Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 26, 21:10)
va taip atrodo
įvesk ildi į google pamatysi  bigsmile.gif  labai daug nuotraukų. Turiu ildi ,black cherry,gardens delight,chadwick cherry,tommy toe.

Labai skanūs thumbup.gif
Atsakyti
vakar buvau Shetelige, nusipirkau pomidoru Corazon ir Sweet 100 (gal labai nesiskirs nuo Super sweet 100 ax.gif ).
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 26, 21:10)
va taip atrodo
įvesk ildi į google pamatysi  bigsmile.gif  labai daug nuotraukų. Turiu ildi ,black cherry,gardens delight,chadwick cherry,tommy toe.

Shakes kaip uzsimaniau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tu geltonu kekiu wub.gif ir raudonu saldziu kokiu nors wub.gif
GREISI, ar galesiu gaut po keleta seklikiu blush2.gif blush2.gif reiktu atvaziuot kazkur ? g.gif

dar jus man tundrai paaishkinkit kuom vynuoginiai nuo vyshniniu skiriasi? blush2.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2010 01 26, 21:16)
Labai skanūs  thumbup.gif

cia tie nuotraukiniai ar visi ?? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 26 sausio 2010 - 20:58
4u.gif ir man paaiskinkit kuo skiriasi/ g.gif
Papildyta:
4u.gif saintlina,kuriame name gyvenat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 01 26, 22:06)
4u.gif ir man paaiskinkit kuo skiriasi/ g.gif

friends.gif nu va jau dviese busim "pomidorines blondines" bigsmile.gif bigsmile.gif kas dar nezinot - junkites i kompanija - kartu mokysimes mirksiukas.gif
Atsakyti
oj, aš irgi iš tų.. nežiniukų šaikos blush2.gif smile.gif
Atsakyti
wub.gif casual,as ne blondine: doh.gif ir man juokas ima lotuliukas.gif prisiminus sunu posaki... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 01 26, 21:14)
4u.gif saintlina,kuriame name gyvenat? rolleyes.gif

???
siuo metu - penkiaauksciam biggrin.gif

Del vysniniu ir vynuoginiu - skiriasi jie savo forma (vysniniai apvalus, vynuoginiai - hmmm, alyvuoges formos), kekes formom.
Skaitancioms angliskai va cia straipsniukas http://www.bbg.org/g...rapetomato.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 sausio 2010 - 23:29
QUOTE(something else @ 2010 01 26, 20:06)
Aš pernai VILMA auginau, tai apskabydavau juos labai, formavau medukus, nes antraip tai tikrų tikriausias krūmynas smile.gif Dabar galvoju, gal šiais metais ir tą krūmą pabandyti auginti reikėtų g.gif
Tai jau pasėti bigsmile.gif

Paseti paseti, kazkur skaiciau, kad kambarinius galima seti ir sausio menesi. bet va, is 8 seklu sudygo tik 3! todel laukia dar antras bandymas, ech.... doh.gif

tiesa, kazkur irgi skaiciau, kad kambariniu pomidoru nereikia labai lauzyti, jie turi but panasus i krumyna, kaip jus ir rasete. pataisykit mane, kas labiau ismano situos dalykus, jei neteisi esu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif
Pasiskaiciau jusu temute ir labai noreciau prisijunkti blush2.gif As esu visiskai nepatyrus, sie metai bus antri kaip sodinsiu pomidorus (praeitais metais ne kas gavosi unsure.gif ). Daigelius pirkau is bobuciu turguj, tai apsutino gerai doh.gif Vat ir tikek bobuciu pasakomis doh.gif Svajoju pati uzsiauginti daigelius, nors skaiciau, kad daug vargo. Bet manau su laiku ir praktika viska galima iveikt, tam as ir esu pasiryzus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2010 01 27, 08:00)
Paseti paseti, kazkur skaiciau, kad kambarinius galima seti ir sausio menesi. bet va, is 8 seklu sudygo tik 3! todel laukia dar antras bandymas, ech....  doh.gif

tiesa, kazkur irgi skaiciau, kad kambariniu pomidoru nereikia labai lauzyti, jie turi but panasus i krumyna, kaip jus ir rasete. pataisykit mane, kas labiau ismano situos dalykus, jei neteisi esu  mirksiukas.gif

Su sėjimu - kažkaip bijau pasiankstinti. Pernai sėjau tik kovo antroje pusėje, tai nokti pradėjo liepos vidury.

Aš auginau lovelyje, tai jei nebūčiau formavus, nieko doro nebūtų buvę. Jei atskirai vazone kokiam, tai gal tikrai nereiktų formuoti. Na, žiūrėsim - pabandysiu šiais metais daugiau ar mažiau palikti keletą 'savieigai' smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 01 27, 10:08)
Svajoju pati uzsiauginti daigelius, nors skaiciau, kad daug vargo.

Oj, jokio vargo - tik malonumas. Bent jau man tai vienas džiaugsmas tie dygimo - augimo procesai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 27, 11:10)

Oj, jokio vargo - tik malonumas. Bent jau man tai vienas džiaugsmas tie dygimo - augimo procesai  smile.gif

Pati esu uzsiauginus agurkus, tai kaip vaikai man buvo tongue.gif Bet ir atsidejojo uz rupesti smile.gif O kokios jusu manymu patys atspariausi ligoms ir veislingiausi (nezinau kaip issireikst biggrin.gif ) pomidorai? bigsmile.gif
Atsakyti