balkoninu pomidoru rusiu yra nemazai atsirade tik pasidomekit parduotuvese
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 22:42)
Jei as sodinciau lauke, pas mane sunys istryptu ir nugrauztu. Taigi lieka tik siltnamis.
kaip man gerai, kad mano kicules i mano augalus nesikesina Tik palydi mane, ''kulturniai'' pailsi kokio augalelio pavesy kol as savo veikla uzsiimu
QUOTE(saintlina @ 2010 01 28, 00:11)
kaip man gerai, kad mano kicules i mano augalus nesikesina Tik palydi mane, ''kulturniai'' pailsi kokio augalelio pavesy kol as savo veikla uzsiimu
Kaip minejau anksciau, pas mane ne tik sunys, bet ir kate megsta siurprizu palikt siltnamy prie pomidoru
QUOTE(Casual @ 2010 01 27, 20:53)
pirkau eilineje Maximoje
QUOTE(something else @ 2010 01 27, 21:27)
Aš vakar Maximoje pirkau
Ačiū labai. Bandysiu šiandien ieškot
Na ką, žadėjau šiemet nežaist su tuo balkono daržu... ale vis tiek prisipirkau "gėrio" Bus pomidorų, salotų, petruškų... dar agurkų likę kelios seklikės o žadėjau šiemet gėlėmis balkoną papuošti...
QUOTE(Zivivi @ 2010 01 28, 09:42)
Na ką, žadėjau šiemet nežaist su tuo balkono daržu... ale vis tiek prisipirkau "gėrio" Bus pomidorų, salotų, petruškų... dar agurkų likę kelios seklikės o žadėjau šiemet gėlėmis balkoną papuošti...
as irgi sakaiu nebezaisiu, bet prisipirkau salotu, krapu, baziliku, pomidoru, rozmarino (bo maniskis kazkodel nudvese), dar zemuogiu turiu is praejusiu metu, jei nepersals per tokius salcius...
pomidoru turiu 6 rusiu bet nusprendziau tik abieju rusiu balkoninius pasiset ir ziuret kas is ju bus
o kur kitus det?
P.S. dvieju rusiu balkoninius pirkau zalioj stotelej
QUOTE(Vessta @ 2010 01 27, 17:41)
man labai idomu, kodel skirtingi saltiniai skirtingas dienas sejai nurodo. Turiu sodo dienorasti 2010 metam, tai ten nurodyta sausio 29 diena tinkama seti pikuoti pomidorams, paprikoms ir baklazanams. O ten parasyta, kad 27,28 lapu dienos. Tinkamos svogunams, krapams, salotoms (isskyrus guzines).
Oi, o pas mane atvirksciai
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 20:49)
Atleiskit uz kvaila klausima, tiesiog neesu auginusi papriku. Jas jau reikia set? Ne per anksti?
Nu as jau pasisejau, nes pernai kai pasejau velai tai ir derliu spali nuemiau
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 22:42)
Jei as sodinciau lauke, pas mane sunys istryptu ir nugrauztu. Taigi lieka tik siltnamis.
O as darza aptveriau, nebeieina mano agurku megejos ir graziai atrodo
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 28, 10:55)
Oi, o pas mane atvirksciai
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
as praeita pavasri pasejau kovo pradzioj, derliu pradejau imt rugpjucio pradzioj mane tenkino sitoks variantas, siemet zinoma eksperimentuoju tai pasisejau jau 10 seklyciu
Papildyta:
QUOTE(Zivivi @ 2010 01 28, 09:42)
manau, kad cia kaip liga jeigu pabandei tai noras vis dideja kazka set, augint
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 01 28, 11:08)
as praeita pavasri pasejau kovo pradzioj, derliu pradejau imt rugpjucio pradzioj mane tenkino sitoks variantas, siemet zinoma eksperimentuoju tai pasisejau jau 10 seklyciu
as vienus buvau sejus vasario pradzioj, kitus kovo pradzioj - man kazkaip susivienodinio po to tie daigai ir derlius buvo vienodu metu
tie anksti suseti daigai tokie neaugantys pradzioj buvo, matyt del to kad shilumos jiems neuzteko pas mus namie
dar nieko nesejau, bet jau knieti nerealiai
kol kas valdausi ir kompensuoju pirkdama seklas
pernai vieni buvo skanus labai pomidorai - tokie avietines spalvos, nemazi, sultingi, saldus. Rushies pavadinimas "neishgyveno" itariu kad galejo but Favorit. Gal kas auginate tokius? ar tiketina, kad tai tie pomidorai, kuriuos aprashiau? (pernai auginau daug rushiu, o pavadinimai "dingo", zinau kokiu pomidoru noreciau-bet nezinau kaip vadinasi )
ooo, kur pirkai rozmarino seklytes? niekur nemaciau
QUOTE(Casual @ 2010 01 28, 10:19)
kur pirkai rozmarino seklytes? niekur nemaciau
iš šio psl parsisiunčiau
Aš tai po truputį pradėsiu vasario vidury kažką kapstytis, dabar pas mane tik svogūnai į vazonus susodinti laiškams O žemuogių praeitais metais buvau pasisėjusi, užaugo, bet jau tokios menkos buvo... išmečiau. O va sode iš tos pačios partijos visos kaip nuaugusios ir derlių davė puikų. Matyt žemuogėms balkonas ne ta vieta..
O čia praėjusių metų vaizdai http://public.fotki....alkonininkyste/ Reiks ir vėl fotografuoti viską
O čia praėjusių metų vaizdai http://public.fotki....alkonininkyste/ Reiks ir vėl fotografuoti viską