Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

O "Vilmos" pomidorų parduotuvėse būna? Ar reikia forumuose ieškoti? Turiu atvirą terasą, gal visai įdomu pabandyti būtų pasisėti. Salotoms tokie mažiukai idealūs, o dar kai savo užauginti thumbup.gif
Kur dabar tų sėklų gauti suku galvą biggrin.gif
Atsakyti
Atleiskit uz kvaila klausima, tiesiog neesu auginusi papriku. Jas jau reikia set? Ne per anksti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 27 sausio 2010 - 20:50
QUOTE(Cinside @ 2010 01 27, 21:37)
O "Vilmos" pomidorų parduotuvėse būna?

pirkau eilineje Maximoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 20:49)
Atleiskit uz kvaila klausima, tiesiog neesu auginusi papriku. Jas jau reikia set? Ne per anksti? smile.gif

as galvoju apie vasario viduri sodint.. bet su paprikom patirties turiu labai mazai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 27, 21:55)
as galvoju apie vasario viduri sodint.. bet su paprikom patirties turiu labai mazai  ax.gif

As visai neturiu doh.gif Zadu sodinti salia agurku, tikiuosi jie nesipjauna parpusavyj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 20:49)

bandysiu penktadieni set, nes pernai vasario gale pasejau, tai nedaauge daigai buvo g.gif tai sakiau dali dabar, dali veliau pasesiu ir ziuresiu kaip cia gausis.
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 20:57)
As visai neturiu doh.gif Zadu sodinti salia agurku, tikiuosi jie nesipjauna parpusavyj g.gif

pas mane pernai taip augo, nu nesusipjove: buvo ir tu ir anu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 20:57)

as skaiciau, kad negerai jiems kartu g.gif
O agurkus ruosiates siltnamy auginti?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 27, 22:10)
as skaiciau, kad negerai jiems kartu  g.gif
O agurkus ruosiates siltnamy auginti?

Taip, visa siltnami. Praeitais metais turejau 36 daigus, tai neuzteko, nes pas mus juos tvarko ne tik dvikojai, bet ir keturkojai biggrin.gif O derlius buvau l. gausus. Teta patare pirkti Melody, tai buvau labai patenkinta, traskus velniuksciai ir visiskai nekartus, sudygo 100 proc. Beje, teta sake, jei ant agurku panaudoji chemija, koncervavimui jie netinka.
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 01 27, 22:08)
bandysiu penktadieni set, nes pernai vasario gale pasejau, tai nedaauge daigai buvo g.gif tai sakiau dali dabar, dali veliau pasesiu ir ziuresiu kaip cia gausis.
Papildyta:
pas mane pernai taip augo, nu nesusipjove: buvo ir tu ir anu. smile.gif

O prieziura jus nesudetinga? Girdejau, kad nemegsta persodinimo g.gif
Teks jiems susidraugaut, nes zadu ir juos ikist tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 21:18)
Taip, visa siltnami. Praeitais metais turejau 36 daigus, tai neuzteko, nes pas mus juos tvarko ne tik dvikojai, bet ir keturkojai biggrin.gif O derlius buvau l. gausus. Teta patare pirkti Melody, tai buvau labai patenkinta, traskus velniuksciai ir visiskai nekartus, sudygo 100 proc. Beje, teta sake, jei ant agurku panaudoji chemija, koncervavimui jie netinka.
Papildyta:

O prieziura jus nesudetinga? Girdejau, kad nemegsta persodinimo g.gif
Teks jiems susidraugaut, nes zadu ir juos ikist tongue.gif

man paprikas paprasciau augint, nei pomidorus, tik palaistau jas dazniau, o siaip tai jos pas mane gerai auga ir neserga jokiom ligom ax.gif del persodinimo nezinau: as jas 2 kartus persodineju, bet nei vienas daigelis nezuvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 21:18)
Taip, visa siltnami

as agurkus auginu TIK lauke. Derlius buna nerealus.
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 01 27, 20:37)
O "Vilmos" pomidorų parduotuvėse būna?

Aš vakar Maximoje pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 27, 22:26)
as agurkus auginu TIK lauke. Derlius buna nerealus.

Jei as sodinciau lauke, pas mane sunys istryptu ir nugrauztu. Taigi lieka tik siltnamis. smile.gif
Atsakyti