Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

mamos kokius crocsus tokiu oru dedat vaikams? wink.gif
beje ar tokio modelio crocsiukai patogus? user posted image
Atsakyti
Gal žinote už kiek pinigų reikia užsakymą daryti iš crocs.co.uk, kad būtų nemokamas siuntimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 03 28, 11:57)
Gal žinote už kiek pinigų reikia užsakymą daryti iš crocs.co.uk, kad būtų nemokamas siuntimas? 4u.gif

Gaila, bet i Lietuva jie nebesiuncia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 03 28, 11:57)

nemokamas siuntimas siunciantis UK, perkant virsh 35 svr.
Atsakyti
Oho, tai kaip man čia taip pavyko susipainioti biggrin.gif O iš crocs EU už kiek reikia užsakyti, kad būtų nemokamas siuntimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 03 30, 20:58)
Oho, tai kaip man čia taip pavyko susipainioti biggrin.gif O iš crocs EU už kiek reikia užsakyti, kad būtų nemokamas siuntimas? 4u.gif

Visai jus nesusipainiojot biggrin.gif . Siunte ir jie i Lietuva, dabar kazkodel ant musu supyko unsure.gif
O crocs.eu siuncia nemokamai nusipirkus uz 69eu. Tik va i ta suma neieina outlet skyrius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 03 30, 20:58)

is crocs eu siunciant UK, nemokamas siuntimas perkant virsh 35svr.
Atsakyti
turim si modeli 7 dydi ir siek tiek didokas:
user posted image

noriu mazajai nupirkt lietaus batus:
user posted image

paprastu batu dydis 24. Pedute 15-16 cm ir pagal dydziu lentele reiketu net 9-10 dydzio nors tie vasariniai laiveliai dideli 7 dydzio. Ar guminukai toki mazinti ar neatitinka dydziu lentele?
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2014 05 08, 08:22)
noriu mazajai nupirkt lietaus batus:
user posted image

paprastu batu dydis 24. Pedute 15-16 cm ir pagal dydziu lentele reiketu net 9-10 dydzio nors tie vasariniai laiveliai dideli 7 dydzio. Ar guminukai toki mazinti ar neatitinka dydziu lentele?

O tie jusu vasariniai laiveliai tikrai C7? Mes turim daug CROCS visokiu modeliu, bet taip dar nebuvo, kad dydziai skirtusi taip daug. Taip- vasarinius nesiojam 1 dydziu mazesnius. Turim tokius lietaus batus (tik be paveiksliuku). Jie yra vieno dydzio, t.y. su vienu skaiciumi (pvz. C9), ir tikrai nera tokie mazinti ir atitinka ju dydziu lentele 4u.gif
Atsakyti
Sveikos patarkitr koki dydi pirkti ? noriu nupirkti ziemai siuos batukus (dabar mergytes vidpadukas15cm tai ziemai trb reiktu kad butu apie 17cm ?) tai man reiktu ju pirkti dydi c9 ar c10 ????
user posted image
Atsakyti
[quote=Kinderiukas,2014 08 17, 22:38]
Sveikos patarkitr koki dydi pirkti ? noriu nupirkti ziemai siuos batukus (dabar mergytes vidpadukas15cm tai ziemai trb reiktu kad butu apie 17cm ?) tai man reiktu ju pirkti dydi c9 ar c10 ????
Dydžiai
user posted image

Jums reikės C10 manau.
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2014 08 17, 22:38)
user posted image

15 cm kojyte pravaiksciojom ziema su c9 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 18 rugpjūčio 2014 - 17:27