Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(Casual @ 2010 01 30, 10:45)
atsiprashau uz off topic  blush2.gif  meduliuk, uzmaciau kad tu pernai Stevija auginai blush2.gif  ar lengvai dygsta ir ar nelabai daigeliai lepus buna? ketinau isigyt seklyciu, bet kai pamaciau kaina tai kazkaip sudvejojau  blush2.gif

Aha sejau - is pirmo pakucio steviju seklu isdygo labai grazios lobelijos svyrancios, is antro pakucio visu seklu viena isdygo ir ta pacia katinas numyne doh.gif
Atsakyti
Žostaute, o iš kur ėmėte tokio gėrio sėklų?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 30, 10:51)
as toki radau, gal tinkamas?

sejos kalendorius;

Tai kad čia 2009 metų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 01 30, 23:23)
Tai kad čia 2009 metų  blink.gif

blink.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
http://www.menulioka....info/zeme.html 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 31, 11:33)

Mergaites, kai eisit i sia nuoroda, atkreipkit demesi, apacioj yra parasyta grizti i pagrindini puslapi. O jau ten jau pamatysit kokiame zenkle dabar menulis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 31 sausio 2010 - 10:38
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 30, 19:04)
Tai užsisakinėjai ar kur radai?

Užsakinėjau iš e-bay mirksiukas.gif Iš Australijos siuntė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 01 31, 11:14)
Užsakinėjau iš e-bay  mirksiukas.gif  Iš Australijos siuntė smile.gif

Per kiek laiko atsiuntė?
Aš irgi ebay žiūrinėjau aną savaitę visokių gėrybių - ir matytų, ir nematytų smile.gif Gal va gražų pvz turėdama pati ryšiuos užsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 31, 13:11)
Per kiek laiko atsiuntė?
Aš irgi ebay žiūrinėjau aną savaitę visokių gėrybių - ir matytų, ir nematytų smile.gif Gal va gražų pvz turėdama pati ryšiuos užsisakyti smile.gif

Iš Australijos sėklos gal per gerą savaitę. Tiek pat visas cielas kvaitulis iš Malaizijos siuntėsi biggrin.gif Iš UK ateina per kokias penkias dienas siuntinukai. Man atrodo kad kai kurias sėklas iš ten labai apsimoka pirkt tiems, kas dideliais kiekiais sėja. Ir visokie linksmi pomidorai, ir violetinės morkos, iš to paties žmogaus užsakant daugiau, jaučiu pigiau gaunasi nei LT perkant...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 01 31, 12:24)
Man atrodo kad kai kurias sėklas iš ten labai apsimoka pirkt tiems, kas dideliais kiekiais sėja. Ir visokie linksmi pomidorai, ir violetinės morkos, iš to paties žmogaus užsakant daugiau, jaučiu pigiau gaunasi nei LT perkant...

Tai taip. Užtat ir svarstau, ar verta čia man po pakelį tų egzotikų užsisakinėti g.gif O tas "verta" tai reiškia - tikriausiai labai tingėsiu užpakaliuką pakelti ir iki pašto nupėdinti siuntinuko atsiimti doh.gif blush2.gif Plius dar reiktų išsiaiškinti, ar sutiktų po vieną pakiuką siųsti...
Atsakyti
Žostaute, o koks tų arbūziukų pavadinimas? Moon and Stars? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 31 sausio 2010 - 12:57
QUOTE(something else @ 2010 01 31, 13:30)
Tai taip. Užtat ir svarstau, ar verta čia man po pakelį tų egzotikų užsisakinėti g.gif O tas "verta" tai reiškia - tikriausiai labai tingėsiu užpakaliuką pakelti ir iki pašto nupėdinti siuntinuko atsiimti doh.gif  blush2.gif Plius dar reiktų išsiaiškinti, ar sutiktų po vieną pakiuką siųsti...

Na iš e-bay tai siunčia ir po vieną, paprastai voke, tai man rytais paštininkė į rankas paduoda arba iš pašto dėžutės pasiimu (kaip malonu rasti minkštą voką su pašto ženklu su kengūromis smile.gif)
Va pažiūrėjau, green zebra 100 sėklų su siuntimu kainuoja mažiau nei 2 svarus...

QUOTE(something else @ 2010 01 31, 13:52)
Žostaute, o koks tų arbūziukų pavadinimas? Moon and Stars? g.gif

Arbūziukai vadinasi Small Shining Light.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 31 sausio 2010 - 15:05
QUOTE(žostautė @ 2010 01 31, 15:02)
Arbūziukai vadinasi Small Shining Light.

Žostaute, kaip tokį daiktą išauginti balkone?? mastau.gif

user posted image
Atsakyti