Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(Airona @ 2010 01 27, 09:00)
tiesa, kazkur irgi skaiciau, kad kambariniu pomidoru nereikia labai lauzyti, jie turi but panasus i krumyna, kaip jus ir rasete. pataisykit mane, kas labiau ismano situos dalykus, jei neteisi esu  mirksiukas.gif

"Vilma" auginau pernai. kai nelauzai nieko tai jie kaip krumas tankiai suauga. Pabandziau kelis aplauzyti tai jie man neteko pusiausvyros ir gulineti eme blush2.gif manyciau kad jei norint lauzyti jiems lapus tai reikia tada kad jie kokia atramele turetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 27, 11:23)
"Vilma" auginau pernai. kai nelauzai nieko tai jie kaip krumas tankiai suauga. Pabandziau kelis aplauzyti tai jie man neteko pusiausvyros ir gulineti eme blush2.gif  manyciau kad jei norint lauzyti jiems lapus tai reikia tada kad jie kokia atramele turetu  g.gif

mna irgi pernai tas pats su Vilma buvo, beje aplauziau stipriau tai pomidoriukai uzmegsti nesivyste visai, nepatiko man sios seklos visai mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip jus auginat zemaugius, balkoninius pomidorus? Leidziat viena stieba ar paliekat sakotis? Pasiziurejau vienu pomidoru aukstis tik 60 cm bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 01 27, 11:36)
mna irgi pernai tas pats su Vilma buvo, beje aplauziau stipriau tai pomidoriukai uzmegsti nesivyste visai, nepatiko man sios seklos visai mirksiukas.gif

gal del stipraus aplauzymo g.gif
mamai viena vazoniuka daviau, tai ji "derliu" suskaiciavo - buvo 48 pomidorai bigsmile.gif
Pas mane turbut tiek nebuvo schmoll.gif bet man jie patiko, ir vaikui skanu buvo, tai shiemet vel seklikiu nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 27 sausio 2010 - 10:42
merginos, gal kas bandet augint pomidorus pleveliniuose tuneliuose?
Kai kurie pomidorai pas mane bus zemaugiai. Siltnamy vietos vos uzteks didiesiems. Galvoju - o gal zemaugiai augtu tuneliuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 27, 11:49)
merginos, gal kas bandet augint pomidorus pleveliniuose tuneliuose?
Kai kurie pomidorai pas mane bus zemaugiai. Siltnamy vietos vos uzteks didiesiems. Galvoju - o gal zemaugiai augtu tuneliuose?  g.gif

As turiu toki malonuma smile.gif Cia tikriausiai kalbi apie siltnamius, kurie is lanku sudaryti ir aptraukti plevele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 01 27, 10:36)
mna irgi pernai tas pats su Vilma buvo, beje aplauziau stipriau tai pomidoriukai uzmegsti nesivyste visai,

Aš gana stipriai aplaužiau, bet ir kotas buvo tvirtas (gal kad anksti formuoti pradėjau? ), ir vaisių buvo tiek, kad svirte sviro šakos. Žodžiu, tikrai gausiai derėjo...

Štai mano pernykščiai VILMA
user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 01 27, 10:40)
o kaip jus auginat zemaugius, balkoninius pomidorus? Leidziat viena stieba ar paliekat sakotis? Pasiziurejau vienu pomidoru aukstis tik 60 cm bus g.gif

tai va čia dabar būtent apie tai ir kalbame biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 27 sausio 2010 - 11:12
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 10:52)
As turiu toki malonuma smile.gif Cia tikriausiai kalbi apie siltnamius, kurie is lanku sudaryti ir aptraukti plevele? g.gif

toki siltnami ir as turiu smile.gif
As turiu omeny tokius zemus tuneliukus. Tartum toks siltnamis is lanku, tik mazenis.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 27, 12:00)
As turiu omeny tokius zemus tuneliukus. Tartum toks siltnamis is lanku, tik mazenis.

as tokiuose paprikas auginau. viskas super buvo.
o kaimynai pomidorus tuneliukuose augina, tik galai atviri buna paliekami - kasmet pomidoru tikrai turi, bet smulkmenu neklausinejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 27, 12:00)
toki siltnami ir as turiu  smile.gif

Aisku, jau isivaizduoju smile.gif O tuos lanku (-iuku) yra pirkt?
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 01 27, 12:04)

o kaimynai pomidorus tuneliukuose augina, tik galai atviri buna paliekami - kasmet pomidoru tikrai turi, bet smulkmenu neklausinejau  blush2.gif

cia kaip uzslepta konkurencija tarp kaimynu biggrin.gif Pas ka daugiau pamidoru, agurku.. Paslapciu kaip augint neisdavineja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 27, 10:55)

tai va čia dabar būtent apie tai ir kalbame  biggrin.gif

o ne balkoninius, pvz tokius kaip ,,Alka", ,,Agatas"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 27, 11:41)
gal del stipraus aplauzymo g.gif
mamai viena vazoniuka daviau, tai ji "derliu" suskaiciavo - buvo 48 pomidorai  bigsmile.gif
Pas mane turbut tiek nebuvo schmoll.gif  bet man jie patiko, ir vaikui skanu buvo, tai shiemet vel seklikiu nusipirkau  smile.gif

Tai šituos galima auginti įstiklintuose balkonuose g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 01 27, 12:14)
o ne balkoninius, pvz tokius kaip ,,Alka", ,,Agatas"? g.gif

Agata preitais metais auginau šiltnamyje man tai patiko,kaip pirmą kartą auginau tai skyčiau daug derliaus buvo.

Ir iš bobučiu daigų pirkau tikrai nenuvylė ax.gif

Bet šiemet viska pati auginsiuos blush2.gif
Atsakyti