Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(Casual @ 2010 01 27, 11:04)

jei kazkas augina, reiskia galima ir man pabandyt smile.gif
O kaip tuneliukai paprikoms? Plevele denget? Ar nuiminejot ja per karscius? Labai idomu man, kaip laistyt, kaip ravet. Butinai bandysiu siemet.

Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 11:13)
Aisku, jau isivaizduoju smile.gif O tuos lanku (-iuku) yra pirkt?

lanku dideliu (6 m) tai tikrai yra pirkti. Mes pernai Plastoj pirkom.
Mazaisiais tuneliais susidomejau tik siemet, tai ju konstrukcija dar domiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 01 27, 11:18)

Agata preitais metais auginau šiltnamyje man tai patiko,kaip pirmą kartą auginau tai skyčiau daug derliaus buvo.

leidot viena stieba ar daugiau sitos veisles pomidorams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 27, 12:33)

lanku dideliu (6 m) tai tikrai yra pirkti. Mes pernai Plastoj pirkom.
Mazaisiais tuneliais susidomejau tik siemet, tai ju konstrukcija dar domiuosi.

As didelius turiu smile.gif Siemet antra toki statysim, neuztenka mums vieno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 11:40)
As didelius turiu smile.gif Siemet antra toki statysim, neuztenka mums vieno  doh.gif

neuztenka ir man vieno. Bet antram aukstam nelabai sugalvoju vieta. Sode jau visur medeliai susodinti. Jeigu neissals per tokius baisius salcius doh.gif
Bandysiu zemaugiams tuneliukus ar priedangas kokias padaryt. Su laiku gal vyras atstatys stiklini dideli siltnami prie namo. Kada nors..
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 12:13)
cia kaip uzslepta konkurencija tarp kaimynu biggrin.gif Pas ka daugiau pamidoru, agurku.. Paslapciu kaip augint neisdavineja..  doh.gif

na, ner ten pas mus sode tos konkurencijos smile.gif o taip auginant maciau pas tolimesnius kaimynus. nelabai rupejo tai ir neklausiau nieko blush2.gif
As po tokiais tuneliukais ir lauke anksti susodintus agurkus sudangstau jei buna shalnos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 27, 12:45)
neuztenka ir man vieno. Bet antram aukstam nelabai sugalvoju vieta. Sode jau visur medeliai susodinti. Jeigu neissals per tokius baisius salcius  doh.gif
Bandysiu zemaugiams tuneliukus ar priedangas kokias padaryt. Su laiku gal vyras atstatys stiklini dideli siltnami prie namo. Kada nors..

As tik pasvajoju apie stiklini siltnami ax.gif Nesusidaro toks kondentsatas kaip nuo celofaniniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 27, 11:48)
As po tokiais tuneliukais ir lauke anksti susodintus agurkus sudangstau jei buna shalnos ax.gif

o gal tai kilnojami tuneliukai?
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 01 27, 12:18)
Tai šituos galima auginti įstiklintuose balkonuose g.gif

manau kad drasiai 4u.gif
pas mane jie buvo vazonuose , istiklintam balkone. o pas mama buvo paprastam, bet per bloga ora jinai ta vazona parsineshdavo i vidu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 01 27, 11:18)
Tai šituos galima auginti įstiklintuose balkonuose g.gif

Aš įstiklintam auginau. Nekilo rūpesčių.
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 11:48)
As tik pasvajoju apie stiklini siltnami ax.gif Nesusidaro toks kondentsatas kaip nuo celofaniniu smile.gif

pas mus kadaise buvo. Ir net sildomas. Tevai tulpes augino. Bet per n metu ir stiklai isduzo, ir vamzdziai surudijo. Pries pora metu ji isvis nugriovem. Tik pamatai liko. Gal kada pasirysim atstatyt..
Pamenu, kad pomidorai jame nelabai augo. Bet tuomet as dar jais neuzsiemiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 27, 12:48)
na, ner ten pas mus sode tos konkurencijos smile.gif o taip auginant maciau pas tolimesnius kaimynus. nelabai rupejo tai ir neklausiau nieko  blush2.gif

as name gyvenu. Kiek klausdavau, kuo tresia ir t.t. Atsakymas niekuo, pas mus zeme derlinga, tai tik vandenuku, vandenuku.. biggrin.gif
Pasidaryciau ir as tuos tuneliukus, bet jauciu mano suo isvartys smile.gif Ir taip sugeba nulist i siltnami ir patrest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 27, 12:49)
o gal tai kilnojami tuneliukai?

pas kaimyne kur pomidorus taip augina tai stacionarus - sukalti kuolai mediniai, ir permestas celofanas.
o as tokius saviveiklinius susmaigstau - yra sode tokiu nelabai storu metaliniu virbu, juos sulenkia vyras i lanko forma, tada juos tiesiog 4-5 susmeigiu i zeme ir ant virshaus agroplevele uzdengiu. gaila, bet nuotrauku ko gero tai ir neturiu g.gif eisiu perkratyt kompiuteryje...
cia kazkuri temoje jau rashete kad tokius tuneliukus galima shiltnamio viduj padaryt kad apsaugot anksti sodintus pomidorus nuo shalnu g.gif labai sudomino si mintis, ko gero reiks pameginti ax.gif
Atsakyti