Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(virugie @ 2009 11 30, 10:13)
Niekada neauginau juodų pomidorų, bet reik butinai pabandyt, kokią rūšį pasiūlytumėt pradedančiam g.gif


'black cherry' thumbup.gif Labai skanus, nesirgo, pomidoriuku gausybe, derejo iki spalio vidurio.
Atsakyti
O aš dabar pavalgiau savo pomidorų su grietine ir svogūniukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 30, 19:00)
O aš dabar pavalgiau savo pomidorų su grietine ir svogūniukais  thumbup.gif


Mergai, nu būkit žmogai, pasakykit, kur laikot pomidorus, kad iki dabar? g.gif
Aš priskyniau žalių kibiraitį, tai privakavau pagal receptuką su čili pipirais ir česnakais - nerealiai skanu prie degtinėlės smile.gif)
Bet kaip išlaikyt iki daba? g.gif
Atsakyti
Aš laikau pomidorus dėžutėje, ji stovi kambaryje ax.gif tas kambarys nėra jau labai šiltas, nes jį ne visada šildom.
Pomidorų turiu iki dabar, bet jau jie baigiasi rolleyes.gif
Atsakyti
. 4u.gif

..o skynėt žalius, rausvus?
dėžėj laikot vyniotus į popierių? ax.gif

AČIŪ UŽ KEČUPO RECEPTĄ 4u.gif

Atsidėkodama įdedu tikros adžikos receptą, atkeliavusį iš Ukrainos:
Išsiversit smile.gif

Аджика варенная:
6 кг красных помидор
2 кг перца болгарского(красного)
2 кг яблок кислых
2 кг морковки
400 г чеснока
2 корня хрена
2 корешка петрушки
4 стр. перца горького
1(200г) стакан уксуса, 2 стакана подсолнечного масла, соль и сахар по вкусу.

Способ приготовления: Все пропустить на мясорубку, соль, сахар, масло и уксус добавлять сразу. Яблока. морковь, помидоры варить вместе с приправами 1,5 часа, потом добавить чеснок и сладкий перец и варить 5 минут, корень хрена добавлять в конце и не варить.
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 11 30, 22:20)
Mergai, nu būkit žmogai, pasakykit, kur laikot pomidorus, kad iki dabar?  g.gif
Aš priskyniau žalių kibiraitį, tai privakavau pagal receptuką su čili pipirais ir česnakais - nerealiai skanu prie degtinėlės smile.gif)
Bet kaip išlaikyt iki daba?  g.gif

o as laikiau katilinej ir kiekviena pomidora susukusi i laikrasti. cia dar is mociutes atkeleves iprotis, kad pomidorai greiciau sunoktu (zurnalo lapai netinka, butinai laikrastis)
aciu uz recepta, kita meta butinai isbandysiu thumbup.gif
Atsakyti
As laikau dezuteje,perdengusi laikrasciais.Ten irgi nekurenama patalpa.Skyniau zalius.Bet liko jau nedaug,gal koks desetkas. biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir perklojau laikraščiais, o pomidorai buvo ir žali, ir raudoni thumbup.gif aišku, tuos raudonus pirmiau suvalgėm, o paskui noko ir tie žali thumbup.gif
Kartą per savaitę vis patikrindavau, ar nėra koks sugedęs pomidoras ax.gif
Atsakyti
4u.gif

ačiū, mergytės, reiks bandyt kitais metais...
Atsakyti
Rugpjūčio gale nuskabiau pomidorų viršūnes, kad užmegzti pomidorai spėtų subręsti.Suskintus pomidorus laikiau dėžutėje apdengus laikraščiais. tai šiemet paraudonavo visi, jau ir baiginėjam valgyt.

Ar juodus pomidorus galina naudoti visur kaip ir raudonus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 01, 08:29)

Ar juodus pomidorus galina naudoti visur kaip ir raudonus blush2.gif


Naudojau visur. Tik konservuoti tarp raudonu keistokai atrodo biggrin.gif
O siaip is svieziu man jie patys skaniausi buvo, tokie saldoki. Tai i stiklainius ju mazai ir pakliuvo, viskas buvo praryta tiesiog nuo sakeliu.
Atsakyti
Kuo daugiau skaitau apie juodus pomidorus, net nagai niežti kad tik greičiau pavasaris ateitų bigsmile.gif prisisodinsiu ir aš tongue.gif
Atsakyti