Junetuk, jei Ezra sako, kad gerai, tai daryk ka ir mums Plsssssss, man labai reikia...gyvenimas svyruoja ne tik mano bet ir sunaus kazkur, noretusi ir su zvaigzdelem pasitarti siek tiek
Papildyta:
Lijo, nuotraukytes : labai labai
Ginsiuos vie6ojo administravimo profesinį bakalaurą. Praktika - 80 akademinių valandų
Junetuk mes juk sutinkam but bandomaisiais triusiais, o tau kuo daugiau praktikos tuo geriau
jau zinok dideeeelis kleckas....
Lijo... grazuuuuu
QUOTE(ezra @ 2010 05 12, 17:03)
Norėtum, kad tave pamirštume. Neįmanoma. Juk reik dar vieną mažą minkštą kleckiuką paminkyt.
Lijo... grazuuuuu
QUOTE(ezra @ 2010 05 12, 17:03)
Na, tau, kaip naujokei, prirašymas privalomas.
ane tada liuks
lijo nuotraukytes labai labai
Junetuk ir as stoju į eilę
QUOTE(Rudaakė @ 2010 05 12, 17:24)
jo, turi reikalu, prisimenu kartais
Aš vis prisimenu, kad kai ko nepasiėmiau, kai ko neatvežiau. Vis nesugalvoju, kada čia tau patrukdyti.
QUOTE(lijo @ 2010 05 12, 18:58)
pagaliau gavau
O aš jau norėjau klausti, ar ir vėl laukiesi.
QUOTE(cabra*urbana @ 2010 05 12, 19:57)
Ginsiuos vie6ojo administravimo profesinį bakalaurą. Praktika - 80 akademinių valandų
Bet tai nėra daug. Aš kai atlikinėjau praktiką, tai gerus 2 mėnesius trukau, jei ne daugiau.
QUOTE(siamka @ 2010 05 12, 21:22)
Ale, labiau leistųsi kibinamas nei mano ožiukas, prie kurio net prisiliesti kiti negali.
Klausykit, o gal rimtai, planuojam meet'uką?
Tik dabar klausimas dėl vietos, nes kai kurios su vaikais, tai reiktų tokios vietos, kad kitų gyvybei būtų nepavojinga.
Tik dabar klausimas dėl vietos, nes kai kurios su vaikais, tai reiktų tokios vietos, kad kitų gyvybei būtų nepavojinga.
QUOTE(cabra*urbana @ 2010 05 12, 18:57)
ups... 800 akademinių valandų
QUOTE(cabra*urbana @ 2010 05 13, 19:17)
ups... 800 akademinių valandų
Aišku. tada man labiau pasisekė, nes turėjau praktiką besimokydama.
QUOTE(ezra @ 2010 05 13, 15:50)
Klausykit, o gal rimtai, planuojam meet'uką?
as visom keturiom uz.....
Ezriuk, su gimtadieniu tave!!! Palinkesiu visko, ko geriausio tau, ko sirdele tavo troksta!
QUOTE(Ametistė @ 2010 05 17, 09:36)
Ezriuk, su gimtadieniu tave!!! Palinkesiu visko, ko geriausio tau, ko sirdele tavo troksta!
Ačiū, ačiū, ačiū.