Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(blakstiena5 @ 2010 01 30, 12:48)
yra visa tema apie Stevijos auginima, tik paieskokit smile.gif

bigsmile.gif aciu blakstiena, einu ieshkot 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 01 28, 17:18)
Tik atsisakiau agurkų - vietoj jų maži arbūziukai bus  blink.gif 

Žostaute, kokie čia cūdai? bigsmile.gif g.gif

Mano planuose šiemet greta pomidorų balkone - dar aitriosios paprikos. Tik kad norimų sėklų kol kas neaptikau g.gif
Atsakyti
sveikutes pomidoru augintojos, siandien nusipirkau laikrasti 'darzas sodas namai' ir stai ka radau 'augalus seti ir sodindi reikia ne bet kada, o tu menulio zenklu laikotarpiu, kuriuos vieni ar kiti augalai meksta, nes jiems susidaro tinkamos salygos dykti ir aukti. Pomidorams , paprikoms tinka kai menulis yra zuvu,avino, jaucio, vezio ,svarstykliu ,skorpiono, saulio zenkluose '.
o kitame sio laikrascio sraipsnyje raso kad tinkamas menulis butu nuo vasario2 iki 7 dienos bet kad tiktu sios dienos siems augalams seti nieko neraso , o tinkamiausia diena tai tik vasario17, ir dar kad susio31 tinkama seti darzoves ir geles ju daigams auginti .
dabar tai as jau visai susimaisiau tarp tu tinkamu ir netinkamu dienu , g.gif reikes turbut ekspermentuoti truputi sendien truputi veliau pasiset g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 01 29, 22:24)
o ar jums pavyko isauginti baklazanus (siltnamyje?) bigsmile.gif

Pavyko 4u.gif , dar ir dabar du turiu išsilaikiusius thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 30, 09:53)
Kas žino ar šiandiena palanki diena  diena sėti paprikas ir pomidorus?

Ne šiandiena nera gera diena , dabar palanki pagal mano kalendorių 02.17-18 dienos pomidorams, baklažanams ir paprikoms , tada aš ir sėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 30, 13:25)
Žostaute, kokie čia cūdai? bigsmile.gif  g.gif

Mano planuose šiemet greta pomidorų  balkone - dar aitriosios paprikos. Tik kad norimų sėklų kol kas neaptikau g.gif

Aitriosios paprikos gėris. Šitų irgi reiks vienos kitos. O tie cūdai tai va tokie:
http://www.seedsaver....aspx?itemNo=32

Stačiai negaliu nepabandyt.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 01 30, 18:51)
Aitriosios paprikos gėris. Šitų irgi reiks vienos kitos. O tie cūdai tai va tokie:
http://www.seedsaver....aspx?itemNo=32

Stačiai negaliu nepabandyt.

Tai užsisakinėjai ar kur radai?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 30, 17:23)
Ne šiandiena nera gera diena , dabar palanki pagal mano kalendorių 02.17-18 dienos pomidorams, baklažanams ir paprikoms , tada aš ir sėsiu  4u.gif

kaip cia nepamirsus g.gif smile.gif Tai vel su paprikom ir baklazanais suveluosiu smile.gif
Atsakyti
sodo dienorastis. smile.gif cituoju:siais metais Kirminu diena yra pirmadienis,todel kiekviena pirmadieni negalima nieko seti,sodinti ir raveti,nes viskas sukirmys. verysad.gif ...niekad tokios dienos nezinojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 30, 19:45)
kaip cia nepamirsus  g.gif  smile.gif  Tai vel su paprikom ir baklazanais suveluosiu  smile.gif

Kaip nors bendrom jėgom priminsim kiekviena , nes ir aš tom dienom sėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 01 30, 19:05)
sodo dienorastis. smile.gif cituoju:siais metais Kirminu diena yra pirmadienis,todel kiekviena pirmadieni negalima nieko seti,sodinti ir raveti,nes viskas sukirmys. verysad.gif ...niekad tokios dienos nezinojau unsure.gif

Sveikos 4u.gif blink.gif Oho,aš tokios dienos irgi nesu net girdėjus schmoll.gif ,tai negalima bus ir skint,raut mastau.gif
Atsakyti
manau ,reikia nekreipti demesio,tiesiog pasneketi su augaliuku! smile.gif nors jei kam nors tai turetu itaka,butu l.idomu suzinoti rolleyes.gif sakau taip ,nes pirmadieni nudirbu daug darbu. bigsmile.gif
Atsakyti
kaip cia nepamirsus  g.gif  smile.gif  Tai vel su paprikom ir baklazanais suveluosiu  smile.gif

po uzgaveniu pirma ir antra dienos arba kitaip gavenios pirma ir antra diena, gal taip lengviau atsiminti bus 4u.gif
Papildyta:

po uzgaveniu pirma ir antra dienos, arba gavenios pradzios pirma ir antra diena 4u.gif
Atsakyti