sveikutes ir as noreciau juodu vysniniupomidoru,bet be uzsakymo kiek suprantu nerasiu.. nusipirkau geltonus yellow pearshed labai jau man jie grazus atrode..bet viena pazistama patare daugiau 2-3 krumu nesodinti sake ju l.daug ir nesuvalge.gal auginot kas?
tai negi nieks negali porekamenduoti geltuonu pomidoru veisles
[quote=alincikita,2010 01 25, 23:07]tai negi nieks negali porekamenduoti geltuonu pomidoru veisles
orange russian,sungold,copia,bet Lietuvoje nežinau ar rasi.
Copia margi daugiau
Copia margi daugiau
Sveikutės,
prisidedu ir aš prie jūsų. Jau kokie 5 metai, kaip auginam pomidorus. Šeimoj turbūt skaniausia daržovė vasarą. Pernai pati auginau daigus, pasėjau vėlokai, tai pomidorai nokti pradėjo tik rugpjūčio pradžioj. Tai šiemet ruošiuos gerokai anksčiau sėti. Tik bėda ta, kad kiekvienais metais rugpjūčio pabaigoj - rugsėjo pradžioj pomidorai pradeda pūti. Nuskynus žalius, sudėjus į dėžes ir tie supūva. Pernai gavau patarimą šiltanamio šonus pakelti, kad oras šiltnamy geriau cirkuliuotų, lyg ir ilgiau išsilaikė nepradėję pūti, bet vis tiek labai daug teko išmesti. Nors dabar galvoju, kad pati kalta, niekda šiltnamio nedezinfekuodavai. Pernai ruošiaus dezinfekuoti, bet šiltnamį perkėlėm į kitą vietą, aptraukėm nauja plėvele, tai sakau šiltnamis naujas ir dezinfekuoti nereikia, bet pomidorai vis tiek puvo.
prisidedu ir aš prie jūsų. Jau kokie 5 metai, kaip auginam pomidorus. Šeimoj turbūt skaniausia daržovė vasarą. Pernai pati auginau daigus, pasėjau vėlokai, tai pomidorai nokti pradėjo tik rugpjūčio pradžioj. Tai šiemet ruošiuos gerokai anksčiau sėti. Tik bėda ta, kad kiekvienais metais rugpjūčio pabaigoj - rugsėjo pradžioj pomidorai pradeda pūti. Nuskynus žalius, sudėjus į dėžes ir tie supūva. Pernai gavau patarimą šiltanamio šonus pakelti, kad oras šiltnamy geriau cirkuliuotų, lyg ir ilgiau išsilaikė nepradėję pūti, bet vis tiek labai daug teko išmesti. Nors dabar galvoju, kad pati kalta, niekda šiltnamio nedezinfekuodavai. Pernai ruošiaus dezinfekuoti, bet šiltnamį perkėlėm į kitą vietą, aptraukėm nauja plėvele, tai sakau šiltnamis naujas ir dezinfekuoti nereikia, bet pomidorai vis tiek puvo.
o kaži tų japoninių triufelių yra pirkti LT,ar galima per forumo mergaites nusipirkti.
QUOTE(meškinija96 @ 2010 01 26, 13:56)
o kaži tų japoninių triufelių yra pirkti LT,ar galima per forumo mergaites nusipirkti.
yra pas Regila
http://sodai.lietuvo....pomidorai.html
Sveikos
uzsisakineju is Regilos vynuoginius pomidorus.
imsiu geltonus Princess
ir raudonus. tik neapsisprendziu tarp Columbianum ir Johanisbeere. Norisi skaniu, saldziu.
gal kasnors galit patarti kuria rushi geriau rinktis?
GREISI, pas tave turbut atliemanu sekliukiu nenusimato?
imsiu geltonus Princess
ir raudonus. tik neapsisprendziu tarp Columbianum ir Johanisbeere. Norisi skaniu, saldziu.
QUOTE(Casual @ 2010 01 26, 16:02)
Sveikos
imsiu geltonus Princess
imsiu geltonus Princess
Vyšninių dar turiu,o kitų negavau.Tiesa ta princesa nu jie man kaip ir nevynuoginiai nežinau
[quote=*GREISI*,2010 01 26, 08:45]
[quote=alincikita,2010 01 25, 23:07]tai negi nieks negali porekamenduoti geltuonu pomidoru veisles
Copia margi daugiau
[/quote]
didelis aciu ieskuosim
Copia margi daugiau
[/quote]
didelis aciu ieskuosim
QUOTE(meškinija96 @ 2010 01 25, 16:09)
Va kaip tik norėjau klausti apie VILMA pamidorus,bo sugalvojau kelis vazonikus terasoje pasistatyti, puotauji sau pomidorą nusiskini,arba vaikai pro šalį eina kokį nupeša ,praryja , manau visai nieko,jie žemaūgiai pagal aprašymą turės gražiai atrodyti. .
Aš pernai VILMA auginau, tai apskabydavau juos labai, formavau medukus, nes antraip tai tikrų tikriausias krūmynas Dabar galvoju, gal šiais metais ir tą krūmą pabandyti auginti reikėtų
QUOTE(Airona @ 2010 01 25, 18:33)
Cia mano balkoninukai, kambariniai, jie turi nuolatini sildoma siltnami - BUTO PALANGE, o dabar dar ir radiatorius
Tai jau pasėti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 26, 19:27)
Vyšninių dar turiu,o kitų negavau.Tiesa ta princesa nu jie man kaip ir nevynuoginiai nežinau
GREISI, o kokiu vyshniniu turi ??
dabar del princess susimechiau
ziurejau pas Regila tinklapyje:
http://www.loretosso....pomidorai.html
tai jie tokie mazuciai atrodo
QUOTE(Casual @ 2010 01 26, 20:18)
GREISI, o kokiu vyshniniu turi ??
va taip atrodo
įvesk ildi į google pamatysi labai daug nuotraukų. Turiu ildi ,black cherry,gardens delight,chadwick cherry,tommy toe.