Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

Sveikos, anglu gerai nemoku bet vien vaizdo pakako...... kazkas ziauraus

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
nu bet zinot, kas per mamos jei nemato kad vaikui batai netinka, juolab ir vaikai jei nepatogu atsisako autis, bent mano dvimeciui, jei batai nepatogus, ar kur biski trina neuzdesi. nesamone cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2012 02 24, 18:40)
Sveikos, anglu gerai nemoku bet vien vaizdo pakako...... kazkas ziauraus

Kraupokas vaizdas... doh.gif Beja,vienasyk ir mano vidurineliui galejo panasiai baigtis.Labai issigandau,nuo to laiko su croksiukais ant eskalatoriaus vaiku be prieziuros stengiuos neleisti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2012 02 24, 20:34)
Kraupokas vaizdas... doh.gif Beja,vienasyk ir mano vidurineliui galejo panasiai baigtis.Labai issigandau,nuo to laiko su croksiukais ant eskalatoriaus vaiku be prieziuros stengiuos neleisti... mirksiukas.gif

Supratau, kad tai vaikų nepriežiūros problema, o ne crocsų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 24, 21:09)
Supratau, kad tai vaikų nepriežiūros problema, o ne crocsų  g.gif

Tai kad ne visai taip mirksiukas.gif .Pries keleta metu mano vaikui taip pat itrauke croksiuka doh.gif ,vaziuojant eskalatoriumi,aciudie,buvau salia,vaikas stovejo ramiai.Tuomet as ilgokau ieskojau informacijos ape nesaugius rubus bei avalyne,radau net rubu-,,zudiku" 20-tuka.Dabar nebepamenu visu poziciju,bet pamenu,kad tame sarase buvo ilgi paltai,placios kelnes,avalyne ,,ant spilku" ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2012 02 24, 21:18)
Tai kad ne visai taip mirksiukas.gif .Pries keleta metu mano vaikui taip pat itrauke croksiuka doh.gif  ,vaziuojant eskalatoriumi,aciudie,buvau salia,vaikas stovejo ramiai.Tuomet as ilgokau ieskojau informacijos ape nesaugius rubus bei avalyne,radau net rubu-,,zudiku"  20-tuka.Dabar nebepamenu visu poziciju,bet pamenu,kad tame sarase buvo ilgi paltai,placios kelnes,avalyne ,,ant spilku" ir t.t.

Kad būtų aiškiau, nesu už Crocus, bet manau reikia pradėti nuo to, kad tai nekasdieninė avalynė ir ją reikia nešioti pagal paskirtį, su bet kuriais vandens bateliais ar pležiankėm gali nutikti tas pats. Tarkim tai būtų batai kurie skirti būtent vaikščioti šlapiomis plytelėmis, kad nepaslysti bet realiai jie slydūs ir nuo kritimo neapsaugojo, tada galima kaltinti gamintoją ir konkrečią prekę. O dabar kažkioka manija crocsų, žiemą/vasarą-dieną/nakty doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 24, 21:03)
Kad būtų aiškiau, nesu už Crocus, bet manau reikia pradėti nuo to, kad tai nekasdieninė avalynė ir ją reikia nešioti pagal paskirtį, su bet kuriais vandens bateliais ar pležiankėm gali nutikti tas pats. Tarkim tai būtų batai kurie skirti būtent vaikščioti šlapiomis plytelėmis, kad nepaslysti bet realiai jie slydūs ir nuo kritimo neapsaugojo, tada galima kaltinti gamintoją ir konkrečią prekę. O dabar kažkioka manija crocsų, žiemą/vasarą-dieną/nakty  doh.gif

labai pritariu drinks_cheers.gif avi mano mažius crocsiukus kai šlapia, vasarą sode labai gerai buvo, pajūry, bet kasdienai neaunu, nors jam visai patinka.
Atsakyti
Mes naudojam juos visa šeima,bet ne kasdien.Mums tai paplūdimio šlepetės,su jomis maudomės ir nebaisūs jokie susižalojimai kojytėms smile.gif Vienu žodžiu paplūdimio avalynė smile.gif
Atsakyti
o mums crocsai labai tinka ir patinka -ir vasarai ir pavasariui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SESIA @ 2012 03 03, 23:42)
o mums crocsai labai tinka ir patinka -ir vasarai ir pavasariui 4u.gif

Mano vaikui irgi jie patinka, bet iškarto pastebėjau kad su jais begioti ar užsiimti kažkokiu judriu žaidimu yra pavojinga, todėl naudojama tik pagal paskirtį juos pajūryje, baseine ar sode (nes labai lengvvai nusiplauna) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 24, 21:03)
Kad būtų aiškiau, nesu už Crocus, bet manau reikia pradėti nuo to, kad tai nekasdieninė avalynė ir ją reikia nešioti pagal paskirtį, su bet kuriais vandens bateliais ar pležiankėm gali nutikti tas pats. Tarkim tai būtų batai kurie skirti būtent vaikščioti šlapiomis plytelėmis, kad nepaslysti bet realiai jie slydūs ir nuo kritimo neapsaugojo, tada galima kaltinti gamintoją ir konkrečią prekę. O dabar kažkioka manija crocsų, žiemą/vasarą-dieną/nakty  doh.gif

Teisingai. Tai paplūdimio, sodų ir t.t. apavas. Juk mes į gatvę neinam su šlepetėm, tai kam vaikus reikia auti?Pati neturiu nė vienų, nes jie man tik kiaulių šerti atrodo tinkantys.Ypač tie crocbandai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 04 kovo 2012 - 12:23
QUOTE(ikeja @ 2012 02 20, 15:27)
nesuprantu, kaip leidzia dar juos reklamuoti, kaip itin siltus, esant dideliems salciams

Dideliems šalčiams gal ir nelabai tinka, bet iki -10 tai tikrai nešalta.
Atsakyti