Vaje Cipciuk ir cia visi per viena savaite ir aisku dauguma savaitgaliui ir dar visi tokie grazus lenkiu dalva pries jusu talenta ir istverme
Klausimas su kokiais dazais dazot mases ta kempiniuka kad jau taip lygiai nusidazo as jauciu kad tikrai ne su sausais
Cipciuk, visi tortukai nuostabus bet tas su rozem geltonom mane uzbure jau toks man jis aristokratiskas
p.s. jusu stovis panasus, kaip mano buvo po sestadienio visos dienos paskaitu ir dar dvieju koliu
p.s. jusu stovis panasus, kaip mano buvo po sestadienio visos dienos paskaitu ir dar dvieju koliu
Idedu ir as savo tortuka Varskes surelis, sokoladine juosta dariau pirma karta, brokas is karto matosi uzdejus tinkliuka nusiiminejo gerai, bet pries pacia pabaiga uzstrigo, ir psio kita karta darydama tinkliuka reikes daryti taip, kad jo galai uzsibaigtu gale, o ne taip kaip pas mane cia gavosi, priekyje Dar galvojau taisyti, bet sokolado neturejau , vyras sake savam rate bus gerai
oho cia viska pacios darot na nieko sau , cia kaip pagal usakymus ,na grozys jusu kepiniu tai nerelus
nebežinau net kaip kuria girt mergaitės Jus šaunuolės,tokia tortuku gausa ir visi tokie gražus keleta i savoskrynele nusikopinau aš irgi savaitgali netinginiavau,ale darbe persikraustymas,laiko iš vis neber, ai kada nors imesiu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 16, 09:15)
O čia Cipciukas ....stovis 100 procentų toks , po praitos savaitės maratono .....gerai , kad tik 7 dienos joje , jei dar viena , nežinau , oi nežinau , koks jis būtų .
Na ką biskį mestelsiu , visokių papuls , bet apginsiu savo stovio paveikslėlį ...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 16, 09:43)
va,cia tai padirbeta is peties,jau to oranzinio torto grazumas,ziuriu ir ziuriu
Visi tokie dailiai padaryti...
QUOTE(jurate_b @ 2009 11 16, 13:07)
Idedu ir as savo tortuka Varskes surelis
o sakykit kaip skonis, patiko? Man reikia iskept.. gundo, bet idomu, valgiusiu nuomone
QUOTE(Muske @ 2009 11 16, 13:38)
o sakykit kaip skonis, patiko? Man reikia iskept.. gundo, bet idomu, valgiusiu nuomone
Skonis visai nieko, nei per saldus, nei per slapias, sakyciau jis ne tik surelio megejoms, bet ir sokolado Bet man asmeniskai "Rafaelo" patiko labiau
Cipciukai nu jau tikrai, kad netinginiavot, kokie faini visi o jau dzibukai fantastika
Neramuole, Tu negirk, Tu tik dėk savo čionais greičiau, jau vakar pasigedau
Neramuole, Tu negirk, Tu tik dėk savo čionais greičiau, jau vakar pasigedau
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 16, 12:01)
Vaje Cipciuk ir cia visi per viena savaite ir aisku dauguma savaitgaliui ir dar visi tokie grazus lenkiu dalva pries jusu talenta ir istverme
Klausimas su kokiais dazais dazot mases ta kempiniuka kad jau taip lygiai nusidazo as jauciu kad tikrai ne su sausais
Na tikrai ne - nesausais , turiu dažų masėsm dažyti ( daugumoj geliniai ) , bet galima ir su sausais ....tik juos paversti šlapiais .... ....
cipciuk,na matosi kad netinginiavot jau net girt žodžių neberandu
Cipciuk, pagarba Jusu tortai nuostabus, ypac tas oranzinis, tiesiog tobula, o spalvos grozis
Bet man kiekvienakart paziurejus i Jusu parasa, apima stai toks jausmas kol galiausiai buna va taip
Mano pana pribega ir sako mama zukis zukis jokias
Bet man kiekvienakart paziurejus i Jusu parasa, apima stai toks jausmas kol galiausiai buna va taip
Mano pana pribega ir sako mama zukis zukis jokias