QUOTE(vilytte @ 2010 01 22, 15:39)
Šiaip skonis labai priklauso nuo to, kas juos valgo. Vienam mėsingi, kitam vandeningi, vienam minkšti, kitam kieti. Todėl, pasakyt, kad tie skanūs ar ne, labai jau individualu. Tiesa iš tų brangiųjų (jau minėjau Delfine, Brooklyn, Hamilton), man turbūt labiausiai patinkatys ir dydžio, ir skonio prasme Sahel (kažkodėl mylimiausių veislė "užkritus" buvo)
.
O šiaip didelius augint labai gerai, jei kas gaminasi naminį pomidorų padažą, ar konservuoja tokiu būdu, kai reik lupt pomidorų odeles (su mažais pomidorais tada nors verk).
as visada sodinu delfine pomidorus.tik pernai pirkau sodinukus turguje,tai nusivyliau,apgavo,kad delfine pomidoru sodinukai.tai siemet tik pati sodinsiuosi
.
o tarp delfine pomidoru, dar labai daug pasodinu zemaugiu pomidoriuku,jie :ohnereiklus ir nelepnus.tai derliaus baisu kiek
Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2010 01 22, 16:16)
as visada sodinu delfine pomidorus.tik pernai pirkau sodinukus turguje,tai nusivyliau,apgavo,kad delfine pomidoru sodinukai.tai siemet tik pati sodinsiuosi
.
o tarp delfine pomidoru, dar labai daug pasodinu zemaugiu pomidoriuku,jie :ohnereiklus ir nelepnus.tai derliaus baisu kiek
o zemaugiu niekad nesodinu
,jie tik vieta uzima,nes zemaugiai pomidorai dvigubai maziau duoda derliaus ,nei aukstaugiai.