Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(saintlina @ 2009 12 01, 10:07)
Naudojau visur.  Tik konservuoti tarp raudonu keistokai atrodo  biggrin.gif 
O siaip is svieziu man jie patys skaniausi buvo, tokie saldoki. Tai i stiklainius ju mazai ir pakliuvo, viskas buvo praryta tiesiog nuo sakeliu.

Sutinku niam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 01, 20:05)
Kuo daugiau skaitau apie juodus pomidorus, net nagai niežti kad tik greičiau pavasaris ateitų bigsmile.gif  prisisodinsiu ir aš tongue.gif

na is pradziu ir as pasisakiau kad gal jie nelabai esetiskai atrodo, bet pavasari pabandysiu ir as pasisodinti ju...gal patiks
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 11 24, 19:08)
irnesakyk.gif  Kam sėt,kad dar nesuvalgėm šviežių  lotuliukas.gif ,vakar palanges svogūnais nusidėjau  doh.gif

sveika!as naujoke,bet manau,kad dar anksti
Atsakyti
Na merginos smile.gif patarkite prasau, man rekomendavo tokias pomidoru seklytes "delfine, Sharp, Prica, Raisa" (tikiuosi teisingai uzrasiau) tai va, gal kas auginote ir zinote ar jos vertos demesio, ar skanus pomidoriukai smile.gif
Sia vasara auginau pati is seklyciu, bet buvau nusipirkusi pacias paprasciausia, nes labai susivelianu su pirkimu, kadangi pasiseke uzauginti daigus, nusprendziau jau is ziemos isirinkti seklytes g.gif
Atsakyti
Šią vasarą irgi pirmą kartą auginau tik savo augintus thumbup.gif
delfine , tolstoi, japoninis triufelis, princesa , vyšniniai thumbup.gif
Atsakyti
Kokius sėjate ant palangės kambarinius? ar jau galima sėti?
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 07, 21:10)
Kokius sėjate ant palangės kambarinius? ar jau galima sėti?

Aš sėjau Vilma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2009 12 07, 14:59)
Na merginos smile.gif patarkite prasau, man rekomendavo tokias pomidoru seklytes "delfine, Sharp, Prica, Raisa" (tikiuosi teisingai uzrasiau) tai va, gal kas auginote ir zinote ar jos vertos demesio, ar skanus pomidoriukai smile.gif
Sia vasara auginau pati is seklyciu, bet buvau nusipirkusi pacias paprasciausia, nes  labai susivelianu su pirkimu,  kadangi pasiseke uzauginti  daigus,  nusprendziau jau is ziemos isirinkti seklytes g.gif

QUOTE(satanele @ 2009 12 07, 19:10)
Šią vasarą irgi pirmą kartą auginau tik savo augintus  thumbup.gif
delfine , tolstoi, japoninis triufelis, princesa , vyšniniai  thumbup.gif

Man is jusu cia paminetu labai patiko Prisca (labai derlinga, atspari ligoms, pomidorai didoki, neblogo skonio) ir Tolstoi (pomidoriukai nelabai dideli, auga kekemis, salstelejusio, labai gero skonio) situos auginu jau kelis metus is eiles ir siemet auginsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjūna: 09 gruodžio 2009 - 21:28
QUOTE(Vėjūna @ 2009 12 09, 21:27)
Man is jusu cia paminetu labai patiko Prisca (labai derlinga, atspari ligoms, pomidorai didoki, neblogo skonio) ir Tolstoi (pomidoriukai nelabai dideli, auga kekemis, salstelejusio, labai gero skonio) situos auginu jau kelis metus is eiles ir siemet auginsiu ax.gif

Na tada ir man reiks bandyti nusipirkti seklyciu smile.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2009 12 09, 22:36)
Na tada ir man reiks bandyti nusipirkti seklyciu smile.gif
Aciu

Šiou metu , dar nėra manau sėklų pirkti g.gif
gal Regila turi , jos neblogos sėklos thumbup.gif
Atsakyti
penktadieni buvau uzsukus i seklu parduotuve, bent jau Skuode yra atvesta nauju seklu...lentynos pilnos prikabintos tad drasiai galit eit , manau ir kituose mietuose ju jau yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 12 13, 12:21)
penktadieni buvau uzsukus i seklu parduotuve, bent jau Skuode yra atvesta nauju seklu...lentynos pilnos prikabintos tad drasiai galit eit , manau ir kituose mietuose ju jau yra smile.gif

Vau , reikės pažiūrėti , praeitą savaitę klausiau dar žalia stotelė neturėjo rolleyes.gif
Atsakyti