Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(Airona @ 2010 01 24, 17:54)
Tikrai labai greitai issauseja.... vat ir sunerimau, nes ryte radau tas tabletes sausas sausas, lengvas lengvas.... ot bus man  doh.gif

Ir man su jomis nepavyko pernai.
Atsakyti
Kokias veisles patartumėte auginti pradedančiajai vazone atviram balkone - terasoje?
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 01 24, 19:50)
Kokias veisles patartumėte auginti pradedančiajai vazone atviram balkone - terasoje?

Patarčiau VILMA, jie žemaūgiai, mažiukai pomidoriukai ir gausiai dera mirksiukas.gif
Atsakyti
kai paseji i tabletes,tai jas pridenk maiseliu ir laistyk is apacios,bent jau as taip darau ir gerai
Atsakyti
QUOTE(knopke123 @ 2010 01 24, 21:47)
kai paseji i tabletes,tai jas pridenk maiseliu ir laistyk is apacios,bent jau as taip darau ir gerai

O, gerai cia del maiselio pataret, aciu. laistau laistau, is apacios, teisingai, taip patogiau, sugeria vandeni sausai. dabar nuolat dregnos tos tabletes, issiputusios tokios kaip statinaites lotuliukas.gif

idomu, ar nesupudysiu as sitaip savo pomidoriuku vilmuku, a?
Atsakyti
[/quote]

Oho, jau pomidorus sodinate smile.gif Pradejau jau ir as galvoti: kada jau cia laikas.... o stai, kai kas au net ir pasodino. Gal pas jus sildomi siltnamiai ? Kada jus tuos augliukus nesate i siltnami? Pas mus plevelinis, lauke dar taip salta, brrrr, kazkaip nesigalvoja kad jau seja reik uzsiimi smile.gif
Atsakyti
gal kokiu geltuonu pomidoriuku patarsit ax.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Lelina,2010 01 24, 21:17]
[/quote]

Oho, jau pomidorus sodinate smile.gif Pradejau jau ir as galvoti: kada jau cia laikas.... o stai, kai kas au net ir pasodino. Gal pas jus sildomi siltnamiai ? Kada jus tuos augliukus nesate i siltnami? Pas mus plevelinis, lauke dar taip salta, brrrr, kazkaip nesigalvoja kad jau seja reik uzsiimi smile.gif
[/quote]
Nu kai stiklinis siltnamis buvo - jau vasario 1 dienai jau zadindavo, sildydavo, nes buvo sistema, sildymui is namo, bet kai paprastas, tai dar toli grazu biggrin.gif
Bet kai sildomas siltnamis, kaip smagu - ateini, tulpes kalasi, zeme kvepia, o uz lango pusnys wub.gif Tikiuosi vel toki tureti, ankstyvosios darzoves kaip skanu buna smile.gif
Atsakyti
Va kaip tik norėjau klausti apie VILMA pamidorus,bo sugalvojau kelis vazonikus terasoje pasistatyti, puotauji sau pomidorą nusiskini,arba vaikai pro šalį eina kokį nupeša ,praryja , manau visai nieko,jie žemaūgiai pagal aprašymą turės gražiai atrodyti. biggrin.gif .

Tiek daug rūšių tų pamidorų,kad net sunku išsirinkti,va dar Greisi idėjo nuotrauką su tom nuostabiom kekėm,nors imk ir dar vieną šiltnamį statyk, nors žinau kad neauginsiu geltonų pamidorų,nors pernai mažumėlę apgavo ir kelis daigus geltonų įkišo,derlius buvo labai gausus,bet nieks jų nevalgė, schmoll.gif , ir armonikos man nelabai,kažkaip daug išsimesdavo to pamidoro, o noriu sužinoti juodų pamidorų tikslų pavadinima ,kolegė vaišindavo labai skanūs pamidorai būdavo,bet ne vyšniniai ir nelabai dideli tokie vidutiniai gal kas auginate.
Atsakyti
[quote=Lelina,2010 01 24, 22:17]
[/quote]

[/quote]

Cia mano balkoninukai, kambariniai, jie turi nuolatini sildoma siltnami - BUTO PALANGE, o dabar dar ir radiatorius thumbup.gif
Atsakyti
o noriu sužinoti juodų pamidorų tikslų pavadinima ,kolegė vaišindavo labai skanūs pamidorai būdavo,bet ne vyšniniai ir nelabai dideli tokie vidutiniai gal kas auginate.
[/quote]

Kažkada esu auginusi tai lyg vadinosi juodasis princas (rusiški), o pernai auginau japoninį triufelį, man patiko, kad saldūs, bet šeimynai schmoll.gif (sakė supuvę).
Atsakyti
[quote=martam,2010 01 25, 21:40]
o noriu sužinoti juodų pamidorų tikslų pavadinima ,kolegė vaišindavo labai skanūs pamidorai būdavo,bet ne vyšniniai ir nelabai dideli tokie vidutiniai gal kas auginate.
[/quote]
Kažkada esu auginusi tai lyg vadinosi juodasis princas (rusiški), o pernai auginau japoninį triufelį, man patiko, kad saldūs, bet šeimynai schmoll.gif (sakė supuvę).
[/quote]
gal japoniai triufeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 25 sausio 2010 - 21:25