Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

Sveikos , neseniai internetu vaikui nupirkau siuos batus.
Crocs™ Kids' Winter Puff Boot.Buvau tokia patenkitam kol negryzom siandien po lietaus namo.Kojos buvo dregnos galvojau galbut suprakaitavo, bet kai ikisau ranka batai buvo dregni.Tik nelabai suprantu kur gali praleist.Turiu paprastus botus is Maximos vaikstom per balas ir niekada neleidzia, nebet suprakaituoja.
Idomu ar grazins atgal, nes kai as klausiau pardavejos Akropolyje tai ji minejo kad jei suspampa koja tai brokas , taip negali but nes jiems yra garantija.

Atsakyti
QUOTE(gustas @ 2012 11 30, 18:32)
Crocs™ Kids' Winter Puff Boot.Buvau tokia patenkitam kol negryzom siandien po lietaus namo.Kojos buvo dregnos galvojau galbut suprakaitavo, bet kai ikisau ranka batai buvo dregni.Tik nelabai suprantu kur gali praleist.Turiu paprastus botus is Maximos vaikstom per balas ir niekada neleidzia, nebet suprakaituoja.
Idomu ar grazins atgal, nes kai as klausiau pardavejos Akropolyje tai ji minejo kad jei suspampa koja tai brokas , taip negali but nes jiems yra garantija.

As savo dukrytei nupirkau naujus Crocs Kids' Chameleons Crocband Gust Boot, tai vaiksto puikiai, kojytei patogu, noriai laksto, o per balas dar nemeginom. Bet laukiu atvaziuojant ir Crocs Kids' Winter Puff Boot savo maziams, tai perskaicius Jusu komentara sunerimau, nejaugi jie istikruju praleidzia dregme. g.gif O suslapo visa kojyte, ar tik tam tikros vietos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gustas @ 2012 11 30, 18:32)

gal suprakaitavo koja, todel sudreko ir bato vidus? o jei is vidaus dregnas aulas, tai jis ir nera neperslampamas, neperslampa tik apatine croslite medziagos dalis, o nuo siuliu i virsu batukai nera vandeniui atsparus, kaip ir kiti zieminuku modeliai

maniskis sian i darzeli su zaliais puffais pirma diena nuejo, per balas ten gerai davesi, nes batai vietoj zaliu tapo rudi... batus teko rimtai plaut, bet kojos sausos visiskai
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2012 11 30, 21:42)
gal suprakaitavo koja, todel sudreko ir bato vidus? o jei is vidaus dregnas aulas, tai jis ir nera neperslampamas, neperslampa tik apatine croslite medziagos dalis, o nuo siuliu i virsu batukai nera vandeniui atsparus, kaip ir kiti zieminuku modeliai

maniskis sian i darzeli su zaliais puffais pirma diena nuejo, per balas ten gerai davesi, nes batai vietoj zaliu tapo rudi... batus teko rimtai plaut, bet kojos sausos visiskai

Hm, na gali buti, kad jie buvo brokuoti... g.gif Reik tiketis, kad ir musiskiai atlaikys, bei nepraleis dregmes. rolleyes.gif Jau laukiu nesulaukiu kada maziams galesiu apauti ir ismeginti. biggrin.gif
Atsakyti
Ne pirmus metus nesiojam ivairius crocs modelius ir esam labai patenkinti thumbup.gif Manau tas suslapimas labai daug priklauso ir nuo pacio vaiko kojytes, bei kokiu oru ir kiek laiko devimas batas. Tarkim musu vyrsenis berniukas turi problemu su visa avalyne, kadangi jo kojytes labai prakaituoja, kojos buna slapios pabuvus pusdieni mokykloje tiek su crocsais, tiek su odiniais batais. ir zinoma, dar siuo metu truputi yra per silta zieminius crocsiukus aveti, jie skirti daugiau prie minusines temeparutos. O vat jaunesniam berniukui ne karto kojyte nesudreksta, nes ji neprakaituoja taip stipriai kaip vyresnis. Todel nemanau, kad cia kazkokis brokas.
As pati irgi nesioju tiek zieminius, tiek vasarinius crocsus ir tikrai nera geresnes kasdienines avalynes thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote vyriškus http://www.open24.lt...s/crocs-greeley.
Kaip nešiojasi, ar neplyšta per siūles?ar nepraluoja kojos(labai linkę )?
ačiū
p.s..noriu nupirkti vyrui kalėdom, biaju "apsipirkti", kaip man kaina didelė.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2012 12 07, 11:33)
Gal kas pirkote vyriškus http://www.open24.lt...s/crocs-greeley.
Kaip nešiojasi, ar neplyšta per siūles?ar nepraluoja kojos(labai linkę )?
ačiū
p.s..noriu nupirkti vyrui kalėdom, biaju "apsipirkti", kaip man kaina didelė.

Mano vyras nepatenkintas schmoll.gif Grizta slapiom kojom, prakaituoja. Bet cia gal priklauso, koki darba dirba, nes mano- visa diena lauke arba vairuoja.
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 12 07, 08:07)
Mano vyras nepatenkintas  schmoll.gif Grizta slapiom kojom, prakaituoja. Bet cia gal priklauso, koki darba dirba, nes mano- visa diena lauke arba vairuoja.

Mano irgi, todėl ir reikia batų kad neperšlaptų ir nereiktų džiovinti, vadinasi niekam tikę. Ačiū, būčiau 300 lt kaip į balą. bet tai ką pirkti kad neperšlaptų ir padoriai atrodytų(nekerzaviniai)...
Atsakyti
As su klausimu - kaip tais Gust boots labai slidus paskutiniu dienu orams - vaikas griuna ir griuna g.gif Kazin, gal kokiu ideju turit ka padarius sumeistravus, kad tas padas nebutu toks slidus g.gif
Atsakyti
musu mergytei 1.5m nupirkome gust boots siai ziemai: kojyte islieka silta, lengvai apaunami, neperslampa bet va nors dydis ir geras bet jie tokie gremezdiski siek tiek, na matau kad su kitokiais batais jai patogiau vaikscioti nei su siais. Gal kas dar maza, bet nezinau ar kitai ziemai juos vel pirksime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2012 12 07, 11:30)
musu mergytei 1.5m nupirkome gust boots siai ziemai: kojyte islieka silta, lengvai apaunami, neperslampa bet va nors dydis ir geras bet jie tokie gremezdiski siek tiek, na matau kad su kitokiais batais jai patogiau vaikscioti nei su siais. Gal kas dar maza, bet nezinau ar kitai ziemai juos vel pirksime smile.gif

na maniskis 1m8men, bet kaip tik su crocs gust boot lengviausia vaiksciot, nes jie labai lengvuciai... g.gif tik tiek, kad tokiu oru, as jau ju nededu schmoll.gif iki plius 5 juos nesiojom.. gal dar tiks pavasari. o db jau salta... ypac jei nevaiksciot, o vezime pasedet, iskart kojos ledines blink.gif
Atsakyti
Ar tikrai su siais batukais kojytes perslampa g.gif buvau juos nusoziurejus bet atsiliepimai lyg nekoki doh.gif

user posted image
Atsakyti