QUOTE(klefija @ 2009 11 18, 19:38)
sveikutes
man ir reiktu dovaneles 4.5m. mergaitei, ir niekaip nesugalvoju ka jai nupirkti.. labai megsta ivairias lavinimui skirtas knygutes, bet kad ji ju jau ir taip daug turi, leles nelabai domina, iskart nulauzia joms galvas

o ir siaip daug ivairiausiu zaislu turi, net neisivaizduoju kuo sikart per kaledas nustebint... gal galit kas patart?
O mano "persijungė" neseniai į Barbes, tad dabar turiu iš ko rinktis - jai reikia Barbės su sparnais, Keno, mašinos. Galvoju, kad ir baldų neatsisakytų. Ir labai vertina lėlių drabužius.
Žaidžia su LPS, tačiau nieko naujo didelio šiemet neplanuoju pirkti, nebent tik gyvunėlį, kuri galima puošti lipdukais ir dar ten kažkuo.
Taip pat nusprendžiau, kad užsakynėsiu Lego. Pora rinkinukų. Bet net nežinau, ar ji žais su jais.
Dar yra idėja pirkti lėlės galvą šukuosenoms daryti. Pernai dukterėčiai padovanojo tokią, bet dar ir su rankomis (ir su daugybę aksesuarų), tai maniškė buvo sužavėta. (ir man pravertų, nes dar neviską išmokiau daryti

)
Žiūrėjau dar į interaktyvius gyvūnus, tačiau nežinau, ar verta. Turiu omenyje
TOKĮ , jis augantis ir vardą "išmoksta" sakyti, bet vis tiek galvoju, kad primityvus tokiam amžiui.
Kol kas tiek idėjų.