Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(Casual @ 2010 01 27, 11:54)
gaila, bet nuotrauku ko gero tai ir neturiu g.gif  eisiu perkratyt kompiuteryje...

isivaizduoju, bandysiu pavasari konstruot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 27, 13:54)
cia kazkuri temoje jau rashete kad tokius tuneliukus galima shiltnamio viduj padaryt kad apsaugot anksti sodintus pomidorus nuo shalnu  g.gif  labai sudomino si mintis, ko gero reiks pameginti  ax.gif

Aš taip dariau praeitą pavasarį. Kai šalnas didesnes pranašaudavo tai agroplėvelę dvigubą ar trigubą klodavau ant lankų ir tikrai nasušalo pomidoriukai thumbup.gif .
Atsakyti
Oho kaip temuke atgijo, jau ir skaityt nespeju....
Pas mus namuose dabar buna saltoka , per situos salcius tai as net nezinau, kada reikes pradeti seti, jei cia ilgai laikysis tos salnos tokios....
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 01 27, 12:34)
leidot viena stieba ar daugiau sitos veisles pomidorams? blush2.gif

Viena jie net mažai tu pažastėliu leido ax.gif Dėl priežiūros kaip pirmais metais man jie buvo super ir taip skanūs ir koncervavimui super nes gerai odelė luposi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 01 27, 12:49)
manau kad drasiai  4u.gif
pas mane jie buvo vazonuose , istiklintam balkone. o pas mama buvo paprastam, bet per bloga ora jinai ta vazona parsineshdavo i vidu  ax.gif

Tai jie vadinasi VILMA kaip supratau g.gif Reik pabandyti nes pasmane kaip ir kambarys sujungtas su balkonu tai būtų kaip dekoraciją g.gif
Atsakyti
[quote=saintlina,2010 01 27, 12:58]
isivaizduoju, bandysiu pavasari konstruot :4

Mano uošvis taip darydavo,soresnę vielą sulenkdavo ,įsmeigia į žemę,o plėvelę prie lentų prikala ir apgaubia tas vielas,po to labai gerai kai atidengti reikia ,tą lentą ant tų virbų užkeli ir psio.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 26, 20:10)
va taip atrodo
įvesk ildi į google pamatysi  bigsmile.gif  labai daug nuotraukų. Turiu ildi ,black cherry,gardens delight,chadwick cherry,tommy toe.

O gal atliekamu nors po pora seklyciu butu blush2.gif
Atsakyti
seikutes mirksiukas.gif as pernai,kad nenusaltu pomidorai papildomai is krastu uzdengiau agro plevele ir is vakaro uzdegdavau zvakiu,pasitvirtino,buvo ok biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke123 @ 2010 01 27, 17:12)
seikutes mirksiukas.gif as pernai,kad nenusaltu pomidorai papildomai is krastu uzdengiau agro plevele ir is vakaro uzdegdavau zvakiu,pasitvirtino,buvo ok biggrin.gif  biggrin.gif

O as nusiziurejau toki dalykeli, yra lauko zibintai didziuliai, labai grazus, stikliniai, metaliniu remu, su durelem, tai sakau kokius 4 isigysiu ir desiu ten zvakes nakciai, kaip peciukai bus tongue.gif O paskui, kai nebereikes, pasistatysiu terasoje, dviguba nauda - dar vazonika pomidoriuku prieju irtvarka biggrin.gif
Paprikas as jau siandien paisejau ax.gif Rytoj ryte dar sesiu aitriasias visokias, pasisildysiu zeme per nakti ir pirmyn. Geros dienos sejai treciadienis ir ketvirtadienis mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai idomu, kodel skirtingi saltiniai skirtingas dienas sejai nurodo. Turiu sodo dienorasti 2010 metam, tai ten nurodyta sausio 29 diena tinkama seti pikuoti pomidorams, paprikoms ir baklazanams. O ten parasyta, kad 27,28 lapu dienos. Tinkamos svogunams, krapams, salotoms (isskyrus guzines). g.gif
Atsakyti
Siandien nepatingejau nusibaladot i parduotuve, kuri, anot interneto, Erfurter seklom prekiauja. Ir ka - neradau nei vienu, kurias buvau internetiniam puslapy nusiziurejusi doh.gif Supykau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 27, 18:47)
Siandien nepatingejau nusibaladot i parduotuve, kuri, anot interneto, Erfurter seklom prekiauja. Ir ka - neradau nei vienu, kurias buvau internetiniam puslapy nusiziurejusi  doh.gif  Supykau.

Oho, ir as ruosiuosi vaziuot i ju puslapyje nurodyta parduotuve seklu pirkti... g.gif Ir as supyksiu jei nebus smile.gif O Jus neklausete, kada ruosiasi tureti ir as is viso ruosiasi? smile.gif Reikes gal pagal adresa susirasti telefona ir bandyt pasiskambint.. g.gif Aciu uz informacija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2010 01 27, 20:18)
Oho, ir as ruosiuosi vaziuot i ju puslapyje nurodyta parduotuve seklu pirkti...  g.gif Ir as supyksiu jei nebus  smile.gif  O Jus neklausete, kada ruosiasi tureti ir as is viso ruosiasi? smile.gif Reikes gal pagal adresa susirasti telefona ir bandyt pasiskambint..  g.gif  Aciu uz informacija  bigsmile.gif

klausiau. Pasake, kad beveik visi tiekejai seklas jau pristate g.gif T.y. papildomai jau kaip ir nebus.

Gal netycia matet, ar yra cia kur tema apie paprikas? Pazioplinejau, bet kol kas nemaciau. Noriu siemet ir paprikas augint (nors pati nevalgau ju, ale del seimynos..) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 sausio 2010 - 20:31