Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(žostautė @ 2010 01 28, 18:18)

atsiverciau blog'a ir vos aparpolio negavau pradejus skaityti kad jau paprika auga doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://balkonas.blogspot.com biggrin.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 28, 20:34)
atsiverciau blog'a ir vos aparpolio negavau pradejus skaityti kad jau paprika auga  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Datas, datas sekit biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau ligonis pomidorų dsėkloms, šiandiena nusipirkau ''Viltis'', gal auginote kas, kaip jums šie pomidorai ir dar ''Ronco''H
Atsakyti
man kiekviena diena galvoje sukasi kokiu as dar pomidoru noriu arba reiketu g.gif o is paskos kitas, kur as visa tai sutalpinsiu ir kaip grupuosiu sodinant, nes noris ne vien pomidoru, o dar daug ko 4u.gif

gal zinot kur AveM dingus?jinai cia daznai budavo praeitais metais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 28 sausio 2010 - 22:02
QUOTE(satanele @ 2010 01 28, 21:33)
Aš jau ligonis pomidorų dsėkloms, šiandiena nusipirkau ''Viltis'', gal auginote kas, kaip jums šie pomidorai ir dar ''Ronco''H

Vilti auginau ,nepatiko man visiškai ax.gif
Atsakyti
merginos, kaip jus manot kiek rushiu pomidoru apskritai yra? g.gif
as va uzstrigau seklu puslapyje, kur vien pomidoru yra apie 600 rushiu blink.gif
va cia jau turbut valanda laiko akis ganiau lotuliukas.gif
http://store.tomatof...o_Seeds_s/1.htm
Atsakyti
merginos ,nesusirkit pomidorais lotuliukas.gif visų rūšių neišbandysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 01 28, 21:51)

gal zinot kur AveM dingus?jinai cia daznai budavo praeitais metais g.gif

visai neseniai maciau ja kazkurioj Floros temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 28, 21:33)

man viltis visiskai nepatiko schmoll.gif ,mazai dera,mezga ir nera jie is aukstaugiu,todel ir derlius ju menkas blush2.gif
Atsakyti
as ronco h irgi nusipirkau, bet suabejojau ar seti ju - pas mane neistiklintas balkonas virsutiniame (treciame biggrin.gif ) aukste, tai kilo klausimas ar auksti jie uzauga? jei aukstesni nei pusmetris, tai per daug vejo gali but jiems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 29, 00:01)
merginos ,nesusirkit pomidorais lotuliukas.gif visų rūšių neišbandysit biggrin.gif

Kur čia nesusirgsi, kad tiek visokiausių rūšių jų yra ir to norisi, ir to....

Nu šiemet kaip niekad turiu prisipirkusi sėklų 17 rūšių, galvojau po kiek čia sėti kad sutilptų į šiltnamį, kol čia neužklysdavau augindavau po 3,4,rūšis pomidorų ir daigus pirkdavau, jau praeitais metais pati auginausi daigus ir šiemet tikrai žadu, prisiskaičiau įvairiausių patarimų tai ačiū visoms.
Lauksim pavasario ir kibsim į darbus biggrin.gif
Atsakyti