Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

sveikutes 4u.gif ir as noreciau juodu vysniniupomidoru,bet be uzsakymo kiek suprantu nerasiu.. ax.gif nusipirkau geltonus yellow pearshed rolleyes.gif labai jau man jie grazus atrode..bet viena pazistama patare daugiau 2-3 krumu nesodinti g.gif sake ju l.daug ir nesuvalge.gal auginot kas? blink.gif
Atsakyti
tai negi nieks negali porekamenduoti geltuonu pomidoru veisles blush2.gif
Atsakyti
[quote=alincikita,2010 01 25, 23:07]tai negi nieks negali porekamenduoti geltuonu pomidoru veisles blush2.gif

orange russian,sungold,copia,bet Lietuvoje nežinau ar rasi.

Copia margi daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 26 sausio 2010 - 07:53
Sveikutės,

prisidedu ir aš prie jūsų. Jau kokie 5 metai, kaip auginam pomidorus. Šeimoj turbūt skaniausia daržovė vasarą. Pernai pati auginau daigus, pasėjau vėlokai, tai pomidorai nokti pradėjo tik rugpjūčio pradžioj. Tai šiemet ruošiuos gerokai anksčiau sėti. Tik bėda ta, kad kiekvienais metais rugpjūčio pabaigoj - rugsėjo pradžioj pomidorai pradeda pūti. Nuskynus žalius, sudėjus į dėžes ir tie supūva. Pernai gavau patarimą šiltanamio šonus pakelti, kad oras šiltnamy geriau cirkuliuotų, lyg ir ilgiau išsilaikė nepradėję pūti, bet vis tiek labai daug teko išmesti. verysad.gif Nors dabar galvoju, kad pati kalta, niekda šiltnamio nedezinfekuodavai. Pernai ruošiaus dezinfekuoti, bet šiltnamį perkėlėm į kitą vietą, aptraukėm nauja plėvele, tai sakau šiltnamis naujas ir dezinfekuoti nereikia, bet pomidorai vis tiek puvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mairux: 26 sausio 2010 - 10:02
o kaži tų japoninių triufelių yra pirkti LT,ar galima per forumo mergaites nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2010 01 26, 13:56)
o kaži tų japoninių triufelių yra pirkti LT,ar galima per forumo mergaites nusipirkti.

yra pas Regila
http://sodai.lietuvo....pomidorai.html
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
uzsisakineju is Regilos vynuoginius pomidorus.
imsiu geltonus Princess
ir raudonus. tik neapsisprendziu tarp Columbianum ir Johanisbeere. Norisi skaniu, saldziu.
gal kasnors galit patarti kuria rushi geriau rinktis? g.gif

GREISI, pas tave turbut atliemanu sekliukiu nenusimato? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 26, 16:02)
Sveikos  4u.gif
uzsisakineju is Regilos vynuoginius pomidorus.
imsiu geltonus Princess
ir raudonus. tik neapsisprendziu tarp Columbianum ir Johanisbeere. Norisi skaniu, saldziu.
gal kasnors galit patarti kuria rushi geriau rinktis?  g.gif

GREISI, pas tave turbut atliemanu sekliukiu nenusimato?  blush2.gif

Vyšninių dar turiu,o kitų negavau.Tiesa ta princesa nu jie man kaip ir nevynuoginiai nežinau g.gif
Atsakyti
[quote=*GREISI*,2010 01 26, 08:45]
[quote=alincikita,2010 01 25, 23:07]tai negi nieks negali porekamenduoti geltuonu pomidoru veisles blush2.gif

orange russian,sungold,copia,bet Lietuvoje nežinau ar rasi.

Copia margi daugiau
[/quote]
didelis aciu aciuks.gif ieskuosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2010 01 25, 16:09)
Va kaip tik norėjau klausti apie VILMA pamidorus,bo sugalvojau kelis vazonikus terasoje pasistatyti, puotauji sau pomidorą nusiskini,arba vaikai pro šalį  eina kokį nupeša ,praryja , manau visai nieko,jie žemaūgiai pagal aprašymą turės gražiai atrodyti.  biggrin.gif  .

Aš pernai VILMA auginau, tai apskabydavau juos labai, formavau medukus, nes antraip tai tikrų tikriausias krūmynas smile.gif Dabar galvoju, gal šiais metais ir tą krūmą pabandyti auginti reikėtų g.gif

QUOTE(Airona @ 2010 01 25, 18:33)
Cia mano balkoninukai, kambariniai, jie turi nuolatini sildoma siltnami - BUTO PALANGE, o dabar dar ir radiatorius  thumbup.gif

Tai jau pasėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 26, 19:27)
Vyšninių dar turiu,o kitų negavau.Tiesa ta princesa nu jie man kaip ir nevynuoginiai nežinau  g.gif

GREISI, o kokiu vyshniniu turi ax.gif ??

dabar del princess susimechiau g.gif
ziurejau pas Regila tinklapyje:
http://www.loretosso....pomidorai.html
tai jie tokie mazuciai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 26, 20:18)
GREISI, o kokiu vyshniniu turi  ax.gif ??

dabar del princess susimechiau g.gif
ziurejau pas Regila tinklapyje:
http://www.loretosso....pomidorai.html
tai jie tokie mazuciai atrodo  g.gif

va taip atrodo
įvesk ildi į google pamatysi bigsmile.gif labai daug nuotraukų. Turiu ildi ,black cherry,gardens delight,chadwick cherry,tommy toe.
Atsakyti