Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(Casual @ 2010 01 28, 20:34)
atsiverciau blog'a ir vos aparpolio negavau pradejus skaityti kad jau paprika auga  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš pasodinau bet dar neišlindo g.gif Kad tik prieš savaite reikėjo sodinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 01 29, 11:05)
Kur čia nesusirgsi, kad tiek visokiausių rūšių jų yra ir to norisi, ir to....

Nu šiemet kaip niekad turiu prisipirkusi sėklų 17 rūšių

ugu biggrin.gif As siemet isigijau 15. Bet dar gal drauge atsius, jei ras tu, kuriu prasiau. Dar nuo praejusiu metu kazkiek likusiu seklyciu. Na, ir ne pavasaris dar - ner garantijos, kad zvilgsnis kur nors dar neuzklius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 01 29, 12:17)
Aš pasodinau bet dar neišlindo g.gif  Kad tik prieš savaite reikėjo sodinti ax.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tema atidziau paskaitykit mirksiukas.gif o jei paprrikos foto blog'e ziuresit tai ir i data pasiziurekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 29, 12:38)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tema atidziau paskaitykit mirksiukas.gif  o jei paprrikos foto blog'e ziuresit tai ir i data pasiziurekit  mirksiukas.gif

Aš tai suprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 29, 12:31)
ugu  biggrin.gif  As siemet isigijau 15. Bet dar gal drauge atsius, jei ras tu, kuriu prasiau. Dar nuo praejusiu metu kazkiek likusiu seklyciu. Na, ir ne pavasaris dar - ner garantijos, kad zvilgsnis kur nors dar neuzklius  biggrin.gif

as pernai panashiai turejau doh.gif shiemet samoningai valdausi ir kol kas turiu tik 3 planuotas ir 6 neplanuotas veisles doh.gif lotuliukas.gif labai tikiuosi kad pavyks daugiau neprisipirkt , nes shiltnamis tai nedidukas doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Militux @ 2010 01 29, 12:40)
Aš tai suprantu ax.gif

na tai ner ko pergyvent kad neishlindo - dar ir ne laikas ishlisti 4u.gif
as turbut tik sesiu dar po kokios savaites ar dvieju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 29 sausio 2010 - 11:41
Sveikos. Ieškau patarimo : pabandžiau patikrint pomidorų daigumą ir taip gražiai sudygo sėklytės, kad gaila išmesti. Tik bėda, kad nuo šviesos stygiaus "išbėgo" daigeliai doh.gif . Dabar pastačiau ant palangės, tai šviesos užtenka, bet jų koteliai tai ir liko ilgi. Kažin, jeigu paliksiu juos augti, o kai pikiuosiu ir įkišiu giliau, "sutrumpinsiu kojytes" ar nieko g.gif ? Kažkada taip dariau, bet jau dideliem pomidoram. Tikiuosi, kad taip pasodinti jie sutvirtės?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 01 29, 11:47)
Sveikos. Ieškau patarimo : pabandžiau patikrint pomidorų daigumą ir taip gražiai sudygo sėklytės, kad gaila išmesti. Tik bėda, kad nuo šviesos stygiaus "išbėgo" daigeliai doh.gif . Dabar pastačiau ant palangės, tai šviesos užtenka, bet jų koteliai tai ir liko ilgi. Kažin, jeigu paliksiu juos augti, o kai pikiuosiu ir įkišiu giliau, "sutrumpinsiu kojytes" ar nieko g.gif ? Kažkada taip dariau, bet jau dideliem pomidoram. Tikiuosi, kad taip pasodinti jie sutvirtės?

nieko tokio, tik sodint reiktų pasvirusius. Pomidorų daigai leidžia šonines šaknis wink.gif
Atsakyti
mergaitės, ar auginot kas "bruklin" pomidorus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 01 29, 11:58)
mergaitės, ar auginot kas "bruklin" pomidorus g.gif

pasirodo as pernai auginau, tik pavadinima vakar suzinojau blush2.gif Dera gausiai, tik skonis kaip maximiniu. Bet siemet 10 daigeliu sakiau vis tiek pasisodinsiu, nors zinosiu, kad turesiu.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 01 29, 11:55)
nieko tokio, tik sodint reiktų pasvirusius. Pomidorų daigai leidžia šonines šaknis wink.gif

Daigelius kai pikiuosiu į vazonėlius sodinti pasvirus? Ir giliau galiu kišti į žemę?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 01 29, 13:13)
pasirodo as pernai auginau, tik pavadinima vakar suzinojau blush2.gif Dera gausiai, tik skonis kaip maximiniu. Bet siemet 10 daigeliu sakiau vis tiek pasisodinsiu, nors zinosiu, kad turesiu.

viena moteriškė juos bais gyrė, tad ir aš nusipirkau sėklų biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(rimute7 @ 2010 01 29, 12:47)

Mano močiutė tokiems išstypėliams, kol dar anksti juo pikiuot, atsargiai iki pat skiltlapių žemių priberia (jei, žinoma, vietos yra). Jie tada ir lapiukus tikrus, ir šakneles papildomas iškart augina mirksiukas.gif
Atsakyti