Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

Mergaitės, reikia jūsų patarimo 4u.gif
Apšvieskite mane, kaip neturinčią patirties su crocs avalyne, ar šitie botukai tinkami avėti vėsiam rudeniui? Paprasti guminiai tai traukia šaltį, o kaip su šiaip botais?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilkės pėda @ 2012 10 08, 12:36)
Mergaitės, reikia jūsų patarimo  4u.gif
Apšvieskite mane, kaip neturinčią patirties su crocs avalyne, ar šitie botukai tinkami avėti vėsiam rudeniui? Paprasti guminiai tai traukia šaltį, o kaip su šiaip botais?
user posted image

Pati dėviu crocsus, aunu vaikui.
Galiu pasakyti savo pastebėjimus ir nuomonę dėl dėvėjimo ypatumų.
Uždari bateliai/botukai (gust boot, jaunt, nadia ir pan.) galimi nešioti ir per šalčius su sąlyga, kad dėvėtojas vaikščios. Pvz tokie botukai puikiausia tinka ir per šlapdribą, ir prie nedidelio minuso - su paduku ar kojinyte tikrai nešalta. Su sąlyga, kad nuolat einama. Stovint koja atšals greitai - tas pats, kas basam. Vaikštant gi koja išskiria šilumą, kuri uždaroma bate ir būna nuolat labai šilta.

Dėl šios priežasties batukai netinkami mažučiams ilgai sėdintiems ir papildomai neužklotiems vaikams.

Dėl šios priežasties tokie botukai puikiai tiks ne prasčiau, nei Gust boot, bet tik ne stovėjimui. smile.gif Kitaip sakant, su tokiais botukais prie šalčio vaiko nedrįsčiau darželin, jei nežinočiau, ar vaikas stovi vietoje, ar bėginėja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tempo @ 2012 10 08, 13:45)
Pati dėviu crocsus, aunu vaikui.
Galiu pasakyti savo pastebėjimus ir nuomonę dėl dėvėjimo ypatumų.

Labai ačiū jums už pastebėjimus 4u.gif Dar turiu klausimą: o nuo kokios temperatūros būtų galima auti Gust boot, kad koja jaustusi komfortiškai?
Atsakyti
o gust boots mazinti ar didinti?
Atsakyti
QUOTE(Vilkės pėda @ 2012 10 08, 14:06)
Labai ačiū jums už pastebėjimus  4u.gif Dar turiu klausimą: o nuo kokios temperatūros būtų galima auti Gust boot, kad koja jaustusi komfortiškai?

Jau tris metus nesiojam Gust'us kai truputi pasala. Ziema per salcius dar apmaunu frotine kojine.
QUOTE(raminta1985 @ 2012 10 08, 20:52)
o gust boots mazinti ar didinti?

Mazinti
Atsakyti
gal galite pasakyti kiek vidpadukas yra zieminiu batuku C7 IR C8 dydzio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2012 09 24, 23:29)
..., batai vistiek kazkiek sudreksta, o ju dziovinti ant radiatoriaus negalima. Ir jeigu apsiausi dregnus, tai koja tikrai sals. Ir pati nesioju panasius, tai negaliu atsidziaugti.

blink.gif kodel dziovinti ant radiatoriaus negalima? as pirma karta girdziu. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kurios vaikai jau išbandė naująjį lietaus batų modeliuką?
user posted image

Kažin,kurie patogesni putliai kojytei ? Į crocs jaunt botukus labai sunkiai kojytė lenda...
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 11 10, 08:43)
Sveikos,
gal kurios vaikai jau išbandė naująjį lietaus batų modeliuką?
http://www.open24.lt...344428631_1.jpg

Kažin,kurie patogesni putliai kojytei ? Į crocs jaunt botukus labai sunkiai kojytė lenda...

Mes tokius turim, labai patogu apsiauti už tų rankenų paėmus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baisa. @ 2012 09 24, 16:00)
As jau 3 metus is eiles vaikams ziemai perku tik CROCS'us. Pries tai dukrai pirkdavau tik odinius su nat. kailiu. Viena ziema nupirkau ir Gust'o crocs'us, tai dukra tu odiniu ir nebenesiojo... Dabar ir sunui ir dukrai perku tik crocs. Bet mes turim po 2 poras, kad jie isdziutu.

sutinku, crocs'ai nepamainomi musų žiemom thumbup.gif Na bet kai paspaudžia šaltukas, tai man pačiai kojos šala su jais. jeigu lauke -15 ir daugiau (aišku nedažnai taip būna rolleyes.gif ), aš renkuosi kažką su kailiu, Ugg teikiu pirmenybę, o vaikams - bearpaw arba Emu thumbup.gif
Atsakyti
O aš blaškausi. Pati turiu winterboot, nešiojau žiemą, tikria gerai buvo, bet va dičkiui daviau, po sniegą pabraidė, parėjo šlapiom kojom. Paskaičiau open24 DUK, jie sako, kad neperšlampa tik iki aulo siūlių. Kai aš nebraidau po sniegą, man nešlapo,o vaikui tai per pusnis vienas smagumas braidyt. Tai vat ir stabdau save dėl tų gustboot mažiukui, o jau reikėtų apsispręst, dabar turėtų tikti į lauką.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamite @ 2012 11 09, 23:44)
blink.gif kodel dziovinti ant radiatoriaus negalima? as pirma karta girdziu. blush2.gif

Taip mums sake parduotuvej. Negalima ne tik, kad deti ant radiatoriaus, bet ir statyti labai arti jo. O ir pati skaiciau angliskam puslapy.
QUOTE(Vandene @ 2012 11 12, 16:01)
O aš blaškausi. Pati turiu winterboot, nešiojau žiemą, tikria gerai buvo, bet va dičkiui daviau, po sniegą pabraidė, parėjo šlapiom kojom. Paskaičiau open24 DUK, jie sako, kad neperšlampa tik iki aulo siūlių. Kai aš nebraidau po sniegą, man nešlapo,o vaikui tai per pusnis vienas smagumas braidyt. Tai vat ir stabdau save dėl tų gustboot mažiukui, o jau reikėtų apsispręst, dabar turėtų tikti į lauką.
user posted image

Mano vaikai po pusnis braido su kombinezonais, kelnes su gumom, tai nesuslampa.
O sitie naujieji Gust'ai netinka kojai auksta keltimi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2012 11 13, 13:44)
Taip mums sake parduotuvej. Negalima ne tik, kad deti ant radiatoriaus, bet ir statyti labai arti jo. O ir pati skaiciau angliskam puslapy.

Mano vaikai po pusnis braido su kombinezonais, kelnes su gumom, tai nesuslampa.
O sitie naujieji Gust'ai netinka kojai auksta keltimi verysad.gif

Aš matavau didesnius. Mano aukšta keltis ir vaikų abiejų aukšta, bet pati nešioju tokius, tiesiog didesnius, ir dičkis nešiojo. Dabar jau dičkis išaugo mano crocsų 39,5, būtent dėl aukštos kelties neįkiša kojos, nors į ilgį dar tiktų. O mano koja 39 į mažesnę pusę, tai man nespaudžia kelties 39,5
Atsakyti