Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(meduolytee @ 2009 11 16, 10:34)
Olesta- greitai nesi savo fotoreportaza i papuosimu tema, nes kitaip gausi dupcen. lotuliukas.gif

kai radikalas atsigaus 4u.gif
Atsakyti
Ligita33 esate tikra šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jav man tas tortukas be priekaištų 4u.gif patarčiau nenukabint nosies ir toliau taip šauniai darbuotis wub.gif žinau kokia Š... savijauta, kai kas nors nesigauna doh.gif aš pati šeštadienį dengimo masę dariau 3 kartus doh.gif unsure.gif

Olesta
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Olesta, viskas aiskiai pavaizduota, aiskiau ir nebuna thumbup.gif As kaip tik si savaitgali meginau tortuka puosti tokiu budu, kai pasikraus fotikas bandysiu ideti foto ax.gif
Atsakyti
Olesta ačiū 4u.gif

man ateinančiam savaitgaliui kaip tik reikia tokio papuošimo, jau sukau galvą kas ir kaip blush2.gif tik man labiau reiktų baltu šokoladu puošto ... reiks pasibandyt su baltu, nes jis kaprizingesnis nei juodas, jaučiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 16 lapkričio 2009 - 11:12
Daividija
kirbe
zuliaska
Vikucce
Olesta
Jolka999
Spanguolie:)
logita33
neli
Adriu
jav
Adniuk@s

Na turbūt nepamiršau nei vienos , tortai nuostabūs visų thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif ....dirbote menginos iš peties yess.gif .

----------------------------------------------------------------------------------------------

O čia Cipciukas user posted image ....stovis 100 procentų toks doh.gif , po praitos savaitės maratono .....gerai , kad tik 7 dienos joje , jei dar viena , nežinau , oi nežinau , koks jis būtų .

Na ką biskį mestelsiu , visokių papuls , bet apginsiu savo stovio paveikslėlį laugh.gif...

Medutis su aguonom , pastilažas , perlas , gėlės mano masės ....

user posted image

user posted image

----------------------------------------------------------------------------------------------

Įdarželį mažiams , pievutėje ....

Medutis su kepintais lazdyno riešutais , beze , baibokai pastilažas , gėlės lapai mano masės ....

user posted image

---------------------------------------------------------------------------------------------

Trąsa .....

Medutis , beze , pastilažas .....

user posted image

user posted image

Einu gerti kavos , nes vėl laukia darbai ....vėliau dar mestelsiu .... ax.gif ...
Atsakyti
Cipciukai, tortai tobuli, tik zuikis už ką į akį gavo bigsmile.gif lotuliukas.gif kur akytė antra??? lotuliukas.gif o jau stovis, tai kaip mano panašiai smile.gif
Atsakyti
ačiu OLESTA uz foto sesija dabar bus galima isbandyti dar viena puosimo buda thumbup.gif kaip matai visa darbo eiga drasiau ir daryti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O tortuku kad uzderejo kol visus apziurejau Labai grazus visu tos 3 KNYGOS bigsmile.gif sedevras sunkiai suvokiamas man jis vien paziurejus i nuotrauka tokio nepadaryciau 4u.gif
Daividijos tik pamaciau tas figurelias ir negalejau atsiziureti kaip su pirstukais nulipdyti tokia kopija tu heroju as suprantu kad meskiuka nulipdyti galima (ypač kaip Asseni parode) visai grazu bet jau cia tai skuptoriaus reikia wub.gif
Olesta jusu tortukai si karta laaaaaaaaaaabai spalvingi ir grazus ir taip visi skaniai atrodo tos spalvos as matyt dar neuzaugau kad man ir paciai norisi tokius daryti nors ir progos nevaikiskos blush2.gif
Ligita33 as kaip paskaiciau susidariau nuomone kad jus tik pradedat tortus daryti bet kaip pamaciau masiniuka tai tada galvoju kad kazka ne taip nuskaiciau doh.gif nu masina tai jegiska tokia sportine suzeminta as vis audziu minti kaip man kada ja pabandyti bet nelabai suprantu kaip ja ismodeliuoti man reiktu tokios pat fotosesijos kaip olestos sokoladiniu rastu krastelio tada gal kas ir iseitu nu zodziu saunuole thumbup.gif
Cipciukas nu tas orandzinis tai groziu grozis ir tie vaikiski maniau kad cia neikelsit nes as jau apcekavinau juos anksciau drinks_cheers.gif
cia visas apibutinti tai bais sunku bet visumoj tortai grazus labai ir taip smagu su jumis visom mokintis clap_1.gif clap_1.gif drinks_cheers.gif group.gif friends.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 16 lapkričio 2009 - 11:29
Merginos

Turiu stai tokia abecele http://cakestuff.bpw...case-p-298.html

Gal kam reikia?
Atsakyti
nu tas Cipciuko geltonasis tai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Cipciuk jau tas orandžinis wub.gif wub.gif wub.gif rožės ir lapeliai nerealūs thumbup.gif Man nesveika žiūrėt į jūsų tortus, po to ilgai neatsipeikėju blink.gif
Atsakyti
Olesta negavo jis , niu gi taip mirksi doh.gif lotuliukas.gif

Neradau pagyrų tai trys tortai atkris - nematysit ... tongue.gif

Žuikis ...( jei nors kiek panašus ) blush2.gif...

Balti biskvitai , plakta grietinėlė , braškės ( iš 4 pokiukų šaldytų , vos pusantro liko, kitos kaip snargliai pasidarė atšilusios doh.gif ) , aptepta sviestiniu , beze , truputis pastilažo ........

user posted image

user posted image

---------------------------------------------------------------------------------------------

Drygelis .....

Medutis su žele gabaliukais , beze ....

user posted image

Ir napoleonas iš valkystės ( Asseni receptas ) ....panašus į praitą , tik čia mergytei dariau , tai dėjau rūžavo šokolago į tinkliuką ....

user posted image

Ir dar ....mačelka wacko.gif ( šia savaitę dar viena laukia eilėje doh.gif ) ...panaši į praitą , tik rutuliukai oranžiniai , ir liežuvėlio nėra ....

user posted image
Atsakyti
Cipciuk, ačiū dievui grįžot karsta.gif ir dar su tokiais žavingais tortais wub.gif jau tas geltonasis toks elegantiškas wub.gif labai gražiai tas sumetimas suformuotas ir rože susegta wub.gif apie rožes tai išvis patyliu - jau tokioooos gražios, kad net slabna wub.gif padarykit kada nors jų gamybos fotoreportažą, plyyyyz blush2.gif Ir kiti pa-sa-ka kokie gražūs tortukai, visi be išimties - drugelis, kempiniukas wub.gif zuikis puikis - fainuolis bigsmile.gif figūrėlės laaaabai nuotaikingos ant tortukų su žole wub.gif Cipciukai nešat ant smūgio ir kitus 3 tortukus nono.gif bo verksiu cry.gif

Olesta, liuksiškas fotoreportažas wub.gif Ačiūūūū 4u.gif

jav, laaabai dailus tavo tortas wub.gif švelnus marmurinis efektas laaaabai gražiai žiūrisi wub.gif rožytės wub.gif
Atsakyti