Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(satanele @ 2009 11 24, 16:00)
Gal jau sėjat pomidorus tongue.gif

as jau mastau ibert kelias balkoninuku seklas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 11 24, 21:33)
as jau mastau ibert kelias balkoninuku seklas blush2.gif

Vazoninukų ir man gal pasisėti?
Atsakyti
Na pas mane dar tamsoku.
Atsakyti
Aš bandysiu ,ant pačios šviesiausios palangės,galkas išeis g.gif
Atsakyti
oho kokios jus cia ankstyvos mirksiukas.gif
nors as tai dar tikrai nesesiu, dar atrodo neseniai teko vakuoti o jau kai kurios sejate blush2.gif as nusipirksiu ta kalendoriu ir vel pagal ji sesiu sausio pradzioje, nes paskui jie kaip pagauna ta augima tai sakes doh.gif
pasidalinkit patirtimi renkantis veisles, nes as tai zinau tik keleta. siaip sesiu taip vadinama jaucio sirdi ir si karta butinai pasidaiginsiu slyviniu pomidoriuku. vasara gyvenant name daznai suvaukiam sveciu, kartais atvaziuoja grynai vakare kai nesinori perkrauti skrandzio, tai pagalvojau, kad turint siltnamy tu mazuju pomidoru galima pasidaryti paprasta uzkandele prie vyno: ir skanu ir sveika, ir lengva. pomidora perpjauni pusiau i viduri idedi kubeli surio mozarelos, viska perveri smeigtuku ir liuks
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 11 28, 13:52)
oho kokios jus cia ankstyvos  mirksiukas.gif
nors as tai dar tikrai nesesiu, dar atrodo neseniai teko vakuoti o jau kai kurios sejate  blush2.gif  as nusipirksiu ta kalendoriu ir vel pagal ji sesiu sausio pradzioje, nes paskui jie kaip pagauna ta augima tai sakes  doh.gif 
pasidalinkit patirtimi renkantis veisles, nes as tai zinau tik keleta. siaip sesiu taip vadinama jaucio sirdi ir si karta butinai pasidaiginsiu slyviniu pomidoriuku. vasara gyvenant name daznai suvaukiam sveciu, kartais atvaziuoja  grynai vakare kai nesinori perkrauti skrandzio, tai pagalvojau, kad turint siltnamy tu mazuju pomidoru galima pasidaryti paprasta uzkandele prie vyno: ir skanu ir sveika, ir lengva. pomidora perpjauni pusiau i viduri idedi kubeli surio mozarelos, viska perveri smeigtuku ir liuks

Ne ankstyvos, čia pasiruošimas startui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 28, 18:50)
Ne ankstyvos, čia pasiruošimas startui doh.gif

o as jau maniau doh.gif
o kazi kada i prekybos centrus ir parduotuves pradeda seklas uzvezineti g.gif
Atsakyti
cia jau liga, kaip net per ziema apie juos negalvot negali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 11 28, 18:46)
cia jau liga, kaip net per ziema apie juos negalvot negali thumbup.gif

drinks_cheers.gif akurat, liga biggrin.gif

As be kovo pabaigos set nesiruosiu. Bet internetinius seklu puslapiukus studijuoju. Man jau lietuvisku parduotuviu pasiula nebeidomi, ispuikau labai..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 28, 20:45)
drinks_cheers.gif  akurat, liga  biggrin.gif

As be kovo pabaigos set nesiruosiu. Bet internetinius seklu puslapiukus studijuoju. Man jau lietuvisku parduotuviu pasiula nebeidomi, ispuikau labai..

tai gal gali pasidalinti netiniais adresais ax.gif as ir noreciau pasipuikuoti savam kaime lotuliukas.gif
siaip as turi kelis kuriuos pernai isbandziau uzsirasiau ir man jie patiko, juos tikrai siemet sesiu o kitus bandysiu kaip sako na saram pirkti
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 11 28, 12:52)
oho kokios jus cia ankstyvos  mirksiukas.gif
nors as tai dar tikrai nesesiu, dar atrodo neseniai teko vakuoti o jau kai kurios sejate  blush2.gif  as nusipirksiu ta kalendoriu ir vel pagal ji sesiu sausio pradzioje, nes paskui jie kaip pagauna ta augima tai sakes  doh.gif 
pasidalinkit patirtimi renkantis veisles, nes as tai zinau tik keleta. siaip sesiu taip vadinama jaucio sirdi ir si karta butinai pasidaiginsiu slyviniu pomidoriuku.

Būtinai penį augink,dėl kelių priežasčių lotuliukas.gif ,čia visos jau augina ir labai patenkintos lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip nors forma aki pamalonina. biggrin.gif
Atsakyti