Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

aš kažkada LT esu pirkusi, kai dar čia buvau, o dabar vat perku UK arba IR. tai kokybės lyginti net negalima, kaip čia taip sugeba ta mūsų Lietuvėlė net crocsų š... gauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Arnytė @ 2011 11 04, 17:14)
Tikrai kokybė niekuo nesiskiria ar čia pikrti ar iš UK.savo sūnui siunčiausi,draugė pirko čia ir kokybė niekuo niekuo nesiskiria.Abu berniukai jau dėvi juos antrą sezoną ir viskas  thumbup.gif

ui, ne, nesutinku, arba gal dabar jau ir LT normalesnius siunčiasi, aš prieš pora metų čia pirkau 4u.gif
Atsakyti
Jeigu surasčiau bendraminčių, trečiadienį-ketvirtadienį žadu daryti užsakymą iš www.crocs.eu

pasižiūrėkit, gal ką gero rasite, prisijunkit, su manim galite susisiekti krilas@gmail.com e-meilu arba AŽ
Atsakyti
Kas nors uzsakinejot is crocs.com g.gif nes visis tik is uk jama smile.gif
Ar is ten siunciantis dar uzsideda kazkokie papildomi muitai ar dar kazkokie mokesciai, kuriu as nezinau, jei surenki free shipping'a? Nes ten radau patinkanti modeliuka, kurio nera uk puslapyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 11 10, 12:32)
Kas nors uzsakinejot is crocs.com  g.gif  nes visis tik is uk jama  smile.gif
Ar is ten siunciantis dar uzsideda kazkokie papildomi muitai ar dar kazkokie mokesciai, kuriu as nezinau, jei surenki free shipping'a?

užsakinėja tik tarpininkės,perkančios iš JAV.Jų kitame puslapyje reikia ieškoti,joms mokėsite ir procentus.O šiaiP,perkant iš JAV,prekės būtų apmokestintos PVM,todėl čia niekas ir neapsiims.
Atsakyti
Laba, ar i siuos nededat vilnoniu paduku? kojele nesala ziema?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2011 11 11, 10:47)
Laba, ar i siuos nededat vilnoniu paduku? kojele nesala ziema?
user posted image

mes siuos nesiojame dabar thumbup.gif ziemai jie persalti mano galva, ir as tokiu vaikui ziema nedeciau tikrai, mums jie ideali avalyne rudeni pavasary, nors dauk mamu aiskina kad ir ziema nesala kojytes netikiu nors uzmuskit, juk jie be jokio pasiltinimo, tik aulas storesnis, o aplink peda tik pamusaliukas plonas tai kur nesals kojos, o paduku papildomu as i jokius batus niekada nededu, ira normaliu batu skirtu ziemai, o lt ziemom crocsai netinkami. cia mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 11 11, 09:09)
mes siuos nesiojame dabar  thumbup.gif  ziemai jie persalti mano galva, ir as tokiu vaikui ziema nedeciau tikrai,

Mes ir db droziam darziukan su jais thumbup.gif o giliai ziemai taip pat mastau, kad nelabai tinkami sie g.gif o paduka as vis delto idesiu, nebus per daug cool.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jei kas planuojate pirkti is crocs.co.uk informuokite i AZ 4u.gif Prisijungciau
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 22, 14:22)
Gal kas nešioja tokius, iki kokios oro tmp koja nešąla? ir kaip dydžiai, atitinka?

http://www.crocs.com...-footwear-boots

Drauge nusipirkus, tai labai patenkinta, sake ziema vaikstau ir ne motais saltis biggrin.gif sake dar tokiu siltu batu nesa turejus smile.gif
Atsakyti
Maždaug prieš 2 metus pirkau vaikui vasarinius crocsus internetu iš open24.lt, ir vis PC praeidama pro crocsų prekybvietes pačiupinėju ką pas mus parduoda, nu žinot guma skiriasi kaip diena ir naktis, mano vaiko tokie švelnučiai, minkštučiai, malonus paliesti ir kojoms, o PC kažkokie grubūs ir kietoki, Ar čia tik man taip atrodo ar dar kas esat ta skirtumą pastebėje? 4u.gif
Atsakyti
Labukas. 4u.gif Gal kurios turit Cleo modeliuka? neapsisprendziu del dydzio.
Size chart'e nurodo tarpinius dydzius, o cia tokio nera. Tai reiktu i mazesne ar didesne puse imt?
7 - 238 mm atitinka 37,5
8 - 246 mm atitinka 38,5

Mano peda 235 mm

http://www.crocs.com...a...=282&q=cleo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 12 gruodžio 2011 - 20:32
QUOTE(tuticiukas @ 2011 11 11, 12:09)
mes siuos nesiojame dabar  thumbup.gif  ziemai jie persalti mano galva, ir as tokiu vaikui ziema nedeciau tikrai, mums jie ideali avalyne rudeni pavasary, nors dauk mamu aiskina kad ir ziema nesala kojytes netikiu nors uzmuskit, juk jie be jokio pasiltinimo, tik aulas storesnis, o aplink peda tik pamusaliukas plonas tai kur nesals kojos, o paduku papildomu as i jokius batus niekada nededu, ira normaliu batu skirtu ziemai, o lt ziemom crocsai netinkami. cia mano nuomone

Mes visą praeitą žiemą nešiojome crocsiukus ir kojytė tikrai nešalo. schmoll.gif Tad labai įdomu, ar Jūsų įsitikinimas, kad šals, iš patirties ar tiesiog nuomonė net nepabandžius? g.gif
Atsakyti