub.gif
Cipciuko tas pirmasis geltonas-oranžinis, net negaliu spalvos apibūdinti, tiesiog pakerėjo bigsmile.gif Ir kaip tokią spalvytę išgauti g.gif
Angel1203 su rožėmis nerealus torčiukas thumbup.gif
Asseni, kaip visad, torčiukas su figūrėlėm wub.gif
Olesta, dėkui už info, pravers.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 11 16, 14:45)
manes kaip tik prase toki torta ir dar Medai,tai nukopinsiu lotuliukas.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti