Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 01 31, 21:15)
siandien pasodinau red cherry ax.gif bijau ,kad anksti..ar tuos vysninius reikia seti anksciau?pernai juos sejau gal kova... g.gif

Manau kad ankstoka, pernai vyšninukus sėjau irgi kovo mėn, bet jie aukštaūgiai paskui išsivarto g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 31, 16:12)
Kokias rūšis pirkote?

Vilma, Balkonzauber ir internetu Balkonstar. Dabar galvoju, kad pastarosios tokios pat g.gif
Ai, sueis biggrin.gif Vis tiek turbūt pirmą kartą augindama nemažai nudaigosiu.
O sakykit, balkoninius dar per anksti sėti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 31 sausio 2010 - 21:21
Manau, ankstoka, bet vakar jau nebeiškenčiau ir truputį pasėjau blush2.gif
Atsakyti
Aš pradėsiu sėti, nuo vasario 17 dienos bigsmile.gif
Atsakyti
Prieš sėdamos jūs sėklas pamirkote vandenyje ar iš karto sėjate į žemę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2010 02 01, 09:30)
Prieš sėdamos jūs sėklas pamirkote vandenyje ar iš karto sėjate į žemę? g.gif

Aš nemirkau, tiesiai į žemę, bet šiemet žadu truputį šaldytuve palaikyti, kad užsigrūdintų šalčiui bigsmile.gif
čia ''Japoninis triufelis'' ,man labai patiko thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 01 vasario 2010 - 08:55
Tai ir aš papirkau truputuką sėklų,nusipirkau Vilmos,balkonzauber ir marmande,o dar žiūrėjau laidelę per teliką tai tuos brooklyn labai gyrė.
Ar kuri auginote marmande pomidorus ,ką apie juos galite pasakyti
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2010 02 01, 10:47)
Tai ir aš papirkau truputuką sėklų,nusipirkau Vilmos,balkonzauber ir marmande,o dar žiūrėjau laidelę per teliką tai tuos brooklyn labai gyrė.
Ar kuri auginote marmande pomidorus ,ką apie juos galite pasakyti

Tai veisle,kuria seju kasmet,nes labai skanus,mesingi,dideli pomidorai. Lietuvoj turejau nusipirkusi "marmande f1" seklas,dabar radau uzsieny "marmande" ne hibrida,o veisle-tai nusipirkau ir situos-sakiau,rinksiu seklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 02 01, 10:56)
Tai veisle,kuria seju kasmet,nes labai skanus,mesingi,dideli pomidorai. Lietuvoj turejau nusipirkusi "marmande f1" seklas,dabar radau uzsieny "marmande" ne hibrida,o veisle-tai nusipirkau ir situos-sakiau,rinksiu seklas smile.gif

as irgi vakar maximoj shitus labai gundziaus pirkti blush2.gif
ar jie gausiai dera?

nusipirkau dar kazkokius Heinz ( susigundziau pahal kechiupo pavadinima doh.gif ). Gal kas shituos bandet auginti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 01, 11:05)
as irgi vakar maximoj shitus labai gundziaus pirkti blush2.gif
ar jie gausiai dera?

nusipirkau dar kazkokius Heinz ( susigundziau pahal kechiupo pavadinima doh.gif ). Gal kas shituos bandet auginti? ax.gif

O kur prekiauja šiais pomidorais ? g.gif
Atsakyti
o tuos balkonzauber irgi numačiusi sėti kad būtų terasoj vazonikuose,kaži ar tiks ,kaip manote,nieko neparašyta ar jie aukšti ,ar žemi gal kuri sodinot. blush2.gif

Norėjau įdėti sėjos kalendorių bet nesigavo,tam tinklalapy sodyba org yra ir 2010m.sėjos kalendorius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškinija96: 01 vasario 2010 - 10:33
Tai jei jau Balkonzauber, turėtų būti neaukšti... Manau, kaip Vilma.
Atsakyti