Labutės
Junete - aš turiu Ugnės tokį horoskopą ir krikštasūniui dariau, tiesiog idomu Ir beje, matau tiesos Man pačiai tai irgi įdomu, tik jau laiko nebėr tam domėtis giliau todėl įsirašau į triušius nors manau, kad triušių era tu jau praėjus ne? man smalsūs tokie konkretūs klausimai, tarkim kada grįžt į darbą, kada planuot kokią kelionė ir pan.
QUOTE(ezra @ 2010 05 04, 14:14)
Ane? Aš tai vyrą tokį turiu, šalia kurio tas pats, kas šalia pečiuko, miegot sunku, nes aš karščio nepernešu.
as toks patd radiatorius esu. O Paulius tai ne, jis siaip toks pasiutes, kad nugainioja po namus taip kad karsta pasidaro
As kazkaip apie horoskopus visai neturiu nuomones
Astrologija labai sunkus mokslas, jau vien dėl to, kad informacijos yra žiauriai daug. Per metus jos išmokti tikrai neįmanoma. Dėl to bandomieji triušiai manau bus visi artimiausius kelis metus , o ir man praktika tikrai reikalinga. Nors kai ką jau galiu tikrai pasakyti Galiu pabandyti kieno nors pasižiūrėti. jei abejosiu, tai taip ir pasakysiu, kad dar nežinau
Junete, žiūrėk mano
parašyk į AŽ gimimo datą, gimimo laiką ir miestą kur gimei
QUOTE(Eres @ 2010 05 05, 08:42)
as toks patd radiatorius esu. O Paulius tai ne, jis siaip toks pasiutes, kad nugainioja po namus taip kad karsta pasidaro
Tai tau gerai, jokio sporto klubo nereikia.
Na, tais laikraštiniais horoskopais aš netikiu tikrai.
QUOTE(Junetė @ 2010 05 05, 09:23)
Astrologija labai sunkus mokslas, jau vien dėl to, kad informacijos yra žiauriai daug. Per metus jos išmokti tikrai neįmanoma. Dėl to bandomieji triušiai manau bus visi artimiausius kelis metus , o ir man praktika tikrai reikalinga. Nors kai ką jau galiu tikrai pasakyti Galiu pabandyti kieno nors pasižiūrėti. jei abejosiu, tai taip ir pasakysiu, kad dar nežinau
O gal ir mano gali žvilgtelti?
QUOTE(ezra @ 2010 05 05, 22:13)
O gal ir mano gali žvilgtelti?
parašyk į AŽ gimimo datą, laiką ir miestą, kur gimei
ir gal kas nors konkrečiai domina?
QUOTE(Junetė @ 2010 05 06, 08:43)
parašyk į AŽ gimimo datą, laiką ir miestą, kur gimei
Tuoj parašysiu.
Labukas labukas
mes gyvi sveiki, vyras isvykes, viena su mazium kariauju.. sunku ne tas zodis bet viskas ok
as ir Junetuk noriu labai labai
mes gyvi sveiki, vyras isvykes, viena su mazium kariauju.. sunku ne tas zodis bet viskas ok
QUOTE(ezra @ 2010 05 04, 22:04)
Oho, kaip įdomu.
tai kada jau čia bus galima patapti tais bandomaisiais triušiais ar šiaip konsultuotis su tavimi?
tai kada jau čia bus galima patapti tais bandomaisiais triušiais ar šiaip konsultuotis su tavimi?
as ir Junetuk noriu labai labai
ir aš noriu, tik nežinau, ko konkrečiai
Sveikos mergaites As savaitei pabegus buvau, o jus ziuriu tokiu super dalykeliu apkalbejot. Astrologija tikrai su tikejimu nesikerta , nes remiasi visai kitokiais pagrindais nege burimas. Astrologija man panasu i chiromantija (delno liniju skaitymas) - ten irgi niekas jums nieko labai konkreciai nepasaky Kaip Junete minejo - gali pasakyti, apie tokius metus kazko vengti, nes ivyktu pvz. koks nelaimingas atsitikimas. Kasdienais horoskopais laikrastyje as irgi nesu linkusi tiketi, aisku, buna kartais, kad issipildo. Tai, Junete, as irgi noreciau tokiu bendru dalyku - darbas, seima, karjera, pinigai, meile - kur man geriau ir kaip geriau .....Ar galetum paziureti??
Na rašykit visos į AŽ gimimo datas, laikus ir vietą, kur gimėt. Bet labai greit nepažadu, nes dabar nagrinėju Ezrą ir jos mažylius, po to jau laukia Rudaakė.