QUOTE(Eres @ 2009 11 26, 13:31)
Lijo,as rasau is mobilkos tai nesiplesiu,bet esu dirbus truputi pas urologa administratore,tai tikrai sutvarkoma ta problema. man buvo gan keista,tik kai jis pasake,kad tam turi turet polinki,a la genetiskai,jei neturi,tai su jokiu netinkamu gyvenimu budu to negali isaukt,isskyrus gejus,bet jei jau turi,turi ziuretis,bet kad tikrai pagydoma
tu dirbai, o aš lankiausi
gal pirmą stadiją ir eina įveikti, bet kaži, ar kas ją pastebi
nžn, gal kas ką išgydymu vadina. na tarkim herpesas išgydomas? na tarsi ir išgydomas, bet jei jau kartą buvo, tai tikimybė, kad ir vėl kartosis koks 99 proc.
tai čia panašiai. taip, polinkis, jei kraujagyslės silpnos, tai va tau ir turi. tiesiog net ir turint polinkį gali tą procesą kontroliuoti.
QUOTE(siamka @ 2009 11 26, 17:11)
labutis...
nelabai dar galiu bendraut.... nes pasedet neina, staciom nepatogu... tai greit rasau kol mazius miega...
Mazius musu - Dominykas...
bisi turim problemu su zarnynu vaikiuku, nors jau as atrodo nieko tokio nevalgau, bet maziui pucia labai pilvuka... biski man rodos turiu depresona
nes galiu zliumbt ne del nieko... asaros pacios bega...
oi mums su E buvo žiaurūs diegliukai. vakarais ranką ant pilvo jai padėję sukdavom ir fenu pūsdavom, tik jis ir padėjo.
QUOTE(ezra @ 2009 11 26, 17:40)
Na, yra normalūs gydymo būdai, ne medikamentais, jei jau hemorojus tikrai didelė bėda, bet nėščiųjų hemorojus dažniausiai susitvarko.
nėra tokio NĖŠČIŲJŲ HEMAROJAUS, tiesiog jis nėštumo metu pasireiškia.