Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos (ne)pleputės,

QUOTE(Leilla @ 2011 04 14, 14:06)
man rudaake girdetas nikas mastau ar ne teko bendrauti kokiu klausimu, ar per tarpininke Liina nesi ko pirkusi  biggrin.gif ? mane galit fb susirast  Leila Rimgailiene 

aij manęs visur daug lotuliukas.gif

papuošalų nedarei pas mane ? smile.gif

einu FB pakybint smile.gif
Atsakyti
ne papuosalu nepirkau, bet jau degu noru kazka grazaus is kur nors nusipirkti biggrin.gif del tarpininkes tai toptelejo mintis,kad B kazkada vaziavo mano prekiu i dragunus paimti biggrin.gif
Atsakyti
Mano gimtadienis irgi si sestadieni biggrin.gif

As kazkokia isgriuvus verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif sergu daugiau uz vaikus verysad.gif ka tik kazkokia tridiene karstine prasirgau verysad.gif tempa iki 40 laikes tris dienas blink.gif Kazkaip anksciau dar pasveiksti ir vel viskas gerai, bet si karta atsigauti negaliu, jegu nulis, galva kazkokia sunki, skaudanti, rankos nekyla nieko daryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 14 balandžio 2011 - 14:17
eina svilpt trydliges neduok dieve dar syki patirti toki kosmara doh.gif erse geras tai abi ta pacia diena pasauli isvydusios, reiktu virtualu baliu koki suorganizuoti lotuliukas.gif
bet su tom savijautom labai daug kam, kad pastoviai kaip sergantys jaucias,man sia ziema vaikai labai sirgo, ir pati isgriuvus buvau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilla: 14 balandžio 2011 - 14:18
QUOTE(Leilla @ 2011 04 14, 14:10)
ne papuosalu nepirkau, bet jau degu noru kazka grazaus is kur nors nusipirkti  biggrin.gif  del tarpininkes tai toptelejo mintis,kad B kazkada vaziavo mano prekiu i dragunus paimti  biggrin.gif

tai pas mane vadinas biggrin.gif nebent kita rudaakė dragūnuos dar yra biggrin.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 04 14, 14:14)
Mano gimtadienis irgi si sestadieni  biggrin.gif

As kazkokia isgriuvus  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  sergu daugiau uz vaikus  verysad.gif  ka tik kazkokia tridiene karstine prasirgau  verysad.gif  tempa iki 40 laikes tris dienas  blink.gif

eij...... laikykis uoga.... !
Atsakyti
jojo tada ta pati, baisiai maloni motera per tel pasirode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2011 04 14, 14:17)
eina svilpt trydliges neduok dieve dar syki patirti toki kosmara  doh.gif  erse geras tai abi ta pacia diena pasauli isvydusios, reiktu virtualu baliu koki suorganizuoti  lotuliukas.gif
bet su tom savijautom labai daug kam, kad pastoviai kaip sergantys jaucias,man sia ziema vaikai labai sirgo, ir pati isgriuvus buvau  g.gif

na as cia tik vadinu tridiene karstine biggrin.gif kazkoks virusine infekcija buvo, nes tridiene iki 4 metu serga lyg biggrin.gif ir kas keisciausiai daugiau nieko nebuvo, nei gerkle skaudejo, nei kosuliu ar slogu, tik didele didele tempa.

As ta pacia diena zmoniu nezinau net jau kiek pazistu biggrin.gif Du net tais paciais metais gime biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2011 04 14, 14:17)
eij...... laikykis uoga.... !

kazkaip nebeiseina ir laikytis unsure.gif matyt antibai savo padare doh.gif siemet tris kursus jau geriau, is kuriu du buvo vienas po kito, matyt imunines nulis belikes, dar metus nakti nemiegojau + dar pati maitinu, nezinau ar kazka valgau, nors lyg stengiuos, bet doh.gif
Atsakyti
erse tai pagerk ko imuninei stiprinti g.gif

ruosiuos pedikiura darytis niekaip nepradedu vis PC liga doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Leila, geriu puse ziemos jau doh.gif matyt kai netikiu tai ir nepadeda lotuliukas.gif
Atsakyti
kai baigsis man baliu maratonas, o jus irgi kai galesit susiorganizuotume meetuka, butu fainai ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Leilla @ 2011 04 14, 14:18)
jojo tada ta pati, baisiai maloni motera per tel pasirode  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 04 14, 14:23)
kazkaip nebeiseina ir laikytis  unsure.gif  matyt antibai savo padare doh.gif  siemet tris kursus jau geriau, is kuriu du buvo vienas po kito, matyt imunines nulis belikes, dar metus nakti nemiegojau + dar pati maitinu, nezinau ar kazka valgau, nors lyg stengiuos, bet doh.gif

stiprink imuniteta, as is www.iherb.com visokio velnio prisisiunciu, greipfruitu ekstraktas, eziuole padetu tau 4u.gif turiu dar kazkokiu tablietku, nori, galiu perleist, bet ar padetu, nezinau 4u.gif
http://www.iherb.com...lets/27650?at=0
paskaityk. turiu du buteliukus naujus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2011 04 14, 14:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
stiprink imuniteta, as is www.iherb.com visokio velnio prisisiunciu, greipfruitu ekstraktas, eziuole padetu tau  4u.gif    turiu dar kazkokiu tablietku, nori, galiu perleist, bet ar padetu, nezinau  4u.gif
http://www.iherb.com...lets/27650?at=0
paskaityk. turiu du buteliukus naujus  4u.gif

aciu 4u.gif as labai panasaus geriu kazka. Eziuole ir vaikams ir sau daviau, kaip sirgo taip ir sergam toliau. O va tas greifruku dabar bandom smile.gif
Atsakyti