QUOTE(AveM @ 2009 11 14, 23:00)
As vis galvoju,jei sumastysim vaziuoti meskerioti stintu,kaip man nepamirst tau isideti "juodojo princo"
Jau gavau juodajį princą , pasirodo kaimynė turinti, tai davė ,prisirinkau, man jų skonis patiko
QUOTE(daivasen @ 2009 11 13, 22:36)
O kada reikia seti, nes as tai pernai gal kovo menesi pasejau, o pomidorai prasidejo tai gal liepos antroj pusej....
as nusiperku sodo kalendoriu ir pagal menuli seju, pernai berodz sausio 5 susejau
QUOTE(daivasen @ 2009 11 14, 01:00)
pas mane plevelinis, o kaip ta saske naudotis ar reikia kad butu sandaru ir ar dar galima dezinfekuoti....?
as ir turiu ta saske tik nespejau panaudoti, esme jos tokia kad siltnamis turi buti sandarus. atidarai ja ikisi dektuka siera i virsu uzdegi ja ir iseini is siltnamio tada dektukas sudeges pasiekia turini ir taip smilksta, si procesa darysiu jau pavasari, jei kas neaisku uzsuk i zalia stotele moterys tau patars
vienais metais as saske uzdegiau kai jau buvau siltnami susejus visas vasarines geles... nieko joms nenutiko
QUOTE(troja3030 @ 2009 11 15, 14:04)
oi, kaip anksti Gal jus i stiklinius siltnamius isnesat anksti pavasari? Gi kokio dydzio jie turetu isaugt iki sodinimo i plevelini siltnami
As sejau gal balandi, ir puikiausiai uzteko.
SVEIKUTES MERGINOS , JUNGIUOSI IR AS PIR JUSU , AR PRIIMSITE I SAVO BURI
QUOTE(ADDULE @ 2009 11 16, 13:10)
SVEIKUTES MERGINOS , JUNGIUOSI IR AS PIR JUSU , AR PRIIMSITE I SAVO BURI
Prasom prasom,auginkim visos kartu pomidorus.