Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

IR ZIEMAI IR VASARAI IR PAVASARIUI-TURIM IR LABAI PATENKINTI
user posted imageuser posted image
Atsakyti
mum is vaikisku crocsu pasiteisino tik gustboots ir inkariukai, lietaus batai nesusipratimas, klasikines klumpes vaikui kojas trina. nors vyras nesioja jau 3 vasara crocbandus, nei vaikui nei man jie nepatiko. as turiu Melbourne tai galiu nesioti tik su plona koinyte, kitaip trina basikom
Atsakyti
QUOTE(Mon Amour @ 2009 11 13, 09:29)
Mūsų mergytė koja nelinkusi prakaituot (odiniuose ar medžiaginiuose batukuose), o buvom nupirkę originalius vasarai crocs ir juose labai prakaitavo  blink.gif Nors pagal visus aprašymus, tai juose neturėtų prakaituot...pvz. vyro koja irgi neprakaituoja, o crocs'uose (originaliuose) prakaituoja.

o mano sunus linkes labai prakaituoti bet nei vasariniuose nei zieminiuose crocs'suose neprakaituoja kojytes
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2012 05 04, 08:20)
user posted image

sios basutes tikras nesusipratimas  doh.gif  nuvaziavom pirkti sunui, tai musu akyse dvieju poru lipukai atsiklijavo, o pardavejos kai paklausiau ar daznai taip, tai sake kad sitas modelis tikrai prastas, ir nemazai grazina atgal. taip nusivyliau  verysad.gif

Kaip keista, man šios basutės superinės drinks_cheers.gif Jokių bėdų dėl lipukų nebuvo, bent jau kol kas, tikiuosi, kad ir nebus.
Man labiausiai jos patiko, kad, kitaip nei uždaruose crocs, vaiko koja neprakaituoja, mūsų atveju tinka aukštai kelčiai ir nepamainoma avalynė dėl lengvo valymo, kai dažnai nutinka bėda į kelnes smile.gif
Atsakyti
VAIKAS NESIUOJA CROCSUS NUO 2 METU, DABAR 4, SIAS METAIS SAU NUPIURKAU VSARINIUS, TAI SIAUBAS KAIP PRAKAITUOJA MAN, IR VAIKUI LYGIAI TAIP PAT BUDAVO, DABAR DESIU CROCSUS TIK PRIE JUROS AR EZERO, NES BAISU , SLYSTA KOJA, GALI NET PASLIST KAIP MAN SLAPIA IR VAIKUI, KOL PATI NEPANESIUJAU NESUPRATAU, KAD BLOGA AVALYNE TINKA ARBA TIK TAI TAM KAM IS VIS NEPRAKAITUOJA GALUNES, O KAS LINKES PRAKAITUOT TAI NETINKA SITA AVALYNE doh.gif
Atsakyti
vaikui jau antra vasara pirkom crocs , praktiskiausi batai vasarai. nuplaunu gryzus is lauko ir viskas. kojyte neprakaituoja, nes maunu kojinytes trumputes iki nariuku. kai labai karsta kojinyciu nemaunu.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 05 28, 21:51)
vaikui jau antra vasara pirkom crocs , praktiskiausi batai vasarai. nuplaunu gryzus is lauko ir viskas. kojyte neprakaituoja, nes maunu kojinytes trumputes iki nariuku. kai labai karsta kojinyciu nemaunu.

Mano sūnui labai prakaituodavo kojytės, dabar pastebiu, kad jau mažiau prakaituoja nei praeitais metais. Todėl su uždarais crocs ir su kojinyte prakaituoja kojytė doh.gif Todėl jei vaiko koja linkusi labai prakaituoti, tokios avalynės geriau neavėti. Todėl mums vienintelis išsigelbėjimas crocs basutės, nes tikrai labai praktiška avalynė smile.gif
Aleksandra221 - o tai anksčiau tuos dvejus metus kol vaikas nešiojo crocs'us neprakaitavo koja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2012 05 25, 19:04)
Kaip keista, man šios basutės superinės  drinks_cheers.gif Jokių bėdų dėl lipukų nebuvo, bent jau kol kas, tikiuosi, kad ir nebus.
Man labiausiai jos patiko, kad, kitaip nei uždaruose crocs, vaiko koja neprakaituoja, mūsų atveju tinka aukštai kelčiai ir nepamainoma avalynė dėl lengvo valymo, kai dažnai nutinka bėda į kelnes  smile.gif

mums irgi sios basutes suerines, niekas nei suplyso nei ka smile.gif o devimos kasdien darzelyje nuo pat ju atsiradimo
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2012 05 31, 15:22)
Mano sūnui labai prakaituodavo kojytės, dabar pastebiu, kad jau mažiau prakaituoja nei praeitais metais. Todėl su uždarais crocs ir su kojinyte prakaituoja kojytė  doh.gif Todėl jei vaiko koja linkusi labai prakaituoti, tokios avalynės geriau neavėti. Todėl mums vienintelis išsigelbėjimas crocs basutės, nes tikrai labai praktiška avalynė  smile.gif
Aleksandra221 - o tai anksčiau tuos dvejus metus kol vaikas nešiojo crocs'us neprakaitavo koja?  g.gif

prakaituodavo anksciau tos 2 metus, tai kol as pati siai metais sau nenupirkau, tik tada supratau, kai nemalonu kai koja visa diena slapi, fui, bjaurybe, taigi dabar stengiames minum nesiuot crocsus, teisingai cia mamos raso kam linkusi koja prakaitot, kaip musu seimai, tai crocsai netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, gal jau buvo sneketa, bet vistiek paklausiu, ar sitas modeliukas pamazintas
http://www.open24.lt...t/#product_info.
nezinau kelinta dydi pirkti, daba pas sunu 14.5cm pedute. o c9 yra 15.7, ar pirkti c10, kur 16.6, g.gif gal kas turite tuos batus, ir galetu pamatuoti vidini paduka, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2012 05 31, 16:02)
mums irgi sios basutes suerines, niekas nei suplyso nei ka smile.gif o devimos kasdien darzelyje nuo pat ju atsiradimo

Pritariu, sios basutes superines. Vaikas ju nenusimauna, ir paciam labai lengva apsiauti. Tik reikia labai su dydziu pataikyti, sakyciau sios basutes mazintos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2012 07 10, 11:00)
Pritariu, sios basutes superines. Vaikas ju nenusimauna, ir paciam labai lengva apsiauti. Tik reikia labai su dydziu pataikyti, sakyciau sios basutes mazintos.  g.gif

Aš irgi pastebėjau, kad net gerokai pamažintos.
Atsakyti