Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(skorpe555 @ 2010 01 22, 20:53)
na  ,kai pavasari apsodinsiu savo siltnami,butinai imesiu foto  4u.gif  mirksiukas.gif

lauksim foto iš šiltnamukų thumbup.gif grožėsimės,lyginsim wub.gif
Atsakyti
GREISI ka as praleidau?kokiu pomidoru seklas jus siunciat?jau gavot kokias is uzsienio?ar cia tas rudenines siunciat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 01 23, 00:06)
GREISI ka as praleidau?kokiu pomidoru seklas jus siunciat?jau gavot kokias is uzsienio?ar cia tas rudenines siunciat? g.gif

Nieko nepraleidai,čia tos ,kur kažkada atkeliaus 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri zinot kada bus tos vadinamos geros dienos sejimui seklyciu? blush2.gif
o gal kas nors galit kokia nuorodele i sejos kalendoriu imesti? bigsmile.gif
ko gero reikas jau planuotis pavasarine veikla bigsmile.gif maciau kai kurios jau net dabar esat pasejusios unsure.gif
pas mus namie nera labai shilta tai pastebejau, kad pas mane tada kai anksti paseju nelabai kaip dygsta sekliukes doh.gif pernai kad sudygtu indukus su paprikos seklytem neshdavau nakciai i vonia ir sukaishiodavau i gyvatuko vingius biggrin.gif
Atsakyti
I mane panashioms tinginems ar siaip nesugebancioms susirasti:
sejos kalendorius;
http://www.sodyba.org/
Atsakyti
O pomidorai skilinėja nuo netinkamo laistymo aš taip maniau, o kaip jūs manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 23, 19:19)
O pomidorai skilinėja nuo netinkamo laistymo aš taip maniau, o kaip jūs manot g.gif

nebūtinai.
Atsakyti
sveikos pomidoru augintojos mirksiukas.gif as jau laukiu sejos,vis perziuriu seklas,taciau seti dar per anksti,nebent paprikas
Atsakyti
Nezinau, ar geroj dienoj, bet vakar pasejau pirmuosius savo balkoninius pomidorus VILMA (neturiu kitokio darzo doh.gif todel teks tenkintis sauleta palange). nusipirkau tableciu, prilaisciau ir ikisau po sekla.

Gal kuri auginote tabletese? gal pamokint, ar ispet galetumet - ka butinai daryt arba nedaryt? nenoriu, kad zutu mano "palangiukai".... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2010 01 24, 13:59)
Nezinau, ar geroj dienoj, bet vakar pasejau pirmuosius savo balkoninius pomidorus VILMA (neturiu kitokio darzo  doh.gif todel teks tenkintis sauleta palange). nusipirkau tableciu, prilaisciau ir ikisau po sekla.

Gal kuri auginote tabletese? gal pamokint, ar ispet galetumet - ka butinai daryt arba nedaryt? nenoriu, kad zutu mano "palangiukai"....  blush2.gif

Žinau kad tabletėse labai greitai išsausėja,reikia stebėti kad neperdžiūtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 24, 17:08)
Žinau kad tabletėse labai greitai išsausėja,reikia stebėti kad neperdžiūtų  g.gif

Tikrai labai greitai issauseja.... vat ir sunerimau, nes ryte radau tas tabletes sausas sausas, lengvas lengvas.... ot bus man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2010 01 24, 17:54)
Tikrai labai greitai issauseja.... vat ir sunerimau, nes ryte radau tas tabletes sausas sausas, lengvas lengvas.... ot bus man  doh.gif

trauk lauk kol laikas, nes gali kartais pražiopsoti, pagal save sprendžiu, ir pasėk ,kaip paprastai
Atsakyti