Labas rytas, aš ateinu su fotoreportažu, laikas nuo laiko atsiranda klausimų, kaip puošti šokoladiniu tinkleliu tortą, taigi rodau, bet kadangi mano numylėtas radikalas streikuoja, tai tuo pačiu ir temos nepriteršiu ir Jums patogiau bus pasižiūrėti visą
fotoreportažą su komentarais ČIA tik dar keletas pastabų:
1. Neperkaitinkite šokolado, perkaitintas jis ims po kiek laiko balti, vos vos išlydot, gali net pravėsti kol darysite ornamentą
2. tiksliai atsimatuokite juostą, matuokite mano nurodytu būdu, ne pagal vidinį, o pagal išorinį skardos lanką, nepamirštame, kad tortas apteptas kremu taip???
3. išpiešusios ornamentą dėkite jį šaltai, į šaldytuvą be šansų, šiuo metų laiku labai fainiai ir greitai veiksmas vyksta balkone, BET čia reikia labai akylai stebėti šokoladą, tam kad jį užjuosti sveiką ant torto, reikia kad jis būtų jau apstingęs, bet dar lankstus
jei jis bus dar nesusitingęs, tai Jūsų raštas išplauks ant kremo, o jei perstingęs, juosiant suluš, žodžiu stebėkit, nepalikit pilnam sušalimui, man vakar gal per porą minučių atėjo ta stadija, aš tik spėjau iš šaldytuvo iškelti tortą ir nuo lentutės jį perkelti ant padėkliuko, ir tada jau tekina lėkiau nešti tinklelio į kambarį ir iš karto juosiau...
4. jei matote, kad tinklelis neplaukia, bet dar ir lengvai neatsidalina nuo kepimo popieriaus, apjuostą tortą su visu popieriumi pastatykite šaltai, nuimsite tinkliuką vėliau...
5. naudoju Karūnos juodą šokoladą visuose savo kepiniuose, todėl nežinau ar tinka kitas, bet manau turėtų būti lygiai tas pats.... na ką gi jei turite klausimų dar, tai prašom, o jei ne SĖKMĖS puošiant tortukus
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...