Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 11 15, 21:38)
ligita33  sokiai.gif  yess.gif  ok.gif  good.gif nemoku apsakyti kaip džiaugiuosi už Tave  4u.gif

aciu tau brangioji thumbup.gif ka as be taves buciau dariusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 15, 20:47)
aciu tau brangioji  thumbup.gif ka as be taves buciau dariusi  blush2.gif

nėr už ką, matau kad viskas pavyko 4u.gif
Atsakyti
jo mase norejau daryti vientisa geltona,bet tiesiog buvo jau velu,o ir mases pasidariau per mazai,tai dadejau baltos,ir taip gavosi,bet man tai visai nieko ziurisi.
O rankos svyra del to,kad as ziuriu jusu nulipdytas figureles ir tiesiog seile bega blink.gif nu man nesigauna nors tu pasikark.
O ir ta vargse beze,pirmus du kartus gavosi ir psio,kiek darau tiek nesigauna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2009 11 15, 19:42)
As tiesiog zaviuosi jusu gaminamais tortukais.Atrodo ziuri ir viskas taip paprasta,o kai pradedi daryti tai rankos nusvyra net iki keliu  doh.gif
idedu ir as savo tortuka SNIKERSA

user posted image

Rozes kokios grazios, nu man nesiseka ju taip nulipdyti is jokios mases, kazkas gaunasi, bet kad butu taip graziai tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Is ko jos nulipdytos ir lapeliai, kuom dengta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 lapkričio 2009 - 20:58
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 15, 11:57)
Rozes kokios grazios, nu man nesiseka ju taip nulipdyti is jokios mases, kazkas gaunasi, bet kad butu taip graziai tai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Is ko jos nulipdytos ir lapeliai, kuom dengta

gelytes,lapeliai ir dengimo mase viskas is pastiliazo,kaip kazkada minejau vienintele mase kuria as tiesiog dievinu thumbup.gif
Atsakyti
Jav,perfect 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 15, 21:46)
jav,nezinau kodel jum tos rankos svyra g.gif nes tortas sakyciau tobulas smile.gif o jau roziu dailumas wub.gif

va va, ir as norejau klausti kodel rankos jav svyra? nes tortai kiek maciaau tai visi nerealiai grazus, o rozes tiesiog tobulos thumbup.gif

jau perskaiciau kodel tos rankos svyra blush2.gif
o dar ir kartis nori lotuliukas.gif
tokias rozes lipinant kazi ar verta tai daryti, kazkodel man atrodo, kad ir figureles tikrai gaunasi, tik va beda, kai pats sau esi didziausias kritikas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 15 lapkričio 2009 - 21:59
QUOTE(eglejk @ 2009 11 15, 12:55)
va va, ir as norejau klausti kodel rankos jav svyra? nes tortai kiek maciaau tai visi nerealiai grazus, o rozes tiesiog tobulos  thumbup.gif

ax.gif aciu aciu uz pagyrimus.Bet juk pacios zinot kaip buna,kai ka nors bandai ir nesigauna
Atsakyti
Labas rytas, aš ateinu su fotoreportažu, laikas nuo laiko atsiranda klausimų, kaip puošti šokoladiniu tinkleliu tortą, taigi rodau, bet kadangi mano numylėtas radikalas streikuoja, tai tuo pačiu ir temos nepriteršiu ir Jums patogiau bus pasižiūrėti visą fotoreportažą su komentarais ČIA

tik dar keletas pastabų:
1. Neperkaitinkite šokolado, perkaitintas jis ims po kiek laiko balti, vos vos išlydot, gali net pravėsti kol darysite ornamentą
2. tiksliai atsimatuokite juostą, matuokite mano nurodytu būdu, ne pagal vidinį, o pagal išorinį skardos lanką, nepamirštame, kad tortas apteptas kremu taip??? mirksiukas.gif
3. išpiešusios ornamentą dėkite jį šaltai, į šaldytuvą be šansų, šiuo metų laiku labai fainiai ir greitai veiksmas vyksta balkone, BET čia reikia labai akylai stebėti šokoladą, tam kad jį užjuosti sveiką ant torto, reikia kad jis būtų jau apstingęs, bet dar lankstus rolleyes.gif jei jis bus dar nesusitingęs, tai Jūsų raštas išplauks ant kremo, o jei perstingęs, juosiant suluš, žodžiu stebėkit, nepalikit pilnam sušalimui, man vakar gal per porą minučių atėjo ta stadija, aš tik spėjau iš šaldytuvo iškelti tortą ir nuo lentutės jį perkelti ant padėkliuko, ir tada jau tekina lėkiau nešti tinklelio į kambarį ir iš karto juosiau...
4. jei matote, kad tinklelis neplaukia, bet dar ir lengvai neatsidalina nuo kepimo popieriaus, apjuostą tortą su visu popieriumi pastatykite šaltai, nuimsite tinkliuką vėliau...
5. naudoju Karūnos juodą šokoladą visuose savo kepiniuose, todėl nežinau ar tinka kitas, bet manau turėtų būti lygiai tas pats.... na ką gi jei turite klausimų dar, tai prašom, o jei ne SĖKMĖS puošiant tortukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 10:13)
Labas rytas, aš ateinu su fotoreportažu, laikas nuo laiko atsiranda klausimų, kaip puošti šokoladiniu tinkleliu tortą, taigi rodau, bet kadangi mano numylėtas radikalas streikuoja, tai tuo pačiu ir temos nepriteršiu ir Jums patogiau bus pasižiūrėti visą fotoreportažą su komentarais ČIA

super issamiai paaiskinta viskas thumbup.gif
Atsakyti
olesta,reikėjo dėt į viršutinę tėmą-tikrai bus kam praverčia,o čia pasimes 4u.gif
Atsakyti
Olesta- greitai nesi savo fotoreportaza i papuosimu tema, nes kitaip gausi dupcen. lotuliukas.gif
Atsakyti