Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

QUOTE(rraassyte @ 2013 07 03, 14:34)
sweiki, uzbegau pasikonsultuoti su mamytemis.

su 18 cm koki crocsiuku dydi reiketu imti?
su 14,5cm koki rekomenduotumete dydi?

aciu

renkames is siu spalvyciu:

http://www.crocs.com...cid=086#reviews

aciu

Pedutei 14,5cm imciau C6/7 dydi 4u.gif
Atsakyti
Gal kam aktualu, labai gera kaina šitų vaikiškų crocs.[/url] £7,59 po naujienlaiškio nuolaidos gaunasi.

user posted image
Atsakyti
Žieminių crocsų tikrai nesiryžčiau pirkti, bet vasarai įsispirti ir bėgioti tai super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, idomu, ar kieno vaikuciai jau devejo tokius? Noriu pirkti slapiems, bet neminusiniams orams, ar neleidzia per siules? Is anksto dekoju.smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tija* @ 2013 07 21, 01:14)
Žieminių crocsų tikrai nesiryžčiau pirkti, bet vasarai įsispirti ir bėgioti tai super  thumbup.gif

Turiu ir žieminius, ir rudeninius - man jie super.
Atsakyti
QUOTE(natanior @ 2013 07 30, 14:09)
Sveikos merginos, idomu, ar kieno vaikuciai jau devejo tokius? Noriu pirkti slapiems, bet neminusiniams orams, ar neleidzia per siules? Is anksto dekoju.smile.gif

user posted image

Ir mane labai domina atsiliepimai apie siuos batukus.smile.gif planuoju savo dukrytei tokius pirkt..
Atsakyti
Kazkaip tie dydziai mane nervina, norejom sunui vasarai nupirkt tai C8/9 kaip ir tinka bet taip tik tik, o C10/11 laaaabai dideli doh.gif kodel nedaro jie atskiru dydziu, man butu idealus 9/10 dydis bet tokiu gaila nera verysad.gif
Atsakyti
Mes tai turim vasarinius,rudeninius ir zieminius crocs,tai musu seimai tikrai super avalyne,tiek vyrui ir vaikams,o ir pati esu patenkinta thumbup.gif
Ne visiems juk gali patikti...............
Atsakyti
QUOTE(natanior @ 2013 07 30, 16:09)

user posted image

4u.gif Mes turim tokius,pavasari nedaug devejom,bet kojytes neslapo.Na po balas nebraidem,nezinau ar tada per uztrauktuka neleistu biggrin.gif .Bet siaip thumbup.gif jie mums patinka.
Atsakyti
QUOTE(barciene78 @ 2013 08 13, 17:20)
Mes tai turim vasarinius,rudeninius ir zieminius crocs,tai musu seimai tikrai super avalyne,tiek vyrui ir vaikams,o ir pati esu patenkinta thumbup.gif
Ne visiems juk gali patikti...............

as kol kas tik plezines slepetes per pirsta turiu, tai esu be galo patenkinta, noriu paprastu crocs bet gl kitais metais nusipirksiu ax.gif
Atsakyti
Turejom su vyru Crocs tapkes,bet abu metem jas i sona,tik vyresnelis nesioja crocs vasara bet ir tai vis reciau juos dedasi,neperkam mes sios avalynes schmoll.gif
Atsakyti
o as turiu rudeniniu-zieminius crocs. tai labai patenkinta. 4u.gif
Atsakyti