Su pavasariu
aš sveika gyva, aš užsikasus su mokslais.
wow, mes tryse, kai paklausei ar dviese, tai Grytės nepaskaičiavau, įtraiu pamanei, kad mes be vyro, taigi sakiau, kad anas tik trim mėnesiam atostogų paėmė ir tas buvo rudenį reikia čia jus užsiseivint, paskaitaliosiu kada kaip čia krutat
QUOTE(Abo @ 2010 03 23, 22:12)
Malonu, kad prisistatei, tikrai pasigedom Bet mokslai jau i pabaiga, ne??
QUOTE(Ametistė @ 2010 03 23, 23:17)
Malonu, kad prisistatei, tikrai pasigedom Bet mokslai jau i pabaiga, ne??
Birželį gynimas, vienas egzas prieš tai. Savo darbą aš beveik parašiau jau rudenį, baiginėt pradėsiu nuo balandžio vidurio. Kitiem darbus rašau, chaltūrinu, o dažniausiai staigiai reik, tai truputį pavargus esu
QUOTE(Abo @ 2010 03 23, 22:38)
biržely gynimas, vienas egzas prieš tai. Savo darbą aš beveik parašiau jau rudenį, baiginėt pradėsiu nuo balandžio vidurio. Kitiem darbus rašau, chaltūrinu, o dažniausiai staigiai reik, tai truputį pavargus esu
O bet kokiom temom rasai ar tik is savo srities, klausinejo manes cia kazkas apie darbus, galeciau kada pasiulyti
QUOTE(Ametistė @ 2010 03 23, 23:41)
O bet kokiom temom rasai ar tik is savo srities, klausinejo manes cia kazkas apie darbus, galeciau kada pasiulyti
Iš savo srities, man tik tai kas įdomu pačiai ir padeda tobulėt Dviguba nauda. Lingvistinių beveik nerašau, nors va kursiokei "padedu" šia tema. Gaila vargšės, nesiseka, baigs ir užkiš O šiaip, RSV, komunikacija, žurnalistika, žodžiu, kas mokos kažką panašaus, tas žino kokios temos šitiems išvardintiems tinka. Sekasi man rašyti, vienas paprašė, kitas, na ir prasidėjo
QUOTE(Abo @ 2010 03 23, 22:12)
reikia čia jus užsiseivint, paskaitaliosiu kada kaip čia krutat
Na, tikrai nepavargsi skaitydama.
QUOTE(ezra @ 2010 03 24, 00:14)
Na, tikrai nepavargsi skaitydama.
Nu kur jau, aš šitos temos nemačius
psio, lūžtu, eisiu golt, žemaitees
Eres, sveikinam tavo Pauliuka su 2 metu gimtadieniu
Pauliukui Džiugas spaudžia ranką.
QUOTE(Abo @ 2010 03 23, 23:43)
Ezra, gal pavyko ka apie "Verdenes"pradiniu klasiu mokytojas suzinoti? Jau greitai reikes eiti prasyma rasyti, butu gerai zinoti, pas ka prasytis
QUOTE(Ametistė @ 2010 03 24, 16:59)
Ezra, gal pavyko ka apie "Verdenes"pradiniu klasiu mokytojas suzinoti? Jau greitai reikes eiti prasyma rasyti, butu gerai zinoti, pas ka prasytis
Žinok, nieko nesužinojau. Ten per pažįstamos pažįstamą bandžiau, bet deje, kažkaip jokios info nėra.
Belieka nueit, ir pasiklaust sekretorės, pas kurią mokytoją daugiausia rašosi.