Agata aš preitais metais auginau patiko man daug derliaus turėjau
QUOTE(vilytte @ 2010 01 22, 14:39)
O šiaip didelius augint labai gerai, jei kas gaminasi naminį pomidorų padažą, ar konservuoja tokiu būdu, kai reik lupt pomidorų odeles (su mažais pomidorais tada nors verk).
as siemet galvoju konservavimui auginti Roma. Dar Kmicic gal.. O gal dar Juliet gausiu.
sveikos
noriu ir as prisijungti prie jusu
pomidorus auginu senuokai bet iki siuol buvau labiau megeja,negu patyrusi augintuoja praetai metais pasiskaiciau jusu temele tai tureju geresni derliu uz tai didelis jums visom aciu
seklas pirkau hales turgui pas moteriske kuri ten pastuoviai prekiauja,bet pavadinimu eisiminiau
dabar jau isrinkau sau Roma,Brooklyn.
dar nuoreciau kokiu nors geltonu,ar oranziniu bet kad galima butu ir konservuoti,nes kazkur girdejau kad geltoni pomidorai konservavimui netinka ar tiesa?
noriu ir as prisijungti prie jusu
pomidorus auginu senuokai bet iki siuol buvau labiau megeja,negu patyrusi augintuoja praetai metais pasiskaiciau jusu temele tai tureju geresni derliu uz tai didelis jums visom aciu
seklas pirkau hales turgui pas moteriske kuri ten pastuoviai prekiauja,bet pavadinimu eisiminiau
dabar jau isrinkau sau Roma,Brooklyn.
dar nuoreciau kokiu nors geltonu,ar oranziniu bet kad galima butu ir konservuoti,nes kazkur girdejau kad geltoni pomidorai konservavimui netinka ar tiesa?
QUOTE(skorpe555 @ 2010 01 22, 15:18)
as visada sodinu delfine pomidorus.tik pernai pirkau sodinukus turguje,tai nusivyliau,apgavo,kad delfine pomidoru sodinukai.tai siemet tik pati sodinsiuosi .
o tarp delfine pomidoru, dar labai daug pasodinu zemaugiu pomidoriuku,jie :ohnereiklus ir nelepnus.tai derliaus baisu kiek
Papildyta:
o zemaugiu niekad nesodinu :mmm ,jie tik vieta uzima,nes zemaugiai pomidorai dvigubai maziau duoda derliaus ,nei aukstaugiai.
o tarp delfine pomidoru, dar labai daug pasodinu zemaugiu pomidoriuku,jie :ohnereiklus ir nelepnus.tai derliaus baisu kiek
Papildyta:
o zemaugiu niekad nesodinu :mmm ,jie tik vieta uzima,nes zemaugiai pomidorai dvigubai maziau duoda derliaus ,nei aukstaugiai.
tai sodini ar nesodini?
taip šiltnamyje galėsiu pasodinti -po aukštais žemaūgius? nesipjaus jie ten tarpusavy?
Sveikos merginos Ir vel jungiuosi prie jusu jeigu jau spejot mane pamirshti - tikiuosi priimsit is naujo
maniau bus tema "apmirusi " per ziema iki pavasario, bet ziuriu pomidorininkyste paciam klestejime net kai lauke minus 20
Seklyciu dar nepirkau, bet pirksiu turbut Taifuna ir Tolstoju ko gero vieninteliai, kurie indeliuose iki pat persodinimo ishliko su etiketemis pernai prisipirkus buvau visokiausiu, gal 10-12 rushiu. visus kitus persodinau nezinodama veisliu nes uzrashus vaikas nulaupe. Rezultate turejau ir super skaniu ir pobjauriu pomidoru - o kaip vadinasi nezinau kas tikrai nepatiko tai San Marzan ar pan veisle, nes vaisiai buvo kieti, sausi, be skonio
o labai patiko avietines spalvos didoki, sultingi, labai svelnaus skonio gal kas nors is aprashymo patartu kokia tai galejo but veisle?
dar pas drauge ragavau raudonu vynuoginiu- nerealiai skaniu gal kas zinot kur seklyciu pirkti
Greise, o kur pirkai sekliukes? labai noreciau derlingu raudonu vynuoginiu pora daigiuku uzsiaugint
maniau bus tema "apmirusi " per ziema iki pavasario, bet ziuriu pomidorininkyste paciam klestejime net kai lauke minus 20
Seklyciu dar nepirkau, bet pirksiu turbut Taifuna ir Tolstoju ko gero vieninteliai, kurie indeliuose iki pat persodinimo ishliko su etiketemis pernai prisipirkus buvau visokiausiu, gal 10-12 rushiu. visus kitus persodinau nezinodama veisliu nes uzrashus vaikas nulaupe. Rezultate turejau ir super skaniu ir pobjauriu pomidoru - o kaip vadinasi nezinau kas tikrai nepatiko tai San Marzan ar pan veisle, nes vaisiai buvo kieti, sausi, be skonio
o labai patiko avietines spalvos didoki, sultingi, labai svelnaus skonio gal kas nors is aprashymo patartu kokia tai galejo but veisle?
dar pas drauge ragavau raudonu vynuoginiu- nerealiai skaniu gal kas zinot kur seklyciu pirkti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 18, 22:12)
.Šiaip skoniu ,tai man vyšninių niekas nepakeis.Ypač skanūs black cherry ir gardens delight.
Greise, o kur pirkai sekliukes? labai noreciau derlingu raudonu vynuoginiu pora daigiuku uzsiaugint
QUOTE(satanele @ 2010 01 22, 20:24)
Casual , vynuoginių turi žalia stotelė , pernai aš iš ten pirkau , tikrai labai derlingi ,skanūs, ir ligos nrepuolė , iki pat kol užšalo jie pas mane vieninteliai augo
Aciu o jie turi paprastai vienos rushies ar didesni pasirinkima? Noretusi aukstaugiu, gerai deranciu, raudonu, sultingu, ne rugsciu
QUOTE(Casual @ 2010 01 22, 19:34)
Aciu o jie turi paprastai vienos rushies ar didesni pasirinkima? Noretusi aukstaugiu, gerai deranciu, raudonu, sultingu, ne rugsciu
man atrodo, sitie turetu buti neblogi
http://www.e-seklos....weet_100_f1?p=9
Bandysiu juos ir as.
Pernai turejau Red cherry - nors derejo gerai, man rugstoki buvo.
QUOTE(saintlina @ 2010 01 22, 20:37)
Bandysiu juos ir as.
Bandysiu juos ir as.
aprashymas viliojantis. tikiuosi ju buna ne vien internetinese parduotuvese
QUOTE(saintlina @ 2010 01 22, 20:37)
Bandysiu juos ir as.
Bandysiu juos ir as.
Šitie bus tikrai skanūs.Aš iš Amerikos užsisakius tokius,tik jau ten MILION vietoj 100,naujesni,atseit mažiau skilinėja,bet kaip minėjau dar nieko negavau.Kas iš manęs užsisakė,dėsiu dar tik vakare į vokus ,ryt pasiųsiu atleiskit,nes neturėjau vakar jėgų po darbo ir dar ryt dirbu.
O vat šita veislė SAN MARANZO yra skirta padažų ,kečiupų darymui.Ir visos šitos rūšys http://www.reimersee...tomato_728.aspx
http://images.google...htt...sa=N&um=1
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 22, 20:02)
tai sodini ar nesodini?
taip šiltnamyje galėsiu pasodinti -po aukštais žemaūgius? nesipjaus jie ten tarpusavy?
as turejau eumenyje apie tuos pomidorus tokie kaip viltis ,agata,jie virs metro su trupuciu yra.tokio aukscio ir nesodinu,sodinu aukstaugius delfinus ,o tarp ju vien vysninukai zemaugiai pomidoriukai .tikrai niekas nesipjauna.juolab ,kad delfinu pomidoru lapus isgeneju visus,palieku tik virsune.tai vysninukams augti ir augti ,ir sviesos visko uztenka..
vysninukai nebijo tankumo,as taip ju tankiai prisodinu....
Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2010 01 22, 21:50)
as turejau eumenyje apie tuos pomidorus tokie kaip viltis ,agata,jie virs metro su trupuciu yra.tokio aukscio ir nesodinu,sodinu aukstaugius delfinus ,o tarp ju vien vysninukai zemaugiai pomidoriukai .tikrai niekas nesipjauna.juolab ,kad delfinu pomidoru lapus isgeneju visus,palieku tik virsune.tai vysninukams augti ir augti ,ir sviesos visko uztenka..
na ,kai pavasari apsodinsiu savo siltnami,butinai imesiu foto