Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(Casual @ 2010 01 29, 11:42)
as pernai panashiai turejau doh.gif  shiemet samoningai valdausi ir kol kas turiu tik 3 planuotas ir 6 neplanuotas veisles doh.gif  lotuliukas.gif  labai tikiuosi kad pavyks daugiau neprisipirkt , nes shiltnamis tai nedidukas doh.gif  blush2.gif

as pernai irgi panasiai turejau smile.gif bet siemet ne valdausi samoningai, bet rinktis bandau su protu biggrin.gif Dalis bus zemaugiu (specialiai konservavimui rinkausi), juos sodinsiu lauke. Ner ko siltnamio uzimt. O kitu sodinsiu daug veisliu, bet po nedideli kieki daigu.
Siemet nebepirkau jokiu lietuvisku. Ir dar - nebeperku nei vienu, kur parasyta - kieti, transportabilus, ilgai laikosi ir pan. Na, tikrai - gausiai dera, kieti, ilgai laikosi, ale skonis tai kaip parduotuviniu schmoll.gif Bent man taip pasitaike.
Atsakyti
Aha, pritariu. Kieti ir transportabilus reiškia, kad bus vien stora kieta skūra, o kur pomidoro mėsa - tai, kas vertingiausia biggrin.gif t
Atsakyti
Merginos ,o kokiuose sandėliuose Kaune bazėj yra sėklų,važiuosiu ir aš ten,bo patogu mašiniuką pasistatyti,nes vairuotoja aš ne kokia blush2.gif

Pati auginsiu gal kokias dešimt rušių ir atrinksiu kas patiks pasiliksiu sėklas,o kas nepatiks tai vietoj jų dar kitais metais bus naujos rūšys ir t.t,nes tikrai visų kaži ar teks išbandyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 01 29, 11:05)
Nu šiemet kaip niekad turiu prisipirkusi sėklų 17 rūšių, galvojau po kiek čia sėti kad sutilptų į šiltnamį, kol čia neužklysdavau augindavau po 3,4,rūšis pomidorų ir daigus pirkdavau, jau praeitais metais pati auginausi daigus ir šiemet tikrai žadu,

kokiam mieste augini-nupirkčiau daigus,jei mano neužaugs...pirmą kart sodinsiu-kas ten žino kaip seksis ax.gif

QUOTE(Militux @ 2010 01 29, 11:17)
Aš pasodinau bet dar neišlindo g.gif  Kad tik prieš savaite reikėjo sodinti ax.gif

mano paprika sodinta sausio 21 d.-jau lenda po truputį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 29, 16:06)
kokiam mieste augini-nupirkčiau daigus,jei mano neužaugs...pirmą kart sodinsiu-kas ten žino kaip seksis ax.gif
mano paprika sodinta sausio 21 d.-jau lenda po truputį thumbup.gif

Aš 22 d. nes 21d atvežė žemę sušalusia doh.gif Reiks šiandien pažiūrėt kaip gal irgi lenda. A kur tu laikai ant palangės g.gif
Atsakyti
sveikutes,as irgi auginau pomidorus broklyn,tai man jie nelabai patiko,kieta odele,beskoniai,taciau derlius gausus,siemet nesodinsiu
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2010 01 29, 15:41)
Merginos ,o kokiuose sandėliuose Kaune bazėj yra sėklų,važiuosiu ir aš ten,bo patogu mašiniuką pasistatyti,nes vairuotoja aš ne kokia  blush2.gif 

sandely nr 12 ir sandely nr 19(darzoviu turguj, paciam gale, paciam kampe - labai paslaugiai maloniai aptarnauja).
ai, ir dar Sanitex'o sandely yra stovas nedidukas (nieko ypatingo, bet tik cia radau pvz rozmarino)

GREISI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif - Malonu buvo susipazinti. eisiu dar apsiziuret ka parsineshiau nes tik ka darba pabaigiau; o griztant buvau taip ant ledo pusnyse uzstrigus kad vyrai vos mashina ishstume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 01 29, 15:33)
Aš 22 d. nes 21d atvežė žemę sušalusia doh.gif  Reiks šiandien pažiūrėt kaip gal irgi lenda. A kur tu laikai ant palangės g.gif

turiu šiltą viečikę virtuvėje,bet gal nešt į vėsesnę g.gif nors naktį ir rytą ten būna gan vėsu.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 01 29, 11:58)
mergaitės, ar auginot kas "bruklin" pomidorus g.gif

Auginu beveik kiekvienais metais, nes jie duoda didelį derlių thumbup.gif jie labiau tinkami mišrainėms, sultims, visokioms daržovienėms thumbup.gif o valgymui auginu mėsingus, vyšninius ir kitokius smile.gif nors pvz. mano dukrai "brooklin" labai patinka, nes ji nemėgsta mėsingų pomidorų ax.gif kiek žmonių, tiek skonių įvairių smile.gif

Atsakyti
sveikutes 4u.gif perziurejau pomidoru rusis -5 naujos,odar like is pernai(gal pernykstes sudygs g.gif ).dar nieko nesejau,bet zemiu jau nusipirkau.labai norisi sodinti rolleyes.gif gal tuos vysninius red cherry jau ir galima sodint g.gif neziurejau sejos kalendoriaus blush2.gif idomu,kad siais metais kirmeline diena iseina pirmadienis,o man ji kaip tik laisva,kai nudirbu daug darbu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2010 01 29, 21:09)
Auginu beveik kiekvienais metais, nes jie duoda didelį derlių thumbup.gif jie labiau tinkami mišrainėms, sultims, visokioms daržovienėms thumbup.gif o valgymui auginu mėsingus, vyšninius ir kitokius smile.gif nors pvz. mano dukrai "brooklin" labai patinka, nes ji nemėgsta mėsingų pomidorų ax.gif kiek žmonių, tiek skonių įvairių smile.gif

Nu man irgi, tiesa pasakius, keista buvo skaityti, kad Brooklynai tokie ispeikti. As asmeniskai susizavejusi jais praeitais metais buvau. Toks augalu grozis, toks vaisiu kiekis. Na, tiesa, jie kietoki, bet tikrai skonis ne "Maximiniu". Apie lietuviskus nieko pasakyti daug negaliu, taciau jau 3 ar 4 metai mano siltnamyje vyrauja "Skariai". Labai ankstyvi, auskti, minksti ir skanus pomidorai. Ju pernai specialiai ieskojau, radau irgi tik bazese Kaune. Ir uz juokinga kaina smile.gif Tikrai rekomenduoju pameginti nors po daigeli pabandymui thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 01 29, 21:26)
idomu,kad siais metais kirmeline diena iseina pirmadienis,o man ji kaip tik laisva,kai nudirbu daug darbu.. unsure.gif

o kas cia per diena? unsure.gif
Atsakyti